Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017

Marţi, 28 nov 2017

Pentru al 9-lea an consecutiv, am reinceput seria de simpozioane ce urmează a fi susținute in sezonul agricol 2017- 2018. Primul simpozion a fost organizat pentru legumicultorii din judetul Braila, o zona recunoscuta pentru potentialul agricol ridicat si pentru initiativele de succes in domeniul legumicol. Aici se cultiva cu succes morcovi, tomate, ardei, cartofi, pepeni. .

 

Simpozionul s-a desfășurat la Complexul Sf Pantelimon din localitatea Lacul Sarat si a reunit peste 80 de persoane. Evenimentul a avut loc duminica, 26 noiembrie 2017 si a avut ca tema: “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor" .

 

In deschiderea evenimentului, d-l dr. Ing. Lin Popa reprezentant al firmei Alcedo a sustinut o prezentare a bacteriozelor: descriere, mod atac, prevenire, combatere, tratamente.

 

In continuare, d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a prezentat una din noutatile Marcoser din acest an, mai precis faptul ca Marcoser a devenit unic importator al semintelor Semillas Fito din Spania.

   

Datorita faptului ca persoanele prezente la simpozion si-au manifestat interesul de a afla mai multe detalii despre foliile profesionale, evenimentul a continuat cu o scurta descriere a caracteristicilor si a avantajelor pe care le ofera utilizarea foliilor profesionale.

 

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

 

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

Au mai fost oferite si 4 premii speciale ce au constat in plicuri de seminte de ardei gras Luxor (Semillas Fito) si seminte de ardei capia Sierra Nevada (Semillas Fito).

 

Dorim sa multumim tuturor participantilor si in mod special, firmei Alcedo reprezentata de d-l Lin Popa si de asemenea firmei Nuprid Agro din Braila pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului.

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea