SUS

Pentru al 9-lea an consecutiv, am reinceput seria de simpozioane ce urmează a fi susținute in sezonul agricol 2017- 2018. Primul simpozion a fost organizat pentru legumicultorii din judetul Braila, o zona recunoscuta pentru potentialul agricol ridicat si pentru initiativele de succes in domeniul legumicol. Aici se cultiva cu succes morcovi, tomate, ardei, cartofi, pepeni. .

 

Simpozionul s-a desfășurat la Complexul Sf Pantelimon din localitatea Lacul Sarat si a reunit peste 80 de persoane. Evenimentul a avut loc duminica, 26 noiembrie 2017 si a avut ca tema: “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor" .

 

In deschiderea evenimentului, d-l dr. Ing. Lin Popa reprezentant al firmei Alcedo a sustinut o prezentare a bacteriozelor: descriere, mod atac, prevenire, combatere, tratamente.

 

In continuare, d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a prezentat una din noutatile Marcoser din acest an, mai precis faptul ca Marcoser a devenit unic importator al semintelor Semillas Fito din Spania.

   

Datorita faptului ca persoanele prezente la simpozion si-au manifestat interesul de a afla mai multe detalii despre foliile profesionale, evenimentul a continuat cu o scurta descriere a caracteristicilor si a avantajelor pe care le ofera utilizarea foliilor profesionale.

 

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

 

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

Au mai fost oferite si 4 premii speciale ce au constat in plicuri de seminte de ardei gras Luxor (Semillas Fito) si seminte de ardei capia Sierra Nevada (Semillas Fito).

 

Dorim sa multumim tuturor participantilor si in mod special, firmei Alcedo reprezentata de d-l Lin Popa si de asemenea firmei Nuprid Agro din Braila pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului.

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Cilieni, 14 ianuarie, 2017

Simpozion Marcoser in Cilieni, 14 ianuarie, 2017

Marcoser a continuat sambata, 14 ianuarie 2017, seria simpozioanelor "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", echipa intalnindu-se cu peste 100 de fermieri din localitate dar si din imprejurimi.

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2016

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2016

In perioada 2 - 6 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXI a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2016", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 9 a oara consecutiv.

 Concurs: Arată-ne succesul din grădina ta!

Concurs: Arată-ne succesul din grădina ta!

Mândria fiecărui cultivator de legume este grădina sa. Așa că, dragă legumicultorule, te provocăm să ne arați succesul din grădina ta, iar noi te vom premia cu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei!

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

În perioada 17-19 octombrie a.c., Marcoser și Asociația pentru Agricultură Avansată Matca, împreună cu un grup de fermieri din comuna Matca, județul Galați, au organizat o vizită în insula Creta din Grecia, mai exact în orașul Ierapetra, cel mai mare bazin legumicol de pe teritoriul grecesc.

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Duminica, 23 noiembrie 2014, la Caminul Cultural din Cosereni, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema: „Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Simpozioane Marcoser sezonul 2019

Anul 2019 a debutat cu seria simpozioanelor organizate de catre echipa noastra in patru mari bazine legumicole din tara: Colibasi, judetul Giurgiu (7 ianuarie 2019), Balta Doamnei, judetul Prahova, (8 ianuarie 2019) Baleni Sarbi, judetul Dambovita (13 ianuarie 2019) si Matca, Judetul Galati, (15 ianuarie 2019).