Bioline agrosciences

prezentare video

Compania Bioline AgroSciences Ltd a fost fondata in anul 1979 in Colchester, Anglia. In anul 1990 a fost deschisa o sucursala noua de productie si distributie in California, Statele Unite ale Americii. Compania a fost achizitionata in Decembrie 1992 de Ciba-Geigy AG.
Dupa fuziunea dintre Ciba si Sandoz in anul 1996, compania devine cunoscuta ca Novartis BCM Limited. in anul 1999, o noua locatie este deschisa in Little Clacton, Anglia, specializata in productia de insecte, pentru a face fata cererii tot mai mari de insecte benefice. In Noiembrie 2000, Novartis renunta la afacerea agricola pentru a fuziona cu Zeneca Agrochemicals si a forma Syngenta. Novartis BCM devine Syngenta Bioline in Ianuarie 2001. In Martie 2016 Bioline este achizitionat de InVivo si ia fiinta Bioline AgroSciences Ltd, companie ce produce si comercializeaza o gama larga de organisme nevertebrate care sunt utilizate pentru controlul biologic in foarte multe culturi. Este o companie globala, ce activeaza in mai mult de 30 de tari, avand o pondere considerabila in Europa si America de Nord. Tinta principala a companiei este aceea de a proteja prin mijloace biologice culturile de legume, plante ornamentale, fructe moi si fructe de padure.

Produse oferite de producator

Combatere biologica

Combatere biologica

Controlul biologic reprezinta ansamblul resurselor biologice utilizate pentru prevenirea, reducerea si eliminarea daunatorilor. Acesta reprezinta o componenta importanta in programul de combatere integrata, o strategie pe care Marcoser o sustine...

6 produse Vezi produse