Comanda Online
Alegeti produsele.
Cautati produsul direct, utilizand campul special de cautare sau meniul cu ajutorul caruia navigati prin categoriile de produse.

Camp de cautare in site-ul marcoser.ro
Meniu produse Marcoser
In pagina produsului, cu ajutorul selectorului "Ambalaj", alegeti din lista care se deschide, ambalajul pe care doriti sa il adaugati in cos. Dupa alegerea ambalajului aveti optiunea de a modifica si cantitatea dorita, in campul "Cantitate". Implicit aceasta este 1.

Alege ambalajul produsului

Alege cantitatea de produse

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul "
Adauga in cos". Acest buton il gasiti in parte dreapta, sus, in pagina produs imediat sub campurile "Ambalaj" si "Cantitate".

Adauga produs in cos
Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi informat automat ca acestea s-au adaugat in cos. Aveti posibilitatea de a continua cumparaturile si a adauga in cos mai multe produse din categorii diferite utilizand optiunea "Inapoi la Cumparaturi", sau de a merge la detaliile cosului pentru a finaliza comanda utilizand optiunea "Vezi detalii cos".

Produs adaugat in cos
Puteti vedea totalul cosului dumneavoastra in casuta "Cos cumparaturi" din coltul din dreapta sus a paginii. Pentru finalizarea comenzii, mergeti cu mouse-ul pe casuta "Cos cumparaturi", unde automat se va deschide un sumar al cosului, in care vedeti toate produsele adaugate pana la momentul respectiv si faceti click pe "Vezi detalii cos".

Cos cumparaturi mouseover Marcoser
In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa modificati cantitatea (actualizarea se face automat) sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua Cumparaturile".

Finalizeaza comanda Marcoser
Dupa ce ati ales produsele, in cazul in care exista promotii bazate pe coduri de reducere, completati campul aferent si treceti la etapa urmatoare facand click pe "Finalizeaza comanda".

Completeaza detalii livrare comanda Marcoser
In pagina de finalizare comanda se completeaza detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute. Site-ul va pune la dispozitie 3 modalitati de a finaliza comanda.

a. Daca sunteti client nou si doriti sa va creati cont (ca sa pastrati datele salvate si pentru comenzile viitoare), selectati "Creaza cont nou", completati datele din formular (este necesar un cont valid de email pentru activarea contului) si apasati butonul de "Trimite comanda".

b. Daca sunteti deja client, selectati "Am deja cont", introduceti email-ul si parola in campurile care apar odata cu selectarea optiunii si vi se vor incarca automat toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".

c. Daca sunteti client nou si doriti sa finalizati fara cont, selectati "Finalizeaza fara cont", completati datele din formular, si apasati butonul de "Trimite comanda".

Trimite comanda Marcoser
Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:
0374 080 808
0236 836 366

Comanda pe email
Puteti face o comanda prin trimiterea unui e-mail la vanzari@marcoser.ro. E-mail-ul trimis trebuie sa contina pe langa comanda si numele, numarul de telefon, precum si datele de livrare si facturare. Un consultant de vanzari online va va contacta pentru a finaliza comanda.

Comanda pe email Marcoser

Programul nostru de lucru
Preluari comenzi:

  • Luni - Vineri de la 08:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
  • NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

Modalitatea de plata
Puteti alege sa platiti la plasarea comenzii online utilizand un card, ramburs la livrare, in avans prin ordin de plata sau direct la sediul nostru. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Plata cu cardul bancar
Plata cu cardul direct in site, in momentul in care se finalizeaza comanda. Dupa trimiterea comenzii, site-ul va va redirectiona automat catre pagina de plata, unde introduceti datele cardului si confirmati plata. Sunt exceptate de la plata cu cardul produsele din urmatoarele categorii: Folie de acoperire pentru sere si solarii, Folie de pereti pentru sere si solarii, Folie termica, Folie de mulcire, Folie de acoperire pentru agricultura, Agril, Masini de semanat.

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare in sistem ramburs sau la ridicarea produselor de la sediul MARCOSER. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC MARCOSER SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC MARCOSER SRL
Cod unic inregistrare: RO 18127822
Nr. Registrul Comertului: J17/2074/2005
Adresa: Comuna Matca, Jud Galati
Cont: RO93RNCB0142017469480001
Banca: Banca Comerciala Romana, Sucursala Tecuci

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme emise, in contul de mai sus.

Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Trimite Comanda".

Livrarea comenzilor
Marcoser.ro livreaza in orice localitate din Romania. Momentan Marcoser.ro, nu livreaza international.
Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Costurile de livrare sunt calculate (in functie de greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare) si afisate in pagina de finalizare a comenzii sau confirmate de catre reprezentantul de vanzari (telefonic sau/si prin e-mail) in functie de fiecare comanda.
Serviciul de curierat se achita separat. Ne straduim sa pastram preturile produselor la cele mai mici praguri, astfel, pentru a nu ascunde costurile de transport in prețul produsului, acesta se achita separat. Va multumim pentru intelegere!

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client prin apasare butonului Trimite Comanda, in pagina de finalizare a comenzii sau direct catre reprezentatul de vanzari, telefonic sau/si prin e-mail, indiferent de valoarea comenzii.
In momentul in care comanda este predata firmei de curierat, clientul este notificat prin sms.

Important:
In momentul in care primiti coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului. In situatia in care ambalajul este deteriorat, va rugam sa cereti desfacerea coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea sau continutul coletului (colet spart, ambalaj deteriorat, banda adeziva personalizata rupta si inlocuita, produse lipsa, produse deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si sa contactati telefonic unul dintre operatorii nostri de vanzari (0374080808/0236836366), in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat.

MARCOSER.RO livreaza comenzile confirmate telefonic, in termen de 24-48h, prin urmatoarele cai:


   1. FAN COURIER
Fancourier Marcoser
Costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si adresa de livrare in felul urmator:

Primul kilogram se taxeaza cu 15,47 LEI (TVA inclus) iar restul kilogramelor se taxeaza cu 0.84 LEI (TVA inclus) pentru fiecare kilogram in plus. Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER, se aplica peste taxa in functie de greutatea coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare. In cazul in care localitatea se afla la o distanta cuprinsa intre 1-25 km fata de agentia FAN COURIER taxa este de 1.00 LEI (TVA inclus) pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile FAN COURIER aici. Daca localitatea se afla la o distanta mai mare de 25 km, pe langa taxa in functie de greutatea coletului, se mai adauga 23.8 LEI (TVA inclus). 

Exemplu de calcul al transportului cu Fan Courier al unui colet la Albesti judetul Bihor.
100 tavi alveolare cu 28 celule/tava
Greutate 0,13 x 100 = 13 kg
Distanta Albesti -Oradea = 65 km

Calcul cost transport: 15,47 (primul kg) + 0.84 x 12 (restul kg) + 1 x 23.8 lei (taxa km suplimentari) = 15,47 + 10,08 + 23,8 = 49,35.

La livrarea comenzilor platite prin ramburs, se aplica o taxa de procesare a rambursului de catre Fan Courier în valoare de 4.79 lei.

   2. FAN BOX
Fancourier Marcoser
Costul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului in felul urmator:

Coletele pana in 30 kg formate dintr-o singura fractie se taxeaza cu 8,73 LEI (TVA inclus).
Plata se face in avans cu card sau OP sau ramburs cu cardul la terminalul FanBox.

   3. DPD
DPD MarcoserCostul de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului in felul urmator: 

Coletele pana in 5 kg se taxeaza cu 11,89 LEI (TVA inclus).
Daca coletul cantareste peste 5 de kg se taxeaza cu 0,91 LEI (TVA inclus) pentru fiecare kg in plus.

   4. POSTA ROMANA
Posta Romana Marcoser
Coletele mici, in special semintele de legume, pot fi trimise prin Posta Romana. Coletele se trimit cu recomandare si se ridica de la oficiul postal din raza adresei de livrare.
Costurile de transport sunt calculate conform unui algoritm al Postei Romane astfel
:

Coletele pana in 15 kg cu ramburs se taxeaza cu 15,06 LEI (TVA inclus).
Coletele pana in 15 kg fara ramburs se taxeaza cu 13,06 LEI (TVA inclus).


Observatie:
Prin Posta Romana nu se pot trimite colete cu greutate mai mare de 15kg!

   4. La cererea expresa a unor clienti livrarea se poate efectua cu o firma de curierat agreata de beneficiar.
   5. In anumite cazuri, in functie de cantitatea si valoarea comenzii (comenzi mai mari de 10.000 RON) livrarea comenzilor se poate face prin flota Marcoser la adresa beneficiarului contra costului pe combustibil. 

Momentul incheierii vanzarii. Transferul proprietatii si riscurilor

Informatiile disponibile pe website-ul www.marcoser.ro nu constituie o oferta in intelesul Codului Civil, nu constituie un pre-contract sau alt angajament al MARCOSER fata de Client.

Contractul de vanzare este considerat incheiat doar in momentul in care Clientul primeste prin e-mail sau telefonic de la MARCOSER confirmarea Comenzii.

Transferul proprietatii si al riscurilor asupra Produselor intervine la momentul livrarii produsului catre Curier.