ISI Sementi

prezentare video

ISI Sementi se mandreste cu o experienta indelungata in cercetarea, productia si comercializarea semintelor profesionale de legume.
In calitate de companie italiana, ISI Sementi a acordat intotdeauna o atentie deosebita recuperarii, protectiei si inovarii soiurilor locale si a tipurilor eco.
Scopul este sa ofere produse caracterizate prin tipicitate si gust, dar care sa respecte cerintele care le fac potrivite pentru consumatori si piete din ce in ce mai moderne, dinamice si interesate de productie, gust si durabilitate.
Profesionalism
ISI Sementi ofera o gama larga si diversificata de varietati, datorita cercetarii care utilizeaza tehnologii inovatoare de biologie moleculara: reproducerea asistata de markeri care pot garanta standarde inalte de uniformitate a produsului.
Nu in ultimul rand semnificativ este parteneriatul dezvoltat de-a lungul anilor cu companii importante care sunt lideri cunoscuti la nivel mondial pentru mai multe specii. Acest parteneriat permite companiei sa-si largeasca gama de hibrizi.
Inainte de introducerea pe piata, toate produsele sunt supuse unui proces strict de testare in toate zonele de cultura, care garanteaza cea mai mare fiabilitate in diferite conditii de crestere.
Calitate
Accentul pe calitate este un element esential al fiecarui departament si piatra de temelie a misiunii companiei. Toate fazele de productie: selectia, prelucrarea si ambalarea sunt supuse unor controale precise.
Productia de seminte are loc in conformitate cu protocoalele care garanteaza sanatatea, calitatea si trasabilitatea maxima.
Fiecare lot de seminte este supus atat testelor de laborator, cat si de teren pentru a asigura niveluri ridicate de calitate si garantie pentru fiecare subiect din lantul de productie.
Cunoasterea pietei
ISI Sementi are legaturi puternice cu teritoriul sau de origine si  transforma Fabricat in Italia, in unul dintre principalele puncte forte ale ofertei sale.
Datorita experientei dobandite la nivel national, compania isi stabileste obiectivul de crestere pe pietele internationale.
Studiul dinamicii productiei si pietei si verificarea punctuala a produselor inainte de comercializare asigura in fiecare piata o oferta adecvata situatiilor multiple si diversificate de productie.

Produse oferite de producator

Seminte de tomate nedeterminate

Seminte de tomate nedeterminate

<p><strong>Seminte de rosii cu crestere nedeterminata, timpurii si semitimpurii</strong>. Aceste tomate au crestere continua, pot fi lasate chiar si pana la inaltimi&nbsp; &gt;2.5 m si formeaza numeroase inflorescente.&nbsp; Sunt recomandate...

8 produse Vezi produse
Seminte de salata

Seminte de salata

<p><strong>Salata verde</strong> (<em>Lactuca sativa</em>)&nbsp;face parte din familia <em>Asteraceae</em> si este cultivata pentru capatani, fiind consumata cu precadere in stare proaspata. Partile utilizate sunt frunzele.</p> <p>Salata este o...

4 produse Vezi produse
Seminte de tomate determinate

Seminte de tomate determinate

<p><strong>Tomate cu crestere determinata</strong> &ndash; se mai numesc si &ldquo;oloage&rdquo;.&nbsp; Inaltimea lor nu depaseste 80 cm si&nbsp; nu se copilesc.</p> <p><strong>Sunt cultivate in</strong> <strong>gradini si camp deschis, direct...

2 produse Vezi produse
Seminte de tomate semideterminate

Seminte de tomate semideterminate

<p><strong>Tomatele cu crestere semideterminata</strong> sunt recomandate pentru cultivarea in solar, sera, camp si gradini pentru obtinerea<strong> recoltelor extratimpurii</strong>.</p> <p>Aceste varietati&nbsp; au o inaltime de 1-1,20 m si un...

1 produs Vezi produse
Seminte de tomate cherry

Seminte de tomate cherry

<p>Categoria de <strong>seminte de tomate cherry</strong> cuprinde hibrizi cu crestere nedeterminata ce se preteaza pentru cultivarea in sere si solarii.</p> <p>Fructele acestor hibrizi sunt foarte dulci si aromate si pot avea forma rotunda sau...

3 produse Vezi produse
Seminte de ceapa

Seminte de ceapa

<p><strong>Ceapa</strong> (Allium cepa) este o specie erbacee bienala, fiind cultivata pentru bulbi, frunze si tulpina falsa.</p> <p>In functie de modul de infiintare a acestei culturi, exista trei sisteme:</p> <ul> <li>Prin arpagic: perioada...

9 produse Vezi produse
Seminte de plante aromatice & codimentare

Seminte de plante aromatice & codimentare

<p>Plantele aromatice sunt cultivate pentru frunze si petioluri si se consuma atat in stare proaspata cat si gatite sau conservate.</p> <p>Printre cele mai cunoscute culturi de plante aromatice se numara: mararul, patrunjelul, cimbrul,...

2 produse Vezi produse