ECONATUR

prezentare video

Este o companie mondiala dedicata durabilitatii si sanatatii oamenilor , ce cauta sa creasca performanta culturilor prin sfaturi tehnice personalizate , si utilizarea solutiilor naturale cu o eficienta superioara produselor sintetizate chimic si fara efectele nocive ale acestora.

Sediul central este situat in Cordoba, in spatii pe o suprafata de 40000 m² unde produc solutii de origine naturala precum biopesticide , biostimulatori si probiotice  cu obiectivul de a optimiza calitatea si productivitatea culturilor cu aceeasi rata de eficienta a produselor sintetizate chimic , dar fara efectele nocive ale acestora asupra oamenilor.

Misiunea Econatur este aceea de a oferi valoare adaugata preparatelor pentru a reduce riscurile si pentru a imbunatati randamentul pe termen lung al culturilor .

Produse oferite de producator

Ingrasaminte chimice lichide

Ingrasaminte chimice lichide

<p><strong>Ingrasamintele lichide</strong> furnizeaza plantelor si solului nutrientii de baza necesari pentru dezvoltarea optima. Marcoser iti pune la dispozitie o gama larga de produse de fertilizare, <strong>ingrasaminte chimice si ingrasaminte...

7 produse Vezi produse