BASF

Lista domeniilor in care activeaza este mare, compania fiind prezenta oriunde este nevoie de aplicarea chimiei. Divizia de agricultura ofera produse pentru protectia plantelor de cultura, a gazonului, plantelor ornamentale si produse de igiena publica. Activitatea BASF a inceput in anul 1914 in Limburgerhof, compania demonstrandu-si contributia si devotamentul in sectorul inovatiilor in agricultura.
Unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru protectia plantelor, BASF aduce fermierilor o gama larga de produse precum erbicide, fungicide, insecticide, tratamente pentru seminte si regulatori de crestere. S.C. Marcoser S.R.L. pune la dispozitie fungicide, insecticide, erbicide si dezinfectanti ai solului, produse bine cunoscute si apreciate de fermierii romani.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide sistemice si de contact pentru protectia plantelor, cu spectru larg de actiune atat preventiva cat si curativa impotriva bolilor: mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate,...

7 produse Vezi produse
Insecticide - Acaricide

Insecticide - Acaricide

Insecticide si acaricide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact, acaricide cu efect de paralizie. Insecticide pentru trips, musculita alba,...

4 produse Vezi produse
Erbicide

Erbicide

Erbicide de ultima generatie cu efect de durata pentru combaterea buruienilor garmine anuale, perene, cotiledonate, necodiledonate, etc. Tratamente postemergente, erbicide sistemice cu spectru larg de combatere.

2 produse Vezi produse