Marcoser

prezentare video

La Marcoser furnizam clientilor nostri produse, tehnici si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi corecte si dupa ce au fost testate in ferma Marcoser din comuna Matca, pentru a verifica daca sunt conforme conditiilor de mediu din tara noastra.

Scopul nostru este de ajuta fermierii din Romania sa obtina culturi de legume mai roditoare, fara reziduuri de pesticide si mult mai sanatoase pentru consumatori. Mai vrem ca fermierii pe care ii consiliem sa aiba profit pentru munca lor, sa fie mandri de afacerea lor si sa-i inspire si pe altii sa intre in grupul cultivatorilor de legume.

De la inginerii horticoli ai Marcoser veti afla mai multe despre acest domeniu atat de interesant care este horticultura.

Oferim consultantă profesională în tehnici de cultivare a legumelor, administrarea de îngrăşăminte precum şi în gestionarea controlului daunătorilor.

Produse oferite de producator

Folie de acoperire pentru solar si sera

Folie de acoperire pentru solar si sera

<p><strong>Folia de acoperire pentru solar si sera</strong> se numara printre cele mai importante produse inca de la startul unei culturi horticole.&nbsp;</p> <p>La inceput costurile de achizitie pot parea mai mari in comparatie cu alte produse...

1 produs Vezi produse