HAZERA

HAZERA

S.C. Marcoser S.R.L. distribuie hibrizi de tomate, pepeni galbeni si vinete cu caracterisitici de rezistenta si toleranta la diversi factori de stres. Hibrizii Hazera ofera productii bune chiar si in conditii de temperaturi inalte iar produsele prezinta rezistenta la transport si aspect deosebit. Hazera este unul din liderii globali din industria producerii semintelor. Avand sediile principale in Israel si Olanda si numeroase filiale si distribuitori, compania este aproape de clientii sai din peste 12 tari. Astfel, clientii beneficiaza de suport tehnic si o gama de produse adaptate climatului specific si conditiilor de crestere. Alaturi de HM. CLAUSE, VILMORIN si MIKADO KYOWA SEED, HAZERA formeaza divizia LIMAGRAIN’S VEGETABLE SEED, parte a grupului francez LIMAGRAIN, unul din liderii pe piata mondiala. Devotata producerii semintelor profesionale, divizia LIMAGRAIN’S VEGETABLE SEED este a doua pe plan mondial. Prin continua inovatie, Hazera combina stiinta moderna cu metodele clasice de inmultire in vederea obtinerii varietatilor de inalta calitate si productie. Colaborarea cu cele mai mari centre de cercetare din lume permite aplicarea stiintei si tehnologiilor de ultima generatie. Unul din focusurile companiei este fermierul, centrul a tot ceea ce ei creaza. Stransa legatura dintre companie si fermier permite evaluarea nevoilor acestuia si sprijinirea pe tot parcursul cultivarii. Gama de produse ale companiei cuprinde seminte profesionale de legume, cereale si plante tehnice.
Seminte de tomate nedeterminate
TOMATE ROZ HTP-11 F1  Cumpără Preţ: 268.00 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibridul de tomate roz HTP-11 F1 prezinta crestere nedeterminata si produce fructe roz, foarte gustoase, de 170 - 250 de grame.
BRILLANTE F1  Cumpără Preţ: 149.99 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid cu crestere nedeterminata, recomandat atat pentru sere si solarii cat si pentru camp. Fructe de culoare rosu inchis-stralucitor.
ISMINI F1  Cumpără Preţ: 230.00 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, vigoare medie, rezistenta la boli, greutate fruct 220-300 grame.
BELLADONA F1  Una din varietatile Hazera, ciorchinii sunt compacti, cu fructe sferice cu o greutate medie/fruct de 200-250 g, care nu fac umeri verzi
PRIMADONA F1  Cumpără Preţ: 190.00 RON
Ambalaj: 500SEM
Este Belladona cu rezistenta la Nematozi, fructe mari, de 200-250 de grame, de forma sferica si culoare rosie, gustul este deosebit
Ardei Kapia, Gogosar
POTOMAC F1  Hibrid profesional de ardei Kapia lung, de mare productivitate, se cultiva nepalisat, in spatii protejate sau in camp, circa 20 cm lungime.
Seminte de pepeni galbeni
MAKDIMON F1  Cumpără Preţ: 90.00 RON
Ambalaj: 500SEM
Hibrid extratimpuriu de pepene galbeni tip galia pentru culturi in camp liber sau protejat, ajunge la maturitate in 70 - 75 zile de la plantare, greutate 1-1,5 kg/fruct.
RAYMOND F1  Cumpără Preţ: 135.00 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid la care iese in evidenta marimea fructelor, pe langa savoarea specifica acestui tip de pepene galben.
LAVIGAL F1  Cumpără Preţ: 135.00 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid extratimpuriu, cu o durata de circa 75 zile pana la coacere, greutate de 1,5-2 Kg pe fruct, este recomandat mai ales pentru cultura neprotejata, datorita rezistentelor sale la boli.
Seminte de vinete
ARAGON F1  Cumpără Preţ: 55.00 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid de vinete pentru sera, solar si camp, maturitate in 65 zile, greutate 1 - 1,5kg, produce 10-15 fructe pe planta
facebookGoogle PlusYouTubeVremea