La ferma Marcoser a avut loc un eveniment deosebit in domeniul legumiculturii, dedicat lansarii noului fungicid, Orondis Ultra.

Organizat in parteneriat cu Syngenta, evenimentul a atras aproximativ 300 de fermieri dornici sa afle noutati despre cele mai avansate tehnologii in cultivarea legumelor.

Hibrizi de Legume la Ferma Marcoser

Evenimentul a inceput cu discursul rostit de Dl. Marius Petrache, director general al Marcoser, care a subliniat importanta parteneriatului de lunga durata dintre Marcoser si Syngenta si, totodata, a evidentiat eforturile continue ale Syngenta si Marcoser de a imbunatati practicile de cultivare a legumelor si de a oferi fermierilor servicii si produse superioare.

Dr. Ing. Marius Petrache deschide evenimentul de lansare Orondis Ultra

Momentul cel mai asteptat al evenimentului a fost lansarea fungicidului revolutionar Orondis Ultra.

Acest produs, dezvoltat de Syngenta, aduce o abordare complet noua in combaterea bolilor fungice care afecteaza legumele.

Orondis Ultra ofera o protectie puternica impotriva unei game variate de agenti patogeni si poate fi folosit in mod eficient pentru a preveni si trata infectiile fungice, asigurand astfel o productie sanatoasa de legume.

Ing. Marius Dragoi Corlatean prezinta Orondis Ultra

Ocazia a oferit de asemenea fermierilor oportunitatea de a explora o gama diversificata de hibrizi de tomate si ardei.

Astfel, s-a  evidentiat portofoliul diversificat de hibrizi atent selectionati pentru a obtine culturi mai rezistente la boli si daunatori, dar si pentru a produce recolte de calitate superioara, bogate in nutrienti si cu un gust delicios.

Prezentare hibrizi de ardei Syngenta

Hibrizi de tomate Syngenta la Ferma Marcoser
Unul dintre aspectele-cheie abordate in cadrul evenimentului a fost tehnologia avansata de fertilizare a legumelor.

Specialistii Marcoser au prezentat metodele inovatoare prin care se pot furniza nutrientii necesari plantelor intr-un mod eficient, garantand in acelasi timp siguranta alimentara si protejand mediul inconjurator.

Ing. Catalin Petrache prezinta planurile de fertilizare la cultura de tomate
Legume recoltate de la Ferma Marcoser

Atat producatorii de legume cat si consumatorii se bucura de beneficiile aduse de aceste tehnologii avansate in legumicultura.

Folosirea hibrizilor de tomate si ardei rezistenti la boli reduce necesitatea utilizarii pesticidelor si asigura obtinerea unor legume mai sanatoase si mai gustoase, garantand o calitate superioara a recoltelor.

Ing. Georgiana Marin prezinta planurile de fertilizare la cultura de ardei

Cu o astfel de inovatie in legumicultura, industria este pregatita sa raspunda cerintelor tot mai mari ale consumatorilor pentru alimente sigure, sanatoase si sustenabile.

Echipele Syngenta si Marcoser prezente la eveniment

Asadar, lansarea noului fungicid Orondis Ultra marcheaza un pas important in evolutia legumiculturii contribuind la obtinerea unei productii legumicole mai durabile si mai eficiente.

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Ce se intampla in legumicultura in luna noiembrie?

Ce se intampla in legumicultura in luna noiembrie?

In luna noiembrie, unii fermieri ingrijesc culturile de iarna, altii se pregatesc sa dezinfecteze solul, sa inveleasca solarul sau sa aleaga semintele pentru urmatorul sezon.

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol pentru valorificarea la maxim a potentialului fantastic pe care il are acest domeniu, in viziunea Marcoser.

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii Mai in legumicultura

Lucrarile lunii mai in legumicultura constau in combaterea daunatorilor, controlul biologic al daunatorilor, fertilizarea culturilor de legume si infiintarea culturilor pentru ciclul 2.

Lucrarile lunii Iunie in legumicultura

Lucrarile lunii Iunie in legumicultura

Lucrarile lunii iunie in legumicultura constau in protejarea culturilor de soare, tratamente pentru boli, fertilizare pentru marirea fructelor si coacere, infiintarea culturilor de toamna.

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser are o suprafata de 3.5 hectare, unde se pot vedea solariile in care specialistii nostri testeaza produsele pe care le comercializam

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Prima luna a primaverii este una foarte aglomerata, mai ales pentru legumicultorii care cultiva in solarii. Pregatire solar, plantare rasaduri, etc