SYNGENTA

SYNGENTA

Inca din anul 2000, Syngenta isi propune sa contribuie la cresterea productivitatii culturilor asigurand in acelasi timp protectia mediului inconjurator, sanatatea populatiei si cresterea calitatii vietii. Fondata prin fuziunea a doua companii cu traditie, Novartis Agribusiness si Zeneca Agrochemicals, Syngenta a avut de la inceput ca scop sa aduca potentialul plantei la cele mai inalte valori. A mostenit puterea si traditiile celor doua companii insa, cu personalitate proprie, Syngenta a castigat incredera fermierilor din peste 90 de tari. Prin cercetare si inovatie, fermierul este sprijinit sa depaseasca provocarile intampinate si sa obtina productii mai mari, de calitate superioara, utilizand cat mai putine resurse si protejand mediul inconjurator. Pe plan global, productia de alimente este asigurata, in principal, de 8 mari culturi: cereale (grau si orz), alte culturi pe suprafete mari (sfecla de zahar, rapita etc.), porumb, orez, soia, culturi de specialitate (cartof, bumbac, pomi fructiferi etc.), trestia de zahar si legume. In vederea imbunatatirii acestor culturi prin utilizarea eficienta e resurselor diponibile, compania si cei peste 26.000 de angajati pun la dispozitie cele mai bune tehnologii si solutii inovative. Portofoliul companiei include seminte de legume, floarea-soarelui, porumb, rapita, cereale si sfecla de zahar la care se adauga produsele pentru protectia plantelor, mult apreciate si utilizate de catre fermieri. Conditiile climatice variabile si lupta cu bolile si daunatorii culturilor legumicole au condus catre necesitatea utilizarii unui material semincer superior iar hibrizii Syngenta au castigat popularitate in randul fermierilor romani. S.C. Marcoser S.R.L. este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume si al produselor pentru protectia plantelor Syngenta. Hibrizii de legume disponibili prin intermediul companiei noastre sunt cultivati si testati in conditiile climatice din Romania, demonstrand o buna adaptabilitate la acestea. Calitatea se remarca prin rezistenta sau toleranta la diverse boli vasculare, virusuri si nematozi, in paralel cu obtinerea de produse cu insusiri organoleptice ridicate.
Seminte de tomate nedeterminate
KINGSET F1  Cumpără NOU!
Preţ: 211.46 RON
Ambalaj: 500 SEM
Kingset F1 este un hibrid de tomate timpurii cu fructe mari, costate si productii ridicate, care leaga foarte bine in conditii de stres termic
MAMSTON F1  Cumpără NOU!
Preţ: 393.22 RON
Ambalaj: 500 SEM
Mamston F1 este un hibrid de tomate roz, cu crestere nedeterminata pentru toate ciclurile de productie in spatii protejate.
OLMECA F1   Cumpără NOU!
Preţ: 1,446.10 RON
Ambalaj: 500 SEM
Olmeca F1 este un hibrid de tomate nedeterminate, de tip Kumato, de culoare maro, cu fructe rotunde uniforme si gust dulce pentru spatii protejate
CICIU F1   Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 184.84 RON
Ambalaj: 500 SEM
Ciciu F1 este un hibrid de tomate timpuriu, cu crestere nedeterminata si rezistent la TSWV, recomandat pentru ciclul 1 si prelungit de cultura.
BELDINE F1  Cumpără Preţ: 190.75 RON
Ambalaj: 500 SEM
Beldine F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata si capacitate de post-maturare, recomandat pentru toate ciclurile de cultura.
TREDICY F1  Cumpără NOU!
Preţ: 545.65 RON
Ambalaj: 500 SEM
Tredicy F1 este un hibrid de tomate tip cherry, cu crestere nedeterminata, pentru spatii protejate ce este recomandat pentru cultivarea pe toate ciclurile de productie.
LANDOLINO F1  Cumpără NOU!
Preţ: 381.01 RON
Ambalaj: 500 SEM
Landolino F1 - hibrid de tomate tip cherry prunisoara, cu fructe rosii de 30 g, uniforme, ce leaga foarte bine chiar si in conditii de stres termic.
LADY ROSA F1  Cumpără Preţ: 181.49 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de tomate recomandat pentru ciclul I sau ciclu prelungit. Fructe rotunde si uniforme de calitate superioara. Legare buna la temperaturi scazute si temperaturi inalte. Culoare, gust si fermitate excelente. Raspuns bun la tratamentul cu hormoni – nedeformarea fructelor la stimulare.
ROSALIYA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 138.93 RON
Ambalaj: 500 sem
Legare buna la temperaturi inalte! Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata. Culoare, gust si fermitate excelente! Fructe mari si uniforme, de culoare rosu intens, cu capacitate de postmaturare.
MERCEDES F1 (SHIRLEY)  Cumpără Preţ: 172.90 RON
Ambalaj: 500 sem
Fructe de culoare rosu intens! Hibrid recomandat pentru ciclu mediu si lung! Legare si dezvoltare buna la temperaturi mari! Culoare, gust si fermitate excelente! Raspuns bun la stimularea cu hormoni!
IZMIR F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 162.70 RON
Ambalaj: 500SEM
Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, ideal pentru culturi de primavara si toamna, dar si pentru ciclu prelungit. Recomandat pentru cultivarea in spatii protejate dar si pentru camp deschis. Fructe uniforme, de calitate superioara.
BOSTINA F1  Cumpără Preţ: 181.62 RON
Ambalaj: 500 SEM
Bostina F1 este un hibrid de tomate extra-timpuriu, cu crestere nedeterminata. Fructele au o greutate medie de 200-220 grame, prezinta rezistenta la crapare si au un bun aspect comercial.
PANEKRA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 175.02 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid timpuriu de tomate, cu crestere nedeterminata. Fructe mari (250-300gr.) si uniforme, cu rezistente la crapare. Planta echilibrata, cu internodii medii, legare buna a fructelor in cultura de primavara si ciclul prelungit.
FANTASTINA F1  Cumpără Preţ: 168.95 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, recomandat pentru cultura de primavara si pentru ciclul lung, in sere si solarii.
SANDOLINE F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 188.91 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid timpuriu de tomate cu crestere nedeterminata. Plantele prezinta vigurozitate medie si legare foarte buna a fructelor. Fructe globulare, de culoare rosu intens, greutatea medie 160 - 180 grame pe fruct. Recomandat pentru cultura in spatii protejate, pe toate ciclurile de cultura.
ARAWAK F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 442.28 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid semitimpuriu de tomate, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru cultivarea in sere si solarii. Fructe mari, foarte striate, cu greutatea medie de 200 gr.
PROLINA F1  Cumpără Preţ: 294.71 RON
Ambalaj: 500 SEM
Prolina F1 este un hibrid de tomate tip cocktail, timpurii, cu crestere nedeterminata, recomandate pe toate tipurile de cultura in spatii protejate, sere si solarii.
AMANDA F1  Tomate extratimpurii! Cea mai timpurie rosie cu crestere nedeterminata de pe piata! Se cultiva iarna sau primavara devreme – in prima jumatate a lunii martie!
MADISON F1  Madison F1 este un hibrid timpuriu de tomate cu crestere nedeterminata. Greutate: 200 - 220 gr. Recomandat pentru cultivarea in camp deschis si in spatii protejate.
COMAY F1  Hibrid de tomate, cu crestere nedeterminata si toleranta ridicata la virusul petelor de bronz
TOLIN F1  TOLIN F1, cea mai mare si rezistenta rosie de pe piata. Prezinta cele mai multe rezistente naturale la patogeni de sol si virali, rezistenta inclusiv la Patarea cafenie. Greutate medie a fructelor este intre 250 - 400 grame. Culoare rosu intens, gust dulce specific de rosie. Rezistenta mare la transport si depozitare (contin gena LSL).
Seminte de tomate semideterminate
MELANET F1   Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 88.78 RON
Ambalaj: 500 SEM
Melanet F1 - hibrid de tomate extratimpurii cu mucron, destinat cultivarii in spatii protejate, primavara si vara, cu fructe de culoare rosu inchis
KAPONET F1   Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 166.77 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibridul de tomate cu crestere semideterminata Kaponet F1, este destinat productiilor extratimpurii si timpurii in spatii protejate.
DEVONET F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 214.87 RON
Ambalaj: 500 SEM
Devonet F1 hibrid de tomate recomandat pentru plantarile extratimpurii cu productii ridicate, fructe uniforme si costate, de culoare rosu inchis.
GRAVITET F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 198.18 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de tomate performant si extratimpuriu cu crestere semideterminata. Este hibridul de rosii care a dat cele mai bune rezultate in toate bazinele unde a fost introdus atat din punct de vedere al productivitatii, al extratimpurietatii cat si a calitatii deosebite a fructelor, fiind foarte apreciat in special de producatorii care isi valorifica singuri productia la piata.
MINARET F1  Cumpără Preţ: 209.83 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid timpuriu de tomate, cu crestere rapida, semideterminata si fructe uniforme. Recomandat atat pentru cultivarea in sere si solarii cat si in camp deschis.
QUALITET F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 198.18 RON
Ambalaj: 500SEM
Hibrid nou de tomate cu crestere semideterminata, destinat culturilor timpurii in sere si solarii.
BALLET F1  Seminte de tomate semideterminate, timpurii, pentru sere si solarii, caracterizate prin crestere ordonata, legare foarte buna si productivitate ridicata!
CABINET F1  Seminte de tomate semideterminate, timpurii, pentru sere si solarii, caracterizate prin intretinere usoara, productivitate mare si rezistenta la temperaturi situate in afara intervalului optim!
Seminte de tomate determinate
BOBCAT F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 117.49 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru cultivarea in camp, primavara devreme chiar sub adaposturi temporare.
ASTERIX F1  Cumpără Preţ: 126.58 RON
Ambalaj: 5000 SEM
Hibrid de tomate cu crestere determinata, semi-tardiv, destinate culturii in camp deschis, pretabile pentru industrializare.
SMADAR F1  Hibrid de tomate cu crestere determinata, recomandat pentru consum in stare proaspata sau pentru industrializare. Fructe globulare, cu gust dulce, culoare rosu intens.
FIRMUS F1  Cumpără NOU!
Preţ: 106.28 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Firmus F1 este hibrid de tomate pentru camp, rezistent la TSWV, cu o perioada de vegetatie de 110-115 zile, cu fructe ferme de culoare rosu aprins
Seminte de tomate alungite, rosii prunisoara
KILATES F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 165.04 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de tomate tip prunisoara, varietate cu crestere nedeterminată.
Seminte de tomate cherry
KATALINA F1  Cumpără Preţ: 232.94 RON
Ambalaj: 500SEM
Katalina F1 este un hibrid de tomate cu crestere nedeterminata tip cherry (rosii cireasa) extratimpuriu! Productivitate ridicata si gust exelent al fructelor
Ardei gras
BARBIE F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 87.23 RON
Ambalaj: 500 SEM
Este un hibrid tip Blocky, de forma patrata cu 3 - 4 lobi.
BLONDY F1  Cumpără Preţ: 168.41 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid de ardei gras timpuriu, destinat pentru productia in sere, solarii si in camp.
YECLA F1  Cumpără Preţ: 288.31 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid timpuriu de ardei rosu, cu fructe de culoare verde inchis ce se coloreaza in rosu la maturitatea de recoltare
IDIL F1  Hibrid timpuriu de ardei gras, recomandat pentru cultura in solar si camp deschis, foarte productiv.
MINTOS F1  Recomandat pentru cultivarea in sere in sistem palisat sau in camp deschis.
 MAGMA F1  Hibrid profesional de ardei gras rosu, cu gust dulce, fermitate ridicata, pulpa groasa, pretabil pentru comercializare in supermarket si in pietele agroalimentare.
Ardei Kapia, Gogosar
KORNELYA F1   Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 72.84 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibridul Kornelya F1 este un ardei de tip kapia cu rezistenta la virusul TSWV, destinat cultivarii in spatii protejate, sere si solarii dar si in camp deschis.
KABALA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 83.33 RON
Ambalaj: 500 sem
Planta are crestere viguroasa, fiind usor de cultivat. Produce fructe foarte mari, de calitate superioara.
CAMPARI F1  Cumpără Preţ: 110.44 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid timpuriu. Culoare fructului este verde si la maturitate bilogica rosu. Recomandat pentru cultivare in camp.
DIMENTIO F1  Recomandat pentru cultivarea in sere/solarii sau in camp deschis, 140-150gr.
CIBERE F1  Cibere F1-Recomandat pentru cultivarea in sere/solarii sau in camp deschis.
Ardei iute
SAHEM F1  Cumpără Preţ: 145.98 RON
Ambalaj: 500SEM
Hibrid de ardei iute, foarte productiv si tolerant la temperaturi scazute, pentru cultivarea in camp si solarii.
Seminte de pepeni verzi
SORENTO F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 209.08 RON
Ambalaj: 1000 sem
Sorento F1 - seminte de pepenii verzi extratimpurii, tip Crimson Sweet, cu fructe de 8-10 kg, coaja subtire cu dungi inchise, miez rosu foarte dulce
TOPGUN F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 126.03 RON
Ambalaj:
Seminte de pepeni verzi Crimson Sweet, timpurii pentru camp, productie mare, gust si culoare excelente a miezului. Fructe mari, 8-12 kg. Rezistente marite la stresuri si boli (Fusarioza rasa 0 si rasa 1).
FASCINATION F1   Cumpără Preţ: 1,019.75 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Fascination F1 este un hibrid de pepene verde fara seminte, cu fruct mare si capacitate buna de productie, recomandat pentru plantare pe segmentul mediu - timpuriu.
MIRZA F1  Cumpără Preţ: 287.76 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Mirza F1 este un hibrid de pepene verde, tip Crimson, extra-timpuriu, cu forma rotunda si perioada de vegetatie de 60-65 de zile.
ARASHAN F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 225.12 RON
Ambalaj: 1000 sem
Arashan F1, seminte de pepene timpuriu, 8-12 kg, miez crocant de culoare rosu inchis.
KARISTAN F1  Cumpără Preţ: 288.89 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid semitimpuriu, rezistent la conditiile de stres, ideal pentru consumatorii de pepeni verzi.
BOSTANA F1  Cumpără Preţ: 223.45 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Hibrid timpuriu de pepene verde, tip Sorento, perioada de vegetatie de 65 - 70 zile, greutate 6 - 8 kilograme.
BARAKA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 150.07 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid cu perioada de vegetatie de 77 zile, fructe cu greutatea 8-10 kg, rotund ovale, coaja dungată.
ROMANZA F1  Cumpără Preţ: 293.83 RON
Ambalaj: 1000 sem
Face parte din categoria hibrizilor timpurii, prezinta plante viguroase si nu este sensibil la insolatie.
MIRSINI F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 239.89 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Hibrid de pepeni tip crimson de la Syngenta timpurii, perioada de vegetatie de 85 zile, greutate de 8 - 11 kg.
ROMANTIC F1  Cumpără Preţ: 247.63 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Romantic F1 seminte de pepeni verzi cu coaja inchisa la culoare, medii-timpurii, de tip Sugar Baby, cu fructe de 7-9 kg si continut de zahar ridicat
CRIMSON SWEET  Cumpără Preţ: 123.17 RON
Ambalaj:
Seminte de pepeni verzi Crimson Sweet, plante viguroase, gust dulce, culoare rosu intens, prezinta rezistenta ridicata la transport si depozitare.
AHMOUS F1  Cel mai nou hibrid apartinand tipului cu coaja inchisa, 6-8 kg, legare buna, productiv.
FARAO F1  Seminte de pepeni verzi tip Crimson Sweet, alungiti, timpurii, gust dulce, rezistenti la crapare!
ODEM F1  Odem F1 - cel mai extratimpuriu hibrid de pepene verde din gama sa (pepeni verzi cu coaja verde inchis), foarte productiv, cu rezistenta marita la Fusarioza (rasa 1)! Pepeni verzi foarte dulci!
LADY F1  Hibridul alungit cel mai timpuriu, avand o calitate excelenta a miezului, 8-12 kg, oval, cu coaja subtire, cu semintele marunte si rezistent la transport
Seminte de pepeni galbeni
FLANDER F1  Cumpără Preţ: 103.55 RON
Ambalaj: 500 SEM
Flander F1 este un hibrid de pepene galben de tip ananas, cu perioada de maturare de 70-75 de zile.
MAN 15025 F1  Cumpără Preţ: 93.18 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid de pepene galben tip ananas, de timpurietate medie, cu rezistenta mare la transport si depozitare.
INBAR F1  Hibrid de pepene galben, tip galia, extratimpuriu, leaga bine in conditii de temperaturi scazute, greutatea fructului 1,5 - 2,5 kg. Cultivat cu rezultate foarte bune primavara in sere, solarii si camp.
DON JUAN F1  Timpuriu, tip galia, foarte rezistent, 1,2 - 1,8 kg.
IDEAL F1  Timpuriu,1.5- 2 kg, tip Galia.
GALIA F1  Timpuriu, tip galia, productivitate, 1 – 2 kg.
ROYAL F1  Seminte profesionale de pepeni galbeni tip GALIA pentru camp! Varietate multirezistenta la boli fungice si virale! Gust dulce si aromat al miezului! Legare foarte buna la temperaturi scazute! Vigurozitate mare a plantei! Productivitate ridicata!
Seminte de portaltoi
EMPHASIS  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 198.26 RON
Ambalaj: 1000 sem
Este un portaltoi recomandat pentru altoirea pepenilor verzi. Se poate altoi usor. Se remarca prin uniformitatea germinatiei semintelor si cresterii plantelor.
CARNIVOR F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 194.49 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Portaltoi interspecific recomandat pentru altoirea pepenilor galbeni şi verzi care au un port generativ
Seminte de varza alba
JETODOR F1  Cumpără Preţ: 100.28 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Jetodor F1 este un hibrid de varza alba destinat culturii extra timpurii - 55 zile - in spatii protejate, in camp deschis, la tunel, sau cu folie microporoasa.
PRUKTOR CEMES F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 78.97 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Pruktor CEMES F1 este un hibrid de varza alba cu capatani rotunde de 2-3 kg, rezistent la crapare. Acest hibrid este tolerant la temperaturi inalte.
BOLIKOR F1  NOU!
Bolikor F1 - hibrid extratimpuriu de varza alba tolerant la inflorire, cu capatani rotunde, mari de 1.8-2 kg si frunze fine de culoare verde deschis
ESCAZU F1  Cumpără Preţ: 51.50 RON
Ambalaj:
Hibrid de varza alba cu frunza subtire, recomandat pentru cultura de toamna.
MIRROR F1  Cumpără Preţ: 112.31 RON
Ambalaj: 2500 sem
Hibrid nou, timpuriu, produce capatani rotunde, aratoase, uniforme.
GREPALA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 86.94 RON
Ambalaj: 2500 sem
Hibrid de varza alba timpurie, cu funza foarte subtire si capatana mare. Recomandata pentru consum in stare proaspata.
GREGORIAN F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 85.00 RON
Ambalaj: 2500 sem
Hibrid profesional de varza alba cu perioada de vegetatie de 70 zile. Face o capatana rotunda, mare, atractiva comercial si nu crapa. Productivitate foarte buna si timpurietate excelenta.
PRUKTOR F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 75.28 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Hibrid de varza alba foarte productiv, cu capatani uniforme si rezistente la crapare.
CARBONARA F1  Cumpără Preţ: 91.56 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Hibridul de varza alba Carbonara F1 este destinat cultivarii in camp, incepand de primavara, pana toamna tarziu. Perioada de vegetatie de 85-90 zile
SARMALIN F1  Cumpără Preţ: 64.41 RON
Ambalaj: 2500 sem
Perioada de vegetatie de 75-80 zile,hibrid recomandat pentru murat, frunze subtiri, cu capatani de 2-3kg.
TEKILA F1  Cumpără Preţ: 145.04 RON
Ambalaj: 2500 sem
Tekila F1, hibrid cu rezistenta la hernia verzei, productiv.
GLORIA F1  Cumpără Preţ: 98.67 RON
Ambalaj: 2500 sem
Gloria F1, hibrid de varza alba, cu perioda de vegetatie este de 80-90 zile, fiind recomandat pentru cultura de vara-toamna.
MAVUNOR   Cumpără Preţ: 84.48 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Mavunor F1 este un hibrit de varza ce prezinta rezistenta la thrips, ce se pastreaza foarte bine in camp, cu plante viguroasesi cotor scurt.
KILAHERB F1  Cumpără Preţ: 165.68 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Kilaherb F1 este un hibrid de varza recomandat pentru cultura de toamna, cu rezistenta la hernia legumelor si toleranta la trips
AGRESSOR F1  Cumpără Preţ: 142.53 RON
Ambalaj: 2500 sem
Agressor F1 - hibrid de varza pentru pastrare, tolerant la thrips, rezistenta la boli, se seamana direct, este viguros si are productivitate ridicata
RESISTOR F1  Cumpără Preţ: 86.14 RON
Ambalaj: 2500 sem
Varza alba timpurie, produce capatani uniforme cu o greutate cuprinsa intre 1 - 2,5 kg! Varza alba pentru consum proaspat!
QUISOR F1  Hibrid universal, destinat atat pentru consum in stare proaspata, cat si pentru conservare.
Novator F1  Productivitate si capacitate buna de pastrare. Plantele sunt tolerante la tripsi
Adaptor F1  Hibrid de varza uşor turtit, tolerantă ridicată la crăpare, excelent pt.conservare
TRIPERIO F1  Hibrid recomandat pentru consum in stare proaspata, pentru culturile de vara, toleranta ridicata la canicula.
Septon F1  Cel mai nou hibrid pentru conservare. Structura este compacta, cu frunze de culoare alba.
KEVIN F1  Cel mai bun dintre hibrizii timpurii. Structura este mai compacta si mai deasa. Este rezistent la crapare.
REACTOT F1  Se recomanda atât pentru cultura în spatii protejate cât si pentru cultura în câmp deschis.
Seminte de varza rosie
REBECA F1  Cumpără Preţ: 105.48 RON
Ambalaj: 2500 sem
Este rezistent la crapare si la transport. Ideal pentru consum în stare proaspata dar si pentru pastrare un timp mai scurt.
RAISSA F1  Cumpără Preţ: 83.36 RON
Ambalaj: 2500 sem
Raissa F1, hibrid profesional de varza rosie.
REBALL F1  Cumpără Preţ: 137.34 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Varza rosie Reball F1 este un hibrid cu perioada scurta de vegetatie de pana la 66 de zile, cu capatani de forma rotunda si culoarea frunzelor purpurie.
Seminte de conopida
SPACESTAR F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 191.91 RON
Ambalaj: 2500 sem
Hibrid adaptabil la orice tip de sol. Culoare alba a capatanii, calitate excelenta. Planta viguroasa cu o foarte buna autoacoperire.
AMERIGO F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 195.10 RON
Ambalaj: 2500 sem
Amerigo F1, seminte de conopida, se cultiva cu rezultate bune chiar si in conditii de vara.
LECANU F1  Cumpără Preţ: 263.24 RON
Ambalaj: 2500 sem
Lecanu F1, un hibrid al secolului XXI care se recolteaza inaintea lui Cortes.
BRUNEL F1  Se remarca printr-o calitate excelenta intre hibrizii timpurii, fiind recomandat pentru cultivare timpurie in spatii protejate si in camp deschis.
BRUCE F1  65 zile, 1 kg, pentru culturi de primăvară, toamnă
SMILLA F1  Inflorescenta este alba si foarte grea, de o structura fina, crocanta, gust placut. O capatana cantareste între 1 - 2 kg.
CORTES F1  Calitate inegalabila demonstrata in fiecare an pe suprafete tot mai mari in Europa.
DAVID F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 187.70 RON
Ambalaj: 2500 SEM
David F1- Conopida cu perioada scurta de vegetatie, recomandata pentru cultura de toamna.
COOL F1  Cumpără Preţ: 194.02 RON
Ambalaj: 2500 SEM
Hibrid de conopida avand perioada de vegetatie 65 - 70 de zile, recomandat pentru cutura de vara - toamna.
SOLIS F1  Se remarca prin calitatea productiei chiar si în conditii de plantare extratimpurie.
Seminte de salata
SHANGORE   Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 91.22 RON
Ambalaj:
Shangore este o salata de toamna de capatana, care se dezvolta foarte repede si este rezistenta la boli, in special la mana
CENTORE  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 88.68 RON
Ambalaj: 5000 sem
Centore, seminte de salata de iarna recomandata pentru sfarsitul iernii si inceputul primaverii.
OLEOLE   Cumpără Preţ: 233.48 RON
Ambalaj: 5000 SEM
Oleole este un soi nou, timpuriu de salata creata, ale carui seminte sunt drajate, destinat culturii in camp deschis si solarii, primavara si toamna.
FUNTASIA  Cumpără Preţ: 89.82 RON
Ambalaj: 5000 sem
Funtasia, salata creata timpurie, pentru camp deschis si solarii, vara si toamna.
TIZIAN F1  Cumpără Preţ: 111.94 RON
Ambalaj: 5000 sem
Pentru culturi de primăvară, vara, verde, compacta, pentru culturi de camp
HANNA  Hanna, seminte de salata de toamna timpurie, consacrata pe piata din Romania pentru sezonul rece
PANTLIKA  Varietate de salata cu greutatea capatanii cuprinsa intre 450 - 600 gr, culoare verde deschis, aspect comercial deosebit
EMERALD  Emerald, soi de salata recomandat pentru culturi de toamna tarzie-primavara.
Dovlecei de camp, sere, solarii
OTTO F1  Hibrid timpuriu de dovlecel, pretabil cultivarii in camp deschis sau in sistem protejat.
HOBBIT F1  Pentru culturi de primavara si vara. Timp de maturare de 40-45 de zile. Fructe uniforme de culoare verde deschis.
Castraveti cornichon
EKOL F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 48.80 RON
Ambalaj: 500 sem
Varietate cu crestere mare, foarte rezistenta, productie sigura si randament mare.
SPINO F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 14.70 RON
Ambalaj: 100 SEM
Hibridul Spino F1 prezinta toleranta ridicata la diferiti agenti patogeni, in special la fainare, la temperaturile scazute si la cele ridicate din vara, avand o foarte buna legare; astfel, el este excelent pentru ciclul I extratimpuriu si pentru ciclul II de cultura pana tarziu in iarna.
RYTM F1  Rezistenta crescuta la daunatori, vigoare mare, productie neintrerupta si mare chiar si in zilele calde de vara.
Seminte de castraveti lungi si semilungi
BOMBER LONG F1  Cumpără Preţ: 134.19 RON
Ambalaj: 100 SEM
Bomber F1 este un castravete cu fruct lung ce se poate cultiva pe tot parcursul anului cu o calitate foarte buna a fructelor. Fructe de 30-33 cm.
Seminte de vinete
RIMA F1  Rima F1 , hibrid de vanata destinat culturii in sere, solarii si camp deschis.
BONICA F1  Pentru culturile de camp, pulpa alba, viguroasa.
Seminte de ridichi
RONDAR F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 30.00 RON
Ambalaj: 10000 sem
Timpurii, sere-solarii, toamna, iarna, primavara.
SPRINGSTAR F1  Timpuriu, rosu, rotund, fin, recomandat pt sera solar, pt culturi de primavara, iarna, toamna
Seminte de morcov
DORDOGNE F1  Cumpără Preţ: 404.39 RON
Ambalaj: 100000 SEM
Hibrid de morcovi cu perioada de vegetatie de 115-120 zile, recomandat pentru cultura în câmp deschis.
Seminte de spanac
CEZANNE F1  Cumpără Preţ: 115.64 RON
Ambalaj: 100000 sem
Timpuriu, oval, verde închis, neted, toleranta la mană
ODYSSEUS F1  Cumpără NOU!
Preţ: 119.90 RON
Ambalaj: 100000 SEM
Odysseus F1, hibrid de spanac cu toleranta ridicata la mana si boltire. Recomandat pentru cultura de primavara si toamna, cu trecere peste iarna
POLYDANE F1  Timpuriu, oval, verde închis, neted, toleranta la mană
Seminte de porumb zaharat
SPIRIT F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 54.00 RON
Ambalaj:
Porumb zaharat extratimpuriu, de 67 zile,stiulete cu 16 randuri boabe, de 20 cm lungime.
Seminte de brocoli
MONACO F1  Cumpără Preţ: 116.27 RON
Ambalaj: 2500SEM
Hibrid foarte productiv cu performante bune în toate sezoanele de productie.
Seminte de porumb zaharat
TYSON F1  Cumpără NOU!
Preţ: 2,943.00 RON
Ambalaj: 100000 SEM
Tyson F1 este un hibrid de porumb zaharat super dulce mediu timpuriu (75-80 de zile), de inaltime medie, cu gust foarte bun, uniformitate foarte buna
Fungicide
CARIAL STAR  Cumpără Preţ: 370.60 RON
Ambalaj: 1 L
Carial Star este un fungicid sistemic translaminar pentru tomate si cartof, impotriva manei si a alternariozei, ce se aplica preventiv la avertizare.
CIDELY TOP  Cumpără Preţ: 267.05 RON
Ambalaj: 1 L
Cidely Top este un fungicid foliar translaminar cu actiune preventiva si curativa impotriva fainarii, patarii frunzelor, a fructelor si putregaiului
CHORUS 50  Cumpără Preţ: 386.95 RON
Ambalaj: 1 KG
Chorus 50 - Fungicid penetrant sistemic impotriva rapanului si moniliozei la pomi fructiferi, mar, par, cais, piersic, nectarin si prun.
RIDOMIL GOLD MZ 68 WG  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 7.14 RON
Ambalaj:
Ridomil Gold MZ 68 WG este fungicid pentru combaterea manei la tomate, castraveti, legume, cu acțiune dublă: sistemică și de contact.
SWITCH 62,5WG  Cumpără Preţ: 18.53 RON
Ambalaj:
Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.
ORTIVA 250SC  Cumpără Preţ: 15.81 RON
Ambalaj:
Ortiva 250 SC este un fungicid preventiv si polivalent, cu actiune sistemica si spectru larg de combatere a bolilor la legume precum mana sau fainarea
BRAVO 500SC  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 9.05 RON
Ambalaj:
Fungicid de contact cu spectru larg de combatere a bolilor. Bravo 500 SC beneficiază de o formulare superioară ce are la bază o tehnologie unică dezvoltată de Syngenta
RIDOMIL GOLD PLUS 42,5WP  Fungicid pentru combaterea manei, cu acțiune dubla: sistemica si de contact, formează o bariera protectoare pe suprafata frunzei
TOPAS 100EC  Cumpără Preţ: 74.94 RON
Ambalaj: 250ML
Topas 100EC - fungicid sistemic pentru combaterea fainarii, care actioneaza si prin vapori, protejand si zonele care nu au fost atinse de produs
SCORE 250 EC  Cumpără Preţ: 6.43 RON
Ambalaj:
Fungicid sistemic consacrat pentru combaterea bolilor la pomii fructiferi, tomate si alte culturi, avand actiune preventiva si curativa, poate fi folosit la o gama larga de culturi si prezinta o mare flexibilitate in utilizare
THIOVIT JET 80WG  Cumpără Preţ: 2.29 RON
Ambalaj:
Thiovit Jet 80WG este un fungicid de contact, cu actiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotriva acarienilor din cultura
EMBRELIA  Cumpără Preţ: 184.21 RON
Ambalaj: 1L
Fungicid nou de ultimă generaţie, dintr-o nouă clasă de produse, care oferă protecţie performantă împotriva rapănului pe fructe şi frunze, dar şi a făinării
ORTIVA TOP   Cumpără Preţ: 15.26 RON
Ambalaj:
Ortiva Top - fungicid de contact, preventiv si curativ cu spectru larg de actiune impotriva agentilor patogeni, recomandat pentru culturile legumicole
UNIVERSALIS 593SC  Cumpără Preţ: 10.90 RON
Ambalaj:
Universalis 593SC este un fungicid polivalent cu spectru larg, ce actioneaza impotriva bolilor vitei de vie: mana, fainarea si putregaiul cenusiu
APRON XL 350 ES  Cumpără Preţ: 6,807.05 RON
Ambalaj: 5 L
Apron XL 350 ES este fungicid pentru tratamentul semințelor.
PERGADO MZ  Fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei la tomate.
FOLIO GOLD  Folio Gold 537, 5 SC este un fungicid nou, special creat pentru combaterea manei la tomate, castraveți și ceapă.
TILT  Fungicid sistemic cu spectru larg de combatere a bolilor foliare la grau si legume, actiune sistemica cu efect preventiv, curativ si chiar eradicativ
PERGADO F  Cumpără Preţ: 566.80 RON
Ambalaj: 5 KG
Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze
Insecticide - Acaricide
ACTARA 25 WG  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 3.92 RON
Ambalaj:
Insecticid sistemic de ultima generatie cu efect de lungă durată ce combate un spectru larg de dăunători la un număr mare de culturi. Acționează prin contact și ingestie.
VERTIMEC  Cumpără Preţ: 20.38 RON
Ambalaj:
Acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi
AFFIRM  Cumpără Preţ: 7.85 RON
Ambalaj:
Insecticid nou, derivat din natura, care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii, etc.) din legumicultura
MATCH  050EC  Cumpără Preţ: 259.42 RON
Ambalaj: 1L
Insecticid nou, care combate insectele din ordinul Lepidoptera din pomicultura, este prietenos cu mediul si selectiv pentru entomofauna utila
VOLIAM TARGO  Cumpără Preţ: 17.25 RON
Ambalaj:
Insecticid nou, de ultima generatie, cu spectru larg de daunatori combatuti si o perioada lunga de protectie
ACTELLIC 50 EC  Cumpără Preţ: 7.19 RON
Ambalaj:
ACTELLIC 50 EC este un insecticid pentru combaterea dăunătorilor din culturile de câmp, furajere si în depozite. Insectele sunt distruse prin contact, ingestie sau acţiune fumigenă
KARATE ZEON  Cumpără Preţ: 3.27 RON
Ambalaj:
Insecticid de contact cu efect rapid impotriva insectelor daunatoare (paduchele verde ,musculita alba, afide)
FORCE 1,5 G  Cumpără Preţ: 14.17 RON
Ambalaj:
Force 1,5 G este un insecticid sub formă de granule, pentru aplicare la sol. Prin acțiunea unică de vaporizare, Force 1,5 G pătrunde în sol, distrugând dăunătorii
EFORIA 45  Cumpără Preţ: 12.97 RON
Ambalaj:
Insecticid foliar, cu efect rapid şi de lungă durată, conceput să combată un spectru larg de dăunători la un număr mare de culturi
INSEGAR 25 WG  Cumpără Preţ: 249.39 RON
Ambalaj: 400 G
INSEGAR 25 WG - insecticid regulator de crestere, utilizat impotriva lepidopterelor in pomicultura si viticultura
AFFIRM OPTI   Cumpără Preţ: 172.22 RON
Ambalaj: 1 KG
Affirm Opti este un insecticid impotriva lepidopterelor in pomicultura, de origine naturala, care actioneaza prin contact si ingestie
Erbicide
DUAL GOLD 960 EC  Cumpără Preţ: 33.79 RON
Ambalaj:
Erbicid preemergent ce asigură combaterea superioară și de lungă durată în special a buruienilor graminee, dar și a unor buruieni cu frunza lată
FUSILADE FORTE  Cumpără Preţ: 34.88 RON
Ambalaj:
Erbicid sistemic postemergent, foarte activ în combaterea buruienilor graminee anuale și perene din culturile cu frunza lată
MISTRAL 4 SC  Cumpără Preţ: 171.32 RON
Ambalaj: 1L
Erbicid sistemic consacrat in combaterea infestarilor cu buruieni monocotiledonate din samanta si rizomi la cultura de porumb
TENDER  Cumpără Preţ: 76.30 RON
Ambalaj:
Tender este un erbicid ce combate buruienile graminee anuale si unele dicotile din culturile de porumb, sfecla de zahar, floarea-soarelui, soia, etc.
Nematocide, Dezinfectanti ai solului
NEMATHORIN  Solutia impotriva daunatorilor din sol (nematozi si viermi sarma) prin contact si ingestie,blocand activitatea nematozilor si apoi moartea acestora
facebookGoogle PlusYouTubeVremea