In perioada 25-29 octombrie 2023, Marcoser a luat parte la cel mai important eveniment agricol din Romania - Targul International de Produse si Echipamente in domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei, cunoscut sub numele de Indagra.

Desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelenta de a ne intalni cu fermierii si de a prezenta cele mai recente inovatii in horticultura.

Stand Marcoser Indagra 2023

Targul Indagra este o platforma importanta pentru fermierii amatori si profesionisti din Romania.

Acest eveniment a oferit oportunitatea de a discuta despre noutatile din domeniu, provocarile intampinate pe parcursul anului agricol, reusitele obtinute si posibilitatile de imbunatatire a rezultatelor pe care fermierii le-au avut.

In acest context, Marcoser, cu ajutorul echipei de ingineri, a oferit pe parcursul celor cinci zile, consultanta privind tehnologiile de cultura.

Consultanta Profesionala in Legumicultura la Indagra 2023

La standul Marcoser, vizitatorii au avut acces la seminte de legume de cea mai inalta calitate provenite de la producatori de top.

O echipa dedicata de specialisti , a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliul nostru.

Acest sprijin a ajutat fermierii sa ia decizii informate pentru sezonul viitor.

Consultanta Profesionala Indagra 2023

Foliile profesionale au fost, de asemenea, un punct important de discutie.

Vizitatorii au aflat despre importanta alegerii potrivite a foliilor pentru sere si solarii si cum pot contribui acestea la prelungirea cu doua luni a sezonului de cultura.

Folie profesionala indagra 2023

Nu au lipsit de la targ gamele noastre de ingrasaminte omologate pentru culturile bio.

Fermierii au avut ocazia sa afle despre produsele dedicate legumelor, pomilor, vitei de vie si arbustilor fructiferi, ceea ce le-a permis sa exploreze optiuni pentru a-si imbunatati practicile agricole intr-un mod sustenabil.

Echipa Marcoser culturi speciale Indagra 2023

Feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii din toate marile bazine legumicole ale tarii a fost o confirmare a eforturilor noastre constante de a inova si de a servi nevoile crescande ale fermierilor horticultori.

Echipa Marcoser Indagra 2023

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!Distribuie acest articol!

Articole similare

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Anul 2018 a fost un an plin, in care echipa noastra, alaturi de o parte din colaboratori am participat la evenimente si traininguri de specialitate cu scopul perfectionarii continue

Produse de fertilizare pentru agricultura organica

Produse de fertilizare pentru agricultura organica

Cultivarea in sistem ecologic castiga din ce in ce mai mult teren si pe teritoriul Romaniei, un numar mare de fermieri optand pentru aceasta modalitate de a practica legumicultura.

Simpozion Marcoser in Dragasani, martie 2019

Simpozion Marcoser in Dragasani, martie 2019

Duminica, 3 martie 2019, echipa Marcoser s-a intalnit cu fermierii din localitatea Dragasani, la invitatia noastra raspunzand aproximativ 50 de fermieri din localitate dar si din imprejurimi.

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

In portofoliul nostru gasiti un produs nou – Floramec Avance, stimulator si inductor de inflorire nehormonal pentru legume si flori, din gama Codiagro

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte protejeaza plantele din solar de atacul anumitor insecte care transporta virusi ce pot face pagube insemnate in culturile de legume