In perioada 25-29 octombrie 2023, Marcoser a luat parte la cel mai important eveniment agricol din Romania - Targul International de Produse si Echipamente in domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei, cunoscut sub numele de Indagra.

Desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti, acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelenta de a ne intalni cu fermierii si de a prezenta cele mai recente inovatii in horticultura.

Stand Marcoser Indagra 2023

Targul Indagra este o platforma importanta pentru fermierii amatori si profesionisti din Romania.

Acest eveniment a oferit oportunitatea de a discuta despre noutatile din domeniu, provocarile intampinate pe parcursul anului agricol, reusitele obtinute si posibilitatile de imbunatatire a rezultatelor pe care fermierii le-au avut.

In acest context, Marcoser, cu ajutorul echipei de ingineri, a oferit pe parcursul celor cinci zile, consultanta privind tehnologiile de cultura.

Consultanta Profesionala in Legumicultura la Indagra 2023

La standul Marcoser, vizitatorii au avut acces la seminte de legume de cea mai inalta calitate provenite de la producatori de top.

O echipa dedicata de specialisti , a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliul nostru.

Acest sprijin a ajutat fermierii sa ia decizii informate pentru sezonul viitor.

Consultanta Profesionala Indagra 2023

Foliile profesionale au fost, de asemenea, un punct important de discutie.

Vizitatorii au aflat despre importanta alegerii potrivite a foliilor pentru sere si solarii si cum pot contribui acestea la prelungirea cu doua luni a sezonului de cultura.

Folie profesionala indagra 2023

Nu au lipsit de la targ gamele noastre de ingrasaminte omologate pentru culturile bio.

Fermierii au avut ocazia sa afle despre produsele dedicate legumelor, pomilor, vitei de vie si arbustilor fructiferi, ceea ce le-a permis sa exploreze optiuni pentru a-si imbunatati practicile agricole intr-un mod sustenabil.

Echipa Marcoser culturi speciale Indagra 2023

Feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii din toate marile bazine legumicole ale tarii a fost o confirmare a eforturilor noastre constante de a inova si de a servi nevoile crescande ale fermierilor horticultori.

Echipa Marcoser Indagra 2023

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Intra in comunitatea cultivatorilor de legume din Romania!Distribuie acest articol!

Articole similare

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta

In portofoliul nostru am adaugat hibrizi noi de tomate de la firma Syngenta. Descopera-le acum!

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Lucrarile lunii martie in legumicultura

Prima luna a primaverii este una foarte aglomerata, mai ales pentru legumicultorii care cultiva in solarii. Pregatire solar, plantare rasaduri, etc

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser – o suprafata de 3,5 ha cu diferite tipuri de structuri ale solariilor

Ferma Marcoser are o suprafata de 3.5 hectare, unde se pot vedea solariile in care specialistii nostri testeaza produsele pe care le comercializam

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

Marcoser a participat la Targul Indagra 2019

Marcoser a participat la Targul Indagra 2019

Marcoser a participat pentru al 12-lea an consecutiv la Targul Indagra, pentru a fi aproape si a discuta despre noutatile si problemele din domeniu cu legumicultorii profesionisti si amatori.

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului Marcoser, care raspunde nevoilor clientilor, fiind intuitiva si mai ales adaptabila pentru orice tip de device.