Servalesa worldwide sl

Servalesa worldwide sl

Compania a fost infiintata in 1980 cu scopul comercializarii produselor pentru protectia plantelor si a fertilizantilor, atat din portofoliul propriu cat si din portofoliile altor companii. In anul 1994, urmasii fondatorilor s-au reunit intr-un comitet de conducere ce a reprezentat un nou punct de plecare al companiei pentru o dezvoltare de viitor. Primul obiectiv a fost consolidarea afacerii la nivelul Spaniei si pasul catre activitatea industriala. Investitiile efectuate in fabrici proprii au condus catre posibilitatea fabricarii de produse de inalta calitate. Prin cercetare, dezvoltare si inovatie au fost dezvoltate produse ce fac o diferenta reala pentru culturile la care sunt aplicate, obtinandu-se productii superioare din punct de vedere calitativ si cantitativ. Portofoliul SERVALESA include produse de nutritie speciala ce asigura o buna absorbtie a nutrientilor si desfasurarea proceselor fiziologice din planta la capacitate optima. Cu ajutorul biostimulatorilor sunt asigurate cresterea si dezvoltarea plantelor in perioade de stres sau de maxima necesitate a nutrientilor. De asemenea, produsele destinate imbunatatirii calitatii solului si a apei prezinta mare importanta. S.C. Marcoser S.R.L. importa si distribuie produse ale acestei companii ce reprezinta un ajutor real pentru legumicultorii din tara noastra. Portofoliul include mai multe produse de fertilizare si protectia plantelor ce pot fi utilizate si in culturile bio. Produsele aduc un aport semnificativ in lupta plantelor cu boli si daunatori specifici culturilor legumicole.
Ingrasaminte lichide
MAS-RAIZ+  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 48.60 RON
Ambalaj:
MAS-RAIZ+ accelereaza aparitia perisorilor absorbanti la nivel radicular cu scopul de a activa procesul nutritional ce este necesar pentru o buna dezvoltare a culturii
BIOVIDA   Cumpără Preţ: 40.00 RON
Ambalaj:
BIOVIDA este o solutie special creata pentru a stimula dezvoltarea culturii in conditii de stres.
SERVATAN  Cumpără Preţ: 33.01 RON
Ambalaj:
Servatan este o solutie de fertilizare(ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de potasiu ce are ca scop introducerea acestui nutrient sub forma moleculara si ionica in planta.
TRIAC  Cumpără Preţ: 280.00 RON
Ambalaj:
Triac este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) pe baza de extract din plante si Zinc, pentru introducerea speciilor moleculare de zinc in planta.
AFISER  Cumpără Preţ: 36.00 RON
Ambalaj:
Afiser este un ingrasamant lichid hidrosolubil ce are la baza un amestec din plante si zinc, pentu introducerea speciilor moleculare de zinc in planta, eficiente in prevenirea pericolelor bioclimatice.
SERVAMITE  Cumpără Preţ: 36.00 RON
Ambalaj:
Servamite este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extracte vegetale si zinc, special conceput pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.
 TUTALSER   Cumpără Preţ: 39.00 RON
Ambalaj:
Tutalser este un ingrasamant lichid hidrosolubil pe baza de extract vegetal si zinc, pentru a introduce speciile moleculare ale zincului in planta.
BOTRYFUN  Cumpără Preţ: 65.00 RON
Ambalaj:
Botryfun este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - suspensie pe baza de potasiu si acizi grasi, conceputa pentru a furniza nutrientii esentiali sub forma moleculara.
SERGOMIL L60  Cumpără Preţ: 60.00 RON
Ambalaj: 1 L
Sergomil L60 este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil) - complex stabil pe baza de sulfat de cupru cu efect sistemic, ce este absorbit prin sistemul radicular sau prin frunzele plantei.
ADIMEL +  Cumpără Preţ: 13.00 RON
Ambalaj:
Adimel + este o solutie de fertilizare (ingrasamant lichid hidrosolubil)stabila pe baza de zinc si mangan in forma moleculara, ce asigura produsului o buna absorbtie atunci cand este aplicat pe cale radiculara sau foliara.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea