Vilmorin

Vilmorin

Vilmorin reprezinta munca si pasiunea depusa de botanisti si agronomi dedicati, timp de peste 250 de ani. Prin cercetare continua si descoperiri unice, aceasta companie a contribuit la imbunatatirea cultivarii legumelor si florilor. Avand originea in Paris, compania a fost vanduta in 1975 grupului LIMAGRAIN. Incepand din 2016, Vilmorin si Mikado Kyowa Seed formeaza Vilmorin-MKS, divizie a grupului LIMAGRAIN. Inca de la crearea sa, VILMORIN a produs seminte de legume de inalta performanta pentru intreaga lume. Lucrand cu o tehnologie avansata si avand o activitate de cercetare puternica si adaptabila, VILMORIN aduce intotdeauna un raspuns corect si precis la asteptarile si cererile pietei oriunde in lume. Aceasta face din VILMORIN un furnizor de referinta pentru seminte de legume in toate cele peste 100 de tari in care este prezent. In fiecare an VILMORIN introduce, in medie, 25 de tipuri noi de seminte, nu doar crescandu-le capacitatea, ci selectand varietatile cele mai cautate ca sa raspunda cerintelor de sol si clima corespunzatoare zonei geografice a fiecarei piete. S.C. Marcoser S.R.L. distribuie seminte profesionale de tomate, devlecei si vinete create sub brandul Vilmorin, cu rezultate foarte bune in conditiile tarii noastre.
Seminte de tomate nedeterminate
VP1 F1   Cumpără Preţ: 200.00 RON
Ambalaj: 250 SEM
Hibrid de tomate roz, cu crestere nedeterminata, destinat culturilor in spatii protejate si camp.
Seminte de tomate semideterminate
MEDINA F1  Varietate de tomate recomandate pentru culturile in spatii protejate si camp pentru ciclul scurt cu productivitate mare
Seminte de tomate determinate
JOKER F1  Varietate de tomate determinate pentru culturile in camp cu productiviate mare si rezistenta sporita la crapare
OLGA F1  Varietate de tomate cu crestere determinata, pentru cultura in camp. Productivitate excelenta atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.
Dovlecei de camp, sere, solarii
NEVIRA F1  Hibrid de dovlecei pentru spatii protejate si camp in pe ciclul de primavara, vara si toamna
Seminte de vinete
MIRVAL F1  Cumpără Preţ: 67.00 RON
Ambalaj: 1000SEM
Mirval F1 este un hibrid de vinete extra-timpurii, cu fructe semi-lungi, recomandata pentru cultivare in spatii protejate.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea