Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Despre noi

      Compania Marcoser a fost infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate consultanta profesionala in legumicultura.
       Pe parcurs, compania s-a dezvoltat continuu si sustinut, astfel incat, in prezent, SC MARCOSER SRL  este una dintre cele mai dinamice si puternice companii de pe piata de inputuri profesionale pentru legumicultura si consultanta profesionala in legumicultura din România.


Viziune
      Suntem o companie in continua evolutie si ne dorim sa oferim in permanenta cele mai eficiente produse si servicii din domeniul legumiculturii.

Misiune
      Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri fermieri produse si servicii de cea mai inalta calitate, din momentul infiintarii culturii legumicole si pana la valorificarea sa.

Punctele forte ale companiei se bazeaza pe:

  • O echipa profesionista cu îndelungata experienta in domeniul legumicol;
  •  Gama profesionala de inputuri: seminte de legume,  ingrasaminte, folie profesionala pentru sere si solar,  substrat pentru rasaduri, tavite alveolare, ghivece, etc;
  • Toate tehnologiile si produsele noi introduse pe piata de catre MARCOSER sunt in prealabil analizate si testate stiintific si riguros, adaptate conditiilor locale pentru ca rentabilitatea si eficienta economica sa fie maxima.


Datorita importantei pe care o acordam domeniului legumiculturii, compania noastra desfasoara activitati pe mai multe linii. Astfel, principalele activitati desfasurate de  MARCOSER  sunt:

  • IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de legume profesionale: SYNGENTA, SEMINIS, CLAUSE, BEJO,etc., ingrasaminte profesionale, (gama de agronutrienti CODIAGRO-SPANIA, gama de ingrasaminte lichide AIFAR-ITALIA si gama de ingrasaminte solubile SOLUFEED-ANGLIA, DAYMSA-SPANIA, HAIFA-ISRAEL, SQM-CHILE), folie profesionala de acoperire sere si solarii, instalatii de irigare prin picurare, tavi alveolare, ghivece si substraturi pentru rasaduri de flori si legume, folie microporoasa tip agril, plase de umbrire;
  • CONSULTANTA PROFESIONALA IN LEGUMICULTURA: oferim consultanta profesionala in legumicultura privind tehnologii avansate de cultura a legumelor, managementul administrarii fertilizatorilor, precum si  managementul combaterii integrate a dăunătorilor. De asemenea, compania noastra organizeaza periodic simpozioane de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii din domeniul legumiculturii.
  •  CERCETARE-DEZVOLTARE IN LEGUMICULTURA MARCOSER  dispune de loturi experimentale, un laborator mobil de analize de sol si colaboreaza cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: Matca,  Balta Doamnei, Baleni, Copaceni, Vidra, Glodeanu Sarat, Colibasi, Seleus, Poiana Mare, Izbiceni, Gradinari, Constanta, Tulcea, Milisauti, Targul Frumos unde testeaza noi hibrizi de legume, ingrasaminte si metode de tehnologie de cultura la legume. De asemenea, colaboram strans cu mediul universitar (USAMV Bucuresti, Politehnica Bucuresti, Universitatea din Craiova), institute nationale de cercetare (ICPA Bucuresti) si alte institute valoroase de cercetare in domeniu legumiculturii, fiind partener in proiecte nationale de cercetare – PN II, MAKIS.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea