Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Vineri, 12 ian 2018

 

 

Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

 

Duminica, 8 ianuarie 2018, am poposit la Colibasi, judetul Giurgiu. În localitate sunt aproximativ 400 hectare de solarii, cultivate cu diverse sortimente de legume: rosii, castraveti, ardei, salata verde, vinete, spanac.

  

Intalnirea cu cei peste 100 de participanti, a avut loc la restaurantul Alejandra Caffe, la ora 15.

 

In ziua urmatoare, 9 Ianuarie 2018, ne-am intalnit cu legumicultorii din comuna Baleni Sarbi, judetul Dambovita. Comuna dâmboviţeană Băleni este unul dintre bazinele legumicole cu cea mai rapida dezvoltare atat ca suprafata, cat si ca utilizare a tehnologiilor

 

Evenimentul a avut loc la restaurantul Hanul Mare, la ora 16 si a reunit un public numeros format din aproximativ 150 de legumicultori din zona. La acest simpozion, a participat si dl. Iulian Zafiu- Reprezentant tehnic Specialitati & Legume Sud Syngenta, care a sustinut o prezentare a hibrizilor din portofiliul companiei.

  

Tematica simpozioanelor a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor". D-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan a prezentat cea mai noua gama de seminte profesionale din portofoliul Marcoser- Semillas Fito din Spania. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

 

Intalnirile s-au incheiat cu deja-cunoscuta tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special doamnei Ciufu Alina și domnului Ciufu Cătălin de la firma ALEXLAVY MARKET distribuitor Marcoser in Colibasi si domnilor Ionut Dumitru si Hristea Dumitru de la firma NU ORICUM SERV, distribuitorul Marcoser in Baleni Sarbi pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea