SUS

 

 

Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

 

Duminica, 8 ianuarie 2018, am poposit la Colibasi, judetul Giurgiu. În localitate sunt aproximativ 400 hectare de solarii, cultivate cu diverse sortimente de legume: rosii, castraveti, ardei, salata verde, vinete, spanac.

  

Intalnirea cu cei peste 100 de participanti, a avut loc la restaurantul Alejandra Caffe, la ora 15.

 

In ziua urmatoare, 9 Ianuarie 2018, ne-am intalnit cu legumicultorii din comuna Baleni Sarbi, judetul Dambovita. Comuna dâmboviţeană Băleni este unul dintre bazinele legumicole cu cea mai rapida dezvoltare atat ca suprafata, cat si ca utilizare a tehnologiilor

 

Evenimentul a avut loc la restaurantul Hanul Mare, la ora 16 si a reunit un public numeros format din aproximativ 150 de legumicultori din zona. La acest simpozion, a participat si dl. Iulian Zafiu- Reprezentant tehnic Specialitati & Legume Sud Syngenta, care a sustinut o prezentare a hibrizilor din portofiliul companiei.

  

Tematica simpozioanelor a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor". D-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan a prezentat cea mai noua gama de seminte profesionale din portofoliul Marcoser- Semillas Fito din Spania. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

 

Intalnirile s-au incheiat cu deja-cunoscuta tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special doamnei Ciufu Alina și domnului Ciufu Cătălin de la firma ALEXLAVY MARKET distribuitor Marcoser in Colibasi si domnilor Ionut Dumitru si Hristea Dumitru de la firma NU ORICUM SERV, distribuitorul Marcoser in Baleni Sarbi pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Vineri, 13 ianuarie 2017, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor" in localitatea Dragasani, judetul Valcea.
Evenimentul a avut loc la pensiunea Casa Ana din Dragasani si a reunit peste 150 de persoane din Gradinari, Dragasani, Plesoiu si din alte localitati din apropiere.

Prezentare tehnologii de cultura a legumelor la Braila

Prezentare tehnologii de cultura a legumelor la Braila

SC MARCOSER SRL a efectuat la Braila, pe 25 Noiembrie o prezentare de tehnologii noi de cultura a legumelor.

Simpozion de prezentare tehnologii de cultura - CAHUL

Simpozion de prezentare tehnologii de cultura - CAHUL

SC MARCOSER SRL a organizat la Cahul, in Republica Moldova la Consiliul Raional Cahul un Simpozion de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii de cultura a legumelor in mediu protejat!

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Duminica, 23 noiembrie 2014, la Caminul Cultural din Cosereni, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema: „Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Simpozion Marcoser in Dragasani, martie 2019

Simpozion Marcoser in Dragasani, martie 2019

Duminica, 3 martie 2019, echipa Marcoser s-a intalnit cu fermierii din localitatea Dragasani, la invitatia noastra raspunzand aproximativ 50 de fermieri din localitate dar si din imprejurimi.

Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat

Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat

Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat, judet Buzau