SUS

 

 

Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

 

Duminica, 8 ianuarie 2018, am poposit la Colibasi, judetul Giurgiu. În localitate sunt aproximativ 400 hectare de solarii, cultivate cu diverse sortimente de legume: rosii, castraveti, ardei, salata verde, vinete, spanac.

  

Intalnirea cu cei peste 100 de participanti, a avut loc la restaurantul Alejandra Caffe, la ora 15.

 

In ziua urmatoare, 9 Ianuarie 2018, ne-am intalnit cu legumicultorii din comuna Baleni Sarbi, judetul Dambovita. Comuna dâmboviţeană Băleni este unul dintre bazinele legumicole cu cea mai rapida dezvoltare atat ca suprafata, cat si ca utilizare a tehnologiilor

 

Evenimentul a avut loc la restaurantul Hanul Mare, la ora 16 si a reunit un public numeros format din aproximativ 150 de legumicultori din zona. La acest simpozion, a participat si dl. Iulian Zafiu- Reprezentant tehnic Specialitati & Legume Sud Syngenta, care a sustinut o prezentare a hibrizilor din portofiliul companiei.

  

Tematica simpozioanelor a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor". D-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan a prezentat cea mai noua gama de seminte profesionale din portofoliul Marcoser- Semillas Fito din Spania. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

 

Intalnirile s-au incheiat cu deja-cunoscuta tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special doamnei Ciufu Alina și domnului Ciufu Cătălin de la firma ALEXLAVY MARKET distribuitor Marcoser in Colibasi si domnilor Ionut Dumitru si Hristea Dumitru de la firma NU ORICUM SERV, distribuitorul Marcoser in Baleni Sarbi pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Vineri, 18 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Barcea, județul Galați.

Seminar agricol in Comuna Matca

Seminar agricol in Comuna Matca

Marți, 12 mai 2015, Echipa Marcoser a fost gazda unui nou eveniment dedicat fermierilor comunei Matca, eveniment desfășurat în câmp, aproape de solariile în care s-au cultivat loturile demonstrative.

Simpozion Marcoser in Izbiceni

Simpozion Marcoser in Izbiceni

Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.
La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului Marcoser, care raspunde nevoilor clientilor, fiind intuitiva si mai ales adaptabila pentru orice tip de device.

Protejarea culturilor in conditii vitrege aplicand Codifrost Plus

Protejarea culturilor in conditii vitrege aplicand Codifrost Plus

Culturile se pot proteja in conditii vitrege aplicand ingrasamantul Codifrost care asigura plantei o asimilare rapida si eficienta a potasiului in conditii de stres cauzate de temperaturile scazute.

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii - Indagra 2013

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii - Indagra 2013

Ca si in anii precedenti SC MARCOSER SRL a fost prezenta la targul Indagra cu multe produse si tehnologii noi pentru dezvoltarea calitatii si productivitatii culturilor agricole.
Va multumim ca ati fost prezenti si ne-ati vizitat si in acest an!