Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Participarea la Targul International Indagra 2016

Miercuri, 09 nov 2016

 

Pentru al nouălea an consecutiv, am participat în calitate de expozant la cel mai important eveniment agricol al anului, Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2016, desfășurat la centrul expozițional Romexpo, București.

   

 

Conform datelor oficiale prezentate de președintele Camerei de Comert și Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, la târg s-au prezentat 720 de expozanți din 25 de țări: România, Turcia, Olanda, Bulgaria, Cehia, China, Finlanda, Italia, Liban, Moldova, Polonia, Serbia,  Ucraina și Ungaria, etc.

   

A fost o ocazie bună să ne întâlnim cu fermieri din întreaga țară și să vorbim despre tehnologiile de cultură, hibrizii de legume specifici fiecarei regiuni, despre foliile profesionale, agronutrienți si pesticide. De asemenea, specialistii noștri au venit cu soluții viabile și moderne ca raspuns la problemele întâmpinate de fermieri.

   

Noutatea MARCOSER din acest an a fost lansarea conceptului Bursa de Legume - platforma online dedicată producătorilor de legume, comercianților și retailerilor, ce are drept scop înlesnirea procesului de valorificare a recoltelor, o problemă majoră a cultivatorilor de legume din țara noastră.Totodată, utilizatorii vor avea acces la un mercurial cu prețurile legumelor din principalele bazine legumicole din România, prețurile fiind afisate în timp real.
Lansarea oficială a platformei www.bursadelegume.ro va fi pe data de 15 noiembrie 2016.

  

Pe parcursul celor cinci zile de desfășurare a târgului, ne-au vizitat peste 3000 de persoane - unii colaboratori mai vechi ai firmei MARCOSER, alții la început de drum.
Tuturor le mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordă în fiecare zi și vă așteptăm cu drag și la alte evenimente pe care le organizăm sau la care participăm!


 

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea