Avantajele utilizarii plaselor antiinsecte sunt numeroase:

1. Impiedica in proportie de aproape 100% patrunderea insectelor si afidelor in serele si solariile in care sunt utilizate!

2. Lipsa insectelor daunatoare duce la scaderea considerabila a costului pentru pesticide!

3. Plantele cresc in conditii optime fara stresul cauzat de hranirea insectelor cu frunze sau flori!

4. Riscul imbolnavirii virale a culturilor de legume si flori scade considerabil!



Distribuie acest articol!

Articole similare

Cultivarea tomatelor cherry in solar si sere

Cultivarea tomatelor cherry in solar si sere

Tomatele cherry sunt plante destul de rustice, fiind unele dintre cele mai apropiate de tomatele salbatice din care provin gasindu-se intr-o multitudine de culori.

Parametrii si conditiile necesare germinarii optime a semintelor de legume

Parametrii si conditiile necesare germinarii optime a semintelor de legume

In asigurarea conditiilor necesare declansarii procesului de germinare a semintelor de legume la culturile efectuate in sere, o importanta deosebita o au urmatorii factori: temperatura, umiditate si lumina.

Schema de tratamente pentru cultura de castraveti

Schema de tratamente pentru cultura de castraveti

Schema de tratamente pentru cultura de castraveti, care se aplica in functie de principalele faze ale dezvoltarii plantelor si de aparitie a bolilor

Folia Termica - 6 beneficii ale utilizarii in sera si solar

Folia Termica - 6 beneficii ale utilizarii in sera si solar

Folia termica de dublura ajuta la mentinerea unei temperaturi ridicate in sere si solarii. Afla 6 beneficii ale utilizarii foliei termice in solar.

Metode de palisare a rasadurilor de legume

Metode de palisare a rasadurilor de legume

Palisarea este o operatiune tehnologică care presupune sustinerea plantelor pentru a creste in sus si ridicarea lor de pe sol, imbunatatindu-se astfel calitatea si cantitatea productiei.

Dezinfectia solului in sere si solarii

Dezinfectia solului in sere si solarii

Dezinfectia solului in sere si solarii preintampina transmiterea bolilor si a daunatorilor de la un ciclu de cultura a legumelor la altul. Etape si reguli importante, in vederea realizarii cu succes a dezinfectiei.