

Distribuie acest articol!
Planuri de fertilizare radiculara si foliara la cultura de pepeni bazate pe rezultatele testelor din loturile experimentale si din bazinele legumicole
Cea mai cunoscuta dintre masuri este folosirea foliei microporoase de tip agril ce asigura o diferenta de temperatura de 4-5°C in interior fata de exterior. Aceasta se poate utiliza la o gama larga de culturi (varza, salata, castraveti, spanac, andive, ridichi, morcovi, țelină, pepeni, cartofi timpurii, ardei și gogoșari, căpșuni) , prin amplasarea deasupra plantelor, ferindu-le de inghet.
Adjuvantii sunt produse utilizate in tratamentele fitosanitare din culturile legumicole, pomicole, viticole pentru a creste eficienta acestora si pentru a amplifica penetrarea substantelor active din produsele aplicate.
Dezinfectia solului in sere si solarii preintampina transmiterea bolilor si a daunatorilor de la un ciclu de cultura a legumelor la altul. Etape si reguli importante, in vederea realizarii cu succes a dezinfectiei.
Recomandari si bune practici in aplicarea produselor de protectie a plantelor in siguranta pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
Fertilizarea foliara a plantelor in legumicultura creste productivitatea si calitatea culturii. Afla cand si cum se utilizeaza pentru rezultate maxime
Copyright 2006-2025 © MARCOSER SRL. Toate drepturile rezervate.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi funcționalitați web specifice, dar și pentru a analiza traficul. Inainte de accesa acest website, îți recomandăm să citesti Politica de confidentialitate
