SUS
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie am participat la cel mai important eveniment cu profil agricol – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, Indagra 2019, care s-a desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti.

Echipa Marcoser prezenta la Indagra 2019


De 12 ani ne intalnim cu fermierii la targul Indagra


Indagra este evenimentul unde, de 12 ani consecutivi, dam intalnire legumicultorilor amatori si profesionisti pentru a discuta despre noutatile din domeniu, problemele cu care s-au confruntat de-a lungul anului agricol, ce a mers bine si ce mai poate fi imbunatatit.

Standul Marcoser la Indagra 2019

Astfel, pe toata perioada desfasurarii evenimentului am avut posibilitatea de a fi mult mai aproape de colaboratorii nostri si de nevoile lor.

Varietati de legume expuse la standul Marcoser


Produse si tehnologii prezentate la Indagra 2019

Asa cum am procedat in fiecare an, si anul acesta, cu ajutorul partenerilor nostri, am pus in mod gratuit la dispozitia fermierilor din Matca dar si din alte localitati, autocare care sa le faciliteze vizita la targul Indagra, evenimentul fiind o ocazie buna pentru fermieri sa afle care sunt tendintele in domeniul in care activeaza.

Consultanta profesionala in alegerea hibrizilor de legume

De la standul nostru nu au lipsit semintele de legume provenite de la producatori de top, pe toata durata targului o echipa dedicata de specialisti Marcoser a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliu, facilitand astfel alegerile fermierilor pentru sezonul viitor.

Legumicultori la standul Marcoser

Totodata, vizitatorii au primit informatii despre foliile profesionale din portofoliul nostru, care este importanta alegerii potrivite a foliei pentru solar si cum poate contribui aceasta la obtinerea unor culturi timpurii si de calitate superioara.

Folie profesionala pentru solar expusa la standul Marcoser
Consultanta privind folia profesionala pentru sere si solar


Vizitatorii au degustat rosiile Vitara si HB101153 F1


Pe langa sfaturile practice in materie de legumicultura, informatii despre produsele si serviciile pe care le oferim, cei care au trecut pragul standului nostru au avut posibilitatea sa testeze gustul tomatelor Vitara F1 si HB101153 F1.

Hibrizii de tomate Vitara F1 si HB101153 F1

Doi hibrizi de tomate care s-au remarcat in acest an si care au fost foarte apreciati atat de cei care i-au cultivat cat si de degustatori.

Hibrizi de tomate roz expusi la standul Marcoser

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Echipa Marcoser la Indagra 2019

Pentru a fi la curent cu toate proiectele noastre urmariti-ne pe canalele de social media: Facebook, Youtube si Linkedin

Distribuie acest articol!

Articole similare

Vizita studenților de la USAMV București la Ferma Marcoser

Vizita studenților de la USAMV București la Ferma Marcoser

Miercuri, 15 iunie 2016, echipa Marcoser a fost gazda unui grup de studenți de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.
În cadrul acestei deplasări, cei peste 50 de studenți din cadrul Facultății de Horticultură au avut posibilitatea de a observa partea aplicativă a informațiilor studiate la cursurile facultății.

Vizita fermierilor din R. Moldova la Ferma Marcoser

Vizita fermierilor din R. Moldova la Ferma Marcoser

Luni, 22. 06. 2015, echipa Marcoser a fost gazda unui grup de legumicultori din Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului de Business din Cahul si a avut drept scop prezentarea tehnologiilor avansate de producere a legumelor in spatii protejate.

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru

Seria de simpozioane Marcoser a continuat in acest an cu prezenta echipei noastre la Dragasani, jud. Valcea in data de 10.01.2018, la Peretu jud. Teleorman in data de 17.01.2018 si la Bragadiru jud. Teleorman in data de 18.01.2018.

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in legumicultura in comuna Matca decembrie 2013

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in legumicultura in comuna Matca decembrie 2013

In data de 15.12.2013 am sustinut un simpozion de prezentare a celor mai noi si eficente produse si tehnologii din domeniul legumiculturii. Simpozionul a fost organizat in sediul nostru din comuna Matca. Va multumim pentru prezenta si pentru atentia cu care ne-ati urmarit!

Simpozion de prezentare Marcoser in bazinul legumicol Balta Doamnei

Simpozion de prezentare Marcoser in bazinul legumicol Balta Doamnei

Duminica, 2 februarie echipa Marcoser a sustinut o prezentare privind Optimizarea unor verigi tehnologice la producerea rasadurilor de legume

Targul Agraria, 24 - 27 aprilie 2014

Targul Agraria, 24 - 27 aprilie 2014

Luna aprilie a prilejuit desfasurarea celui mai mare targ de agricultura, industrie alimentara si zootehnie din Transilvania.
Targul AGRARIA a fost deschis in perioada 24-27 aprilie 2014 intre orele 10-18, la Expo Transilvania din Cluj Napoca