In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie am participat la cel mai important eveniment cu profil agricol – Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, Indagra 2019, care s-a desfasurat la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti.

Echipa Marcoser prezenta la Indagra 2019


De 12 ani ne intalnim cu fermierii la targul Indagra


Indagra este evenimentul unde, de 12 ani consecutivi, dam intalnire legumicultorilor amatori si profesionisti pentru a discuta despre noutatile din domeniu, problemele cu care s-au confruntat de-a lungul anului agricol, ce a mers bine si ce mai poate fi imbunatatit.

Standul Marcoser la Indagra 2019

Astfel, pe toata perioada desfasurarii evenimentului am avut posibilitatea de a fi mult mai aproape de colaboratorii nostri si de nevoile lor.

Varietati de legume expuse la standul Marcoser


Produse si tehnologii prezentate la Indagra 2019

Asa cum am procedat in fiecare an, si anul acesta, cu ajutorul partenerilor nostri, am pus in mod gratuit la dispozitia fermierilor din Matca dar si din alte localitati, autocare care sa le faciliteze vizita la targul Indagra, evenimentul fiind o ocazie buna pentru fermieri sa afle care sunt tendintele in domeniul in care activeaza.

Consultanta profesionala in alegerea hibrizilor de legume

De la standul nostru nu au lipsit semintele de legume provenite de la producatori de top, pe toata durata targului o echipa dedicata de specialisti Marcoser a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliu, facilitand astfel alegerile fermierilor pentru sezonul viitor.

Legumicultori la standul Marcoser

Totodata, vizitatorii au primit informatii despre foliile profesionale din portofoliul nostru, care este importanta alegerii potrivite a foliei pentru solar si cum poate contribui aceasta la obtinerea unor culturi timpurii si de calitate superioara.

Folie profesionala pentru solar expusa la standul Marcoser
Consultanta privind folia profesionala pentru sere si solar


Vizitatorii au degustat rosiile Vitara si HB101153 F1


Pe langa sfaturile practice in materie de legumicultura, informatii despre produsele si serviciile pe care le oferim, cei care au trecut pragul standului nostru au avut posibilitatea sa testeze gustul tomatelor Vitara F1 si HB101153 F1.

Hibrizii de tomate Vitara F1 si HB101153 F1

Doi hibrizi de tomate care s-au remarcat in acest an si care au fost foarte apreciati atat de cei care i-au cultivat cat si de degustatori.

Hibrizi de tomate roz expusi la standul Marcoser

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat, clienti si colaboratori, va suntem recunoscatori pentru efortul depus pentru a fi alaturi de noi cu aceasta ocazie, va multumim pentru o experienta atat de frumoasa si abia asteptam sa ne intalnim la evenimentele viitoare!

Echipa Marcoser la Indagra 2019

Pentru a fi la curent cu toate proiectele noastre urmariti-ne pe canalele de social media: Facebook, Youtube si Linkedin

Distribuie acest articol!

Articole similare

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Aproximativ 100 de persoane au participat ieri, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.

Belthirul – insecticidul natural pentru combaterea omizilor

Belthirul – insecticidul natural pentru combaterea omizilor

Belthirul este aliatul perfect pentru lupta impotriva omizilor defoliatoare la culturile horticole. Un insecticid natural si nepoluant care nu necesita timp de pauza pana la recoltare.

Prezenta Marcoser la Targul Indagra 2022

Prezenta Marcoser la Targul Indagra 2022

Standul Marcoser, a fost in centrul atentiei la Indagra 2022. Multa culoare, ingineri bine pregatiti si multe optiuni pentru horticultura romaneasca.

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

Prezenta Marcoser la Indagra 2023

Prezenta Marcoser la Indagra 2023

Standul Marcoser, a fost in centrul atentiei la Indagra 2023. O echipa dedicata de specialisti, a oferit sfaturi si recomandari personalizate cu privire la tehnologiile de cultivare a varietatilor din portofoliul nostru.

Varietati noi de seminte profesionale de la Semillas Fito

Varietati noi de seminte profesionale de la Semillas Fito

In portofoliul nostru de seminte profesionale de la Semillas Fito am adaugat noi varietati de seminte de tomate, castraveti si ardei capia.