SUS

Duminica, 30 iunie 2019, ne-am intalnit cu fermierii la un eveniment de prezentare a loturilor demonstrative din portofoliul Semillas Fito la ferma partenerilor nostri NU ORICUM SERV SRL, din localitatea Baleni Sarbi, Jud. Dambovita.


Invitatii au putut observa performantele hibrizilor de tomate (Vitara F1, Pink Sky Motril F1, Boniusa F1, Byelsa F1, HB 101153 F1) ardei (Valira F1, Luxor f1, Olmo F1), castraveti ( Passion F1, Pleasure F1, Baezal F1) si dovlecei ( Brillante F1, Pascal F1).Totodata, din loturile demonstrative au facut parte si hibrizi aflati in precomercial, care, in urma rezultatelor obtinute la testare, vor fi introdusi in portofoliul nostru.

 

Manifestarea a reunit aproximativ 200 de persoane, atat din localitatea Baleni Sarbi si localitatile din apropiere cat si din alte localitati renumite pentru cultivarea legumelor: Matca, Balta Doamnei,Colibasi, Topraisar, Filipestii de Targ, Gradinari-Olt, Tomsani, Rosiori-Ialomita, Braila.

In periplul prin solariile de la ferma, pe langa caracteristicile hibrizilor prezenti in loturile demo, invitatii au avut posibilitatea de a afla si informatii cu privire la tehnologiile de cultura pe care specialistii Marcoser le recomanda.


De asemenea, fermierii au putut afla informatii despre importanta utilizarii foliilor profesionale pentru acoperire, care sunt diferentele dintre folia de mulcire fotoselectiva si folia de mulcire clasica, despre cretizare- solutia moderna si eficienta de umbrire a solariilor dar si despre caracteristicile si avantajele folosirii controlului biologic la cultura de ardei.

Tot in cadrul intalnirii, au fost prezenti si colaboratorii nostri de la compania FMC, care au prezentat portofoliul de produse pentru culturile de legume.

 

Evenimentul s-a incheiat cu degustarea pepenelui cu coaja neagra, Perla Negra F1 adus din zona Dabuleni si Gheorghe Doja. Pepenele a fost  foarte apreciat pentru gustul dulce si racoritor dar si pentru numarul mic de seminte.

 

 Multumim celor care au raspuns invitatiei noastre, distribuitorilor Marcoser care ne-au onorat cu prezenta, si, totodata, gazdelor noastre, Nu Oricum Serv, pentru sprijinul acordat in organizare!

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Curtici, Arad

Simpozion Marcoser in Curtici, Arad

Vineri, 6 februarie 2015, echipa Marcoser a organizat în localitatea Curtici județul Arad, simpozionul cu tema "Tehnologii moderne și produse avansate pentru cresterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Vineri, 13 ianuarie 2017, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor" in localitatea Dragasani, judetul Valcea.
Evenimentul a avut loc la pensiunea Casa Ana din Dragasani si a reunit peste 150 de persoane din Gradinari, Dragasani, Plesoiu si din alte localitati din apropiere.

Protejarea culturilor in conditii vitrege aplicand Codifrost Plus

Protejarea culturilor in conditii vitrege aplicand Codifrost Plus

Culturile se pot proteja in conditii vitrege aplicand ingrasamantul Codifrost care asigura plantei o asimilare rapida si eficienta a potasiului in conditii de stres cauzate de temperaturile scazute.

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru

Seria de simpozioane Marcoser a continuat in acest an cu prezenta echipei noastre la Dragasani, jud. Valcea in data de 10.01.2018, la Peretu jud. Teleorman in data de 17.01.2018 si la Bragadiru jud. Teleorman in data de 18.01.2018.

Participare Târgul  International Indagra 2015

Participare Târgul International Indagra 2015

Echipa Marcoser a participat la cel mai important eveniment agricol din România, Indagra 2015, organizat la Romexpo, în perioada 28 octombrie -1 noiembrie.

Simpozion Marcoser în Topraisar, CT

Simpozion Marcoser în Topraisar, CT

Duminică, 13 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Topraisar din județul Constanța.