SUS

Duminica, 30 iunie 2019, ne-am intalnit cu fermierii la un eveniment de prezentare a loturilor demonstrative din portofoliul Semillas Fito la ferma partenerilor nostri NU ORICUM SERV SRL, din localitatea Baleni Sarbi, Jud. Dambovita.


Invitatii au putut observa performantele hibrizilor de tomate (Vitara F1, Pink Sky Motril F1, Boniusa F1, Byelsa F1, HB 101153 F1) ardei (Valira F1, Luxor f1, Olmo F1), castraveti ( Passion F1, Pleasure F1, Baezal F1) si dovlecei ( Brillante F1, Pascal F1).Totodata, din loturile demonstrative au facut parte si hibrizi aflati in precomercial, care, in urma rezultatelor obtinute la testare, vor fi introdusi in portofoliul nostru.

 

Manifestarea a reunit aproximativ 200 de persoane, atat din localitatea Baleni Sarbi si localitatile din apropiere cat si din alte localitati renumite pentru cultivarea legumelor: Matca, Balta Doamnei,Colibasi, Topraisar, Filipestii de Targ, Gradinari-Olt, Tomsani, Rosiori-Ialomita, Braila.

In periplul prin solariile de la ferma, pe langa caracteristicile hibrizilor prezenti in loturile demo, invitatii au avut posibilitatea de a afla si informatii cu privire la tehnologiile de cultura pe care specialistii Marcoser le recomanda.


De asemenea, fermierii au putut afla informatii despre importanta utilizarii foliilor profesionale pentru acoperire, care sunt diferentele dintre folia de mulcire fotoselectiva si folia de mulcire clasica, despre cretizare- solutia moderna si eficienta de umbrire a solariilor dar si despre caracteristicile si avantajele folosirii controlului biologic la cultura de ardei.

Tot in cadrul intalnirii, au fost prezenti si colaboratorii nostri de la compania FMC, care au prezentat portofoliul de produse pentru culturile de legume.

 

Evenimentul s-a incheiat cu degustarea pepenelui cu coaja neagra, Perla Negra F1 adus din zona Dabuleni si Gheorghe Doja. Pepenele a fost  foarte apreciat pentru gustul dulce si racoritor dar si pentru numarul mic de seminte.

 

 Multumim celor care au raspuns invitatiei noastre, distribuitorilor Marcoser care ne-au onorat cu prezenta, si, totodata, gazdelor noastre, Nu Oricum Serv, pentru sprijinul acordat in organizare!

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Bursa de Legume - platforma online dedicata producatorilor de legume

Bursa de Legume - platforma online dedicata producatorilor de legume

Bursa de Legume - platforma online dedicata producatorilor de legume, ce ii pune la curent cu evolutia preturilor legumelor romanesti si le ofera o modalitate de valorificare a recoltelor

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in Filipesti de Targ noiembrie 2013

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in Filipesti de Targ noiembrie 2013

In data de 27.11.2013 am poposit in localitatea Filipesti de Targ pentru a sustine un simpozion de prezentare a celor mai noi si eficiente produse din domeniul agriculturii

Simpozion Marcoser in Zebil (TL), 20 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Zebil (TL), 20 nov. 2014

Joi, 20 noiembrie 2014, echipa Marcoser a organizat in localitatea Zebil, judetul Tulcea, simpozionul cu tema „ Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Simpozion Marcoser in Ialoveni, Republica Moldova

Simpozion Marcoser in Ialoveni, Republica Moldova

Vineri, 20 februarie 2015, în Ialoveni, Republica Moldova, Echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Simpozion Marcoser în Cujmir, Dolj

Simpozion Marcoser în Cujmir, Dolj

Pe data de 15 ianuarie 2015, în localitatea Cujmir, judetul Dolj, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Duminica, 11 iulie SC MARCOSER SRL a organizat simpozionul cu titlul "TEHNOLOGII SI SOLUTII MODERNE DE COMBATERE A BOLILOR LA CULTURILE DE LEGUME" la sfarsitul careia a avut loc si extragerea castigatorilor la Tombola "MARCOSER 5 ANI"...