SUS

Duminica, 30 iunie 2019, ne-am intalnit cu fermierii la un eveniment de prezentare a loturilor demonstrative din portofoliul Semillas Fito la ferma partenerilor nostri NU ORICUM SERV SRL, din localitatea Baleni Sarbi, Jud. Dambovita.


Invitatii au putut observa performantele hibrizilor de tomate (Vitara F1, Pink Sky Motril F1, Boniusa F1, Byelsa F1, HB 101153 F1) ardei (Valira F1, Luxor f1, Olmo F1), castraveti ( Passion F1, Pleasure F1, Baezal F1) si dovlecei ( Brillante F1, Pascal F1).Totodata, din loturile demonstrative au facut parte si hibrizi aflati in precomercial, care, in urma rezultatelor obtinute la testare, vor fi introdusi in portofoliul nostru.

 

Manifestarea a reunit aproximativ 200 de persoane, atat din localitatea Baleni Sarbi si localitatile din apropiere cat si din alte localitati renumite pentru cultivarea legumelor: Matca, Balta Doamnei,Colibasi, Topraisar, Filipestii de Targ, Gradinari-Olt, Tomsani, Rosiori-Ialomita, Braila.

In periplul prin solariile de la ferma, pe langa caracteristicile hibrizilor prezenti in loturile demo, invitatii au avut posibilitatea de a afla si informatii cu privire la tehnologiile de cultura pe care specialistii Marcoser le recomanda.


De asemenea, fermierii au putut afla informatii despre importanta utilizarii foliilor profesionale pentru acoperire, care sunt diferentele dintre folia de mulcire fotoselectiva si folia de mulcire clasica, despre cretizare- solutia moderna si eficienta de umbrire a solariilor dar si despre caracteristicile si avantajele folosirii controlului biologic la cultura de ardei.

Tot in cadrul intalnirii, au fost prezenti si colaboratorii nostri de la compania FMC, care au prezentat portofoliul de produse pentru culturile de legume.

 

Evenimentul s-a incheiat cu degustarea pepenelui cu coaja neagra, Perla Negra F1 adus din zona Dabuleni si Gheorghe Doja. Pepenele a fost  foarte apreciat pentru gustul dulce si racoritor dar si pentru numarul mic de seminte.

 

 Multumim celor care au raspuns invitatiei noastre, distribuitorilor Marcoser care ne-au onorat cu prezenta, si, totodata, gazdelor noastre, Nu Oricum Serv, pentru sprijinul acordat in organizare!

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser în Băleni, Ianuarie 2016

Simpozion Marcoser în Băleni, Ianuarie 2016

Duminică, 24 ianuarie 2016, în localitatea Băleni din județul Dâmbovița, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

In data de 22.05.2013 am fost vizitati de un grup de 16 agricultori, membri ai Federatiei Nationale a Fermierilor din Moldova, OR SUD (Cahul). Aceasta este a 3-a vizita in ultimii 5 ani.

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Vineri, 18 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Barcea, județul Galați.

Simpozion Marcoser in Braila si Constanta

Simpozion Marcoser in Braila si Constanta

Seria de simpozioane Marcoser a continuat pe 22 ianuarie in Braila, iar in data de 28 ianuarie in Constanta.

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Sâmbată, 21 februarie, 2015, în localitatea Lungulețu, județul Dâmbovița, echipa marcoser ba organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Simpozion Marcoser în Matca, decembrie 2015

Simpozion Marcoser în Matca, decembrie 2015

Miercuri, 16 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Matca, județul Galați.