La jumătatea lunii decembrie, echipa Marcoser a organizat în localitatea Barcea, județul Galati, cel de  al nouălea simpozion din seria de prezentări în marile bazine legumicole din țară.
La evenimentul desfășurat la restaurantul "La Lac" au participat aproximativ 50 de cultivatori de legume dornici să afle cele mai noi informații din domeniu.


                                                                                              

În deschiderea simpozionului, a fost prezentată o retrospectivă a celor 10 ani de activitate pe care compania Marcoser îi sărbătorește anul acesta. Au fost amintite primele importuri de semințe profesionale de legume, importurile și testările îngrășămintelor de ultimă generație provenite din Spania și Anglia dar și importul de folii profesionale pentru acoperirea serelor si solariilor.
                                                                                              

În continuare, domnul inginer doctor Costel Pohrib a susținut o prezentare cu tema "Cum diagnosticăm corect anumite dereglări nutriționale?"  Astfel, participanții au aflat cum să diagnosticheze carențele de nutriție în funcție de simptomele prezente pe plantă dar și rolul microelementelor, mezoelementelor și macroelementelor în obținerea recoltelor bogate și de calitate superioară.

                                                                                                

La rându său, directorul de vânzări al companiei Marcoser, domnul inginer Cătălin Petrache, a prezentat proprietățile și avantajele foliilor profesionale din portofoliul Marcoser amintind cele mai importante caracteristici  pe care trebuie să le prezinte o folie profesională: rezistența la razele solare, împiedicarea/blocarea pierderilor de căldură, transparența la razele luminoase din zona fotosintetizantă acivă, elasticitate și rezistență mecanică, și aditivul care împiedică fixarea prafului și favorizează alunecarea zăpezii de pe solar.

Evenimentul s-a încheiat cu tradiționala tombolă cu premii constând în pachete cu îngrășăminte de ultimă generație.
                                                                                                    


Cei 5 câștigători au fost: 
1. Mihalachea Ileana
2. Chirita Eleonora
3.Cazan Relu
4. Lazar Neculai
5. Mihai Claudia Atena
Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat și, totodată, domnului Nistor Boscu de la firma Nistoseragrobos, distribuitorul Marcoser, pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozioane Marcoser in Jirlau si Glodeanu Sarat

Simpozioane Marcoser in Jirlau si Glodeanu Sarat

Prezentarile Marcoser incepute in luna noiembrie au continuat cu simpozioanele organizate in localitatile Jirlau si Glodeanu Sarat, doua zone importante, recunoscute pentru suprafetele intinse cultivate cu legume.

Modificarea cotei TVA la 9% la pesticide, semințe și îngrășăminte

Modificarea cotei TVA la 9% la pesticide, semințe și îngrășăminte

Din data de 1 august 2016, cota TVA s-a modificat de la 20% la 9% la produsele din categoria semințe, pesticide și îngrășăminte.

PARTICIPARE LA AGRO EXPO BUCOVINA!

PARTICIPARE LA AGRO EXPO BUCOVINA!

SC MARCOSER SRL participa in perioada 16-18 Martie la cea de-a X-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie agroalimentara din zona Moldovei AGRO EXPO BUCOVINA!

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Vineri, 15 ianuarie echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Poiana Mare, județul Dolj.

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2016

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2016

In perioada 2 - 6 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXI a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2016", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 9 a oara consecutiv.

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Vineri, 16 decembrie 2016, Marcoser a organizat un simpozion cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", în localitatea Jirlău din județul Brăila.