SUS

Joi, 6 septembrie 2018, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierlior profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor (aplicarea produselor de protectia plantelor; importanta si necesitatea purtarii echipamentului individual de protectie; calibrarea echipamentului de stropit).

 


Programul de instruirea fost susținut de catre Dna. Livia Rosu- director tehnic culturi speciale, Dl. Andrei Marutescu – Director Comunicare si relatii publice si Dna. Andreea Caimac- director de marketing culturi speciale.

 


Aproximativ 80 de persoane prezente la aceste instruiri au vazut in cadrul demonstratiilor practice cum se efectueaza corect calibrarea, care este impactul alegerii duzelor de pulverizare si au remarcat calitatea stropirii cu ajutorul hartiei hidrosensibile. Totodata, acestia au putut vedea si care este componenta echipamentului complet pentru stropit.

 


Multumim celor care ne-au onorat invitatia! Va dorim culturi sanatoase si recolte bogate!

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Duminica, 23 noiembrie 2014, la Caminul Cultural din Cosereni, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema: „Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Duminică, 8 ianuarie 2017, echipa Marcoser s-a întâlnit cu legumicultorii din Colibași, eveniment care a avut loc la Alejandra Caffe. În ciuda condițiilor meteo extreme, prezența la simpozion a fost generoasă: peste 160 de persoane au participat la întâlnire.

Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser - 22 mai 2016

Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser - 22 mai 2016

Duminică, 22 mai 2016, Ferma Marcoser din comuna Matca, și-a deschis porțile pentru legumicultorii din toată țara, fiind gazda celei de a II a ediții a evenimentului „Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser”.

Simpozion Marcoser în Baleni Sarbi, DB

Simpozion Marcoser în Baleni Sarbi, DB

Duminică 22 februarie 2015, în localitatea Băleni Sârbi, județul Dâmbovița, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Seminar pe teme agricole in Republica Moldova

Seminar pe teme agricole in Republica Moldova

Echipa MARCOSER a participat la un important eveniment pe teme legate de agricultura, in Republica Moldova. In cadrul acestui eveniment, specialistii nostri au sustinut o prezentare pe tema "Tehnologii moderne de crestere a rasadului pentru sere si solarii in I faza.'' Astfel, reprezentantii MARCOSER, le-au oferit legumicultorilor din Republica Moldova, solutii cu privire la producerea rasadurilor, tratamente fitosanitate precum si informatii despre fertilizarea optima a plantelor.

Simpozion Marcoser in Seleuș, Arad

Simpozion Marcoser in Seleuș, Arad

Sâmbătă, 7 februarie 2015, echipa Marcoser a organizat în localitatea Seleus, județul Arad, simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".