Joi, 6 septembrie 2018, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierlior profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor (aplicarea produselor de protectia plantelor; importanta si necesitatea purtarii echipamentului individual de protectie; calibrarea echipamentului de stropit).

 


Programul de instruirea fost susținut de catre Dna. Livia Rosu- director tehnic culturi speciale, Dl. Andrei Marutescu – Director Comunicare si relatii publice si Dna. Andreea Caimac- director de marketing culturi speciale.

 


Aproximativ 80 de persoane prezente la aceste instruiri au vazut in cadrul demonstratiilor practice cum se efectueaza corect calibrarea, care este impactul alegerii duzelor de pulverizare si au remarcat calitatea stropirii cu ajutorul hartiei hidrosensibile. Totodata, acestia au putut vedea si care este componenta echipamentului complet pentru stropit.

 


Multumim celor care ne-au onorat invitatia! Va dorim culturi sanatoase si recolte bogate!

 

 

 



Distribuie acest articol!

Articole similare

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol pentru valorificarea la maxim a potentialului fantastic pe care il are acest domeniu, in viziunea Marcoser.

Marcoser va asteapta la Indagra 2018

Marcoser va asteapta la Indagra 2018

In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXIII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 11 a oara consecutiv.

Beltanol -  fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculare

Beltanol - fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculare

Beltanol este un fungicid- bactericid pentru combaterea bolilor vasculate la plante, produse de ciuperci sau bacterii care afecteaza radacinile

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.

Retrospectiva activitatilor din anul 2021 la Marcoser

Retrospectiva activitatilor din anul 2021 la Marcoser

Ne aflam la finalul anului 2021, un moment bun pentru a realiza o retrospectiva a celor mai importante activitati pe care le-am desfasurat pe parcursul acestui an.