SUS

Joi, 6 septembrie 2018, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierlior profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor (aplicarea produselor de protectia plantelor; importanta si necesitatea purtarii echipamentului individual de protectie; calibrarea echipamentului de stropit).

 


Programul de instruirea fost susținut de catre Dna. Livia Rosu- director tehnic culturi speciale, Dl. Andrei Marutescu – Director Comunicare si relatii publice si Dna. Andreea Caimac- director de marketing culturi speciale.

 


Aproximativ 80 de persoane prezente la aceste instruiri au vazut in cadrul demonstratiilor practice cum se efectueaza corect calibrarea, care este impactul alegerii duzelor de pulverizare si au remarcat calitatea stropirii cu ajutorul hartiei hidrosensibile. Totodata, acestia au putut vedea si care este componenta echipamentului complet pentru stropit.

 


Multumim celor care ne-au onorat invitatia! Va dorim culturi sanatoase si recolte bogate!

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Vizita fermierilor din Filipestii de Targ si Bratasanca

Vizita fermierilor din Filipestii de Targ si Bratasanca

Un grup de 15 fermieri din localitatile Filipestii de Targ si Bratasanca, judetul Prahova, au vizitat fermele agricole din bazinul legumicol Matca precum si cele doua puncte de lucru ale firmei Marcoser.

Targul Agro Expo Bucovina, 21-23 martie, 2014

Targul Agro Expo Bucovina, 21-23 martie, 2014

Ca in fiecare an, in luna martie, ne-am intalnit cu fermierii din zona Moldovei, la Targul National de Agricultura si Industrie Agroalimentara Agro Expo Bucovina.
Asa cum i-am obisnuit pe fermieri, SC MARCOSER SRL a venit si de aceasta data cu produse specializate in domeniul legumicol, folie profesionala pentru sere si solarii, seminte profesionale, ghivece si tavi alveolare, sisteme si accesorii pentru irigatii, ingrasaminte, plasa de umbrire, folie microporoasa,

Simpozion Marcoser in Ialoveni, Republica Moldova

Simpozion Marcoser in Ialoveni, Republica Moldova

Vineri, 20 februarie 2015, în Ialoveni, Republica Moldova, Echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Simpozion Marcoser in  Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Joi, 27 noiembrie, 2014 la Sala de Sport a Scolii Generale din localitatea Glodeanu Sarat, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".

Marcoser a fost gazda fermierilor din Baleni

Marcoser a fost gazda fermierilor din Baleni

In acest inceput de saptamana, firma noasta a fost gazda unui grup de peste 25 de producatori din bazinul legumicol Baleni, cultivatori de rosii, castraveti si ardei. Programul vizitei a cuprins un circuit de o zi la fermierii din bazinul legumicol Matca.

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca, la noul sediu Marcoser!