SUS
Liceul Tehnologic nr. 1 Cudalbi, a luat fiinta in anul 1955. In cei peste 50 de ani de functionare, mii de copii au trecut pragul acestei institutii de invatamant. Intr-o perioada in care profilurile teoretice sunt mai cautate decat cele tehnologice, Liceul Tehnologic Cudalbi vrea parca sa demonteze acest mit si continua sa atraga elevi ce-si doresc sa invete o meserie inca de pe bancile scolii.


Si cum meseria se invata cel mai bine practic ne-am zis sa-i ajutam pe viitorii legumicultori, tehnicieni sau ingineri oferindu-le un loc special in care sa experimenteze ceea ce invata teoretic. Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat sa poate sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.

 

 

Nicolae Iorga spunea ca "Educatia este intotdeauna un orizont, nu o destinatie", iar tinerii sunt cei mai deschisi sa invete.Distribuie acest articol!

Articole similare

Participare la Targul International Indagra 2014

Participare la Targul International Indagra 2014

SC MARCOSER SRL a participat la Targul International Indagra 2014 cu multe produse si tehnologii noi, pentru dezvoltarea calitatii si productivitatii culturilor agricole.
Va multumim ca ne-ati vizitat si in acest an!

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

In data de 22.05.2013 am fost vizitati de un grup de 16 agricultori, membri ai Federatiei Nationale a Fermierilor din Moldova, OR SUD (Cahul). Aceasta este a 3-a vizita in ultimii 5 ani.

Vizita fermierilor din R. Moldova la Ferma Marcoser

Vizita fermierilor din R. Moldova la Ferma Marcoser

Luni, 22. 06. 2015, echipa Marcoser a fost gazda unui grup de legumicultori din Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului de Business din Cahul si a avut drept scop prezentarea tehnologiilor avansate de producere a legumelor in spatii protejate.

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Stimati fermieri, ne face placere sa va anuntam ca in data de 15.01.2014 echipa Marcoser a sustinut un simpozion de prezentare a unor tehnologii si produse avansate din domeniul legumiculturii

INDAGRA FARM 2009

INDAGRA FARM 2009

SC MARCOSER SRL a participat la INDAGRA FARM 2009 in perioada 14-18 Octombrie!

Simpozion MARCOSER la Glodeanu Sărat

Simpozion MARCOSER la Glodeanu Sărat

Simpozion de prezentare a celor mai noi tehnologiii și produse pentru creșterea productivității și calității culturilor de legume în comuna Glodeanu Sărat, jud Buzău.