Stiri


Marcoser va asteapta la Indagra 2018

Marcoser va asteapta la Indagra 2018


• In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXIII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 11 a oara consecutiv.
Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser


• Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.
Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura


• Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.
Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru


• Cu totii ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru sa aiba o durata de viata cat mai mare. Dar durata de viata a foliei nu este singura caracteristica a unei folii profesionale de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem folia pentru solar.

Simpozion Marcoser in Ineu si Mihai Viteazu


• In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru


• Seria de simpozioane Marcoser a continuat in acest an cu prezenta echipei noastre la Dragasani, jud. Valcea in data de 10.01.2018, la Peretu jud. Teleorman in data de 17.01.2018 si la Bragadiru jud. Teleorman in data de 18.01.2018.
Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi


• Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

Simpozion Marcoser in Comuna Matca, 12 decembrie 2017


• Marti, 12 decembrie 2017 a avut loc simpozionul organizat pentru legumicultorii din comuna Matca. Aproximativ 200 de persoane au raspuns invitatiei noastre de a participa la evenimentul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si calitatii legumelor" ce s-a desfasurat la sala de spectacole Ion Petrovici din Tecuci, judetul Galati.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea