Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Stiri


Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru


• Cu totii ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru sa aiba o durata de viata cat mai mare. Dar durata de viata a foliei nu este singura caracteristica a unei folii profesionale de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem folia pentru solar.

Simpozion Marcoser in Ineu si Mihai Viteazu


• In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Simpozioane Marcoser in Dragasani, Peretu si Baragadiru


• Seria de simpozioane Marcoser a continuat in acest an cu prezenta echipei noastre la Dragasani, jud. Valcea in data de 10.01.2018, la Peretu jud. Teleorman in data de 17.01.2018 si la Bragadiru jud. Teleorman in data de 18.01.2018.
Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi


• Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

Simpozion Marcoser in Comuna Matca, 12 decembrie 2017


• Marti, 12 decembrie 2017 a avut loc simpozionul organizat pentru legumicultorii din comuna Matca. Aproximativ 200 de persoane au raspuns invitatiei noastre de a participa la evenimentul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si calitatii legumelor" ce s-a desfasurat la sala de spectacole Ion Petrovici din Tecuci, judetul Galati.

Simpozion Marcoser in Izbiceni


• Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.
La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

Simpozioane Marcoser in Jirlau si Glodeanu Sarat


• Prezentarile Marcoser incepute in luna noiembrie au continuat cu simpozioanele organizate in localitatile Jirlau si Glodeanu Sarat, doua zone importante, recunoscute pentru suprafetele intinse cultivate cu legume.
Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017

Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017


• Pentru al 9-lea an consecutiv, am reinceput seria de simpozioane ce urmează a fi sustinute in sezonul agricol 2017- 2018. Primul simpozion a fost organizat pentru legumicultorii din judetul Braila, o zona recunoscuta pentru potentialul agricol ridicat si pentru initiativele de succes in domeniul legumicol. Aici se cultiva cu succes morcovi, tomate, ardei, cartofi, pepeni.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea