Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Stiri


Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi


• Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

Simpozion Marcoser in Comuna Matca, 12 decembrie 2017


• Marti, 12 decembrie 2017 a avut loc simpozionul organizat pentru legumicultorii din comuna Matca. Aproximativ 200 de persoane au raspuns invitatiei noastre de a participa la evenimentul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si calitatii legumelor" ce s-a desfasurat la sala de spectacole Ion Petrovici din Tecuci, judetul Galati.

Simpozion Marcoser in Izbiceni


• Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.
La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

Simpozioane Marcoser in Jirlau si Glodeanu Sarat


• Prezentarile Marcoser incepute in luna noiembrie au continuat cu simpozioanele organizate in localitatile Jirlau si Glodeanu Sarat, doua zone importante, recunoscute pentru suprafetele intinse cultivate cu legume.
Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017

Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017


• Pentru al 9-lea an consecutiv, am reinceput seria de simpozioane ce urmează a fi sustinute in sezonul agricol 2017- 2018. Primul simpozion a fost organizat pentru legumicultorii din judetul Braila, o zona recunoscuta pentru potentialul agricol ridicat si pentru initiativele de succes in domeniul legumicol. Aici se cultiva cu succes morcovi, tomate, ardei, cartofi, pepeni.

Participare Marcoser la cursul "Culturi hidroponice"


• In perioada 7-9 noiembrie 2017, am raspuns invitatiei colaboratorilor nostri din Spania de la Semillas Fito de a participa la un curs pe tema "Culturi hidroponice" sustinut de prof. Roel Bruynel.
Marcoser a participat la INDAGRA 2017

Marcoser a participat la INDAGRA 2017


• In perioada 25-29 octombrie, Marcoser a fost prezenta in cadrul unuia dintre cele mai mari și importante evenimente agricole din România – INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.
Marcoser vă asteaptă la Indagra 2017

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2017


• In perioada 25 - 29 octombrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 10 a oara consecutiv.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea