Stiri


Simpozioane Marcoser sezonul 2019


• Anul 2019 a debutat cu seria simpozioanelor organizate de catre echipa noastra in patru mari bazine legumicole din tara: Colibasi, judetul Giurgiu (7 ianuarie 2019), Balta Doamnei, judetul Prahova, (8 ianuarie 2019) Baleni Sarbi, judetul Dambovita (13 ianuarie 2019) si Matca, Judetul Galati, (15 ianuarie 2019).
Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri

Retrospectiva 2018. Schimburi de experienta si traininguri


• Anul 2018 a fost un an plin, in care echipa noastra, alaturi de o parte din colaboratori am participat la evenimente si traininguri de specialitate cu scopul perfectionarii continue
Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018


• In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.
Marcoser va asteapta la Indagra 2018

Marcoser va asteapta la Indagra 2018


• In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXIII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 11 a oara consecutiv.
Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser


• Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.
Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura

Marcoser sustine viitorii specialisti in legumicultura


• Impreuna cu partenerii nostri de la Nu Oricum am ridicat un solar nici prea mare, dar nici mic- suficient cat elevii de la Liceul Tehnologic Cudalbi sa poata sa-si planteze propriile plantute, sa le ingrijeasca, sa invete, iar la sfarsit sa culeaga roadele muncii si ale invataturii lor.
Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru

Ce tip de folie sa alegem pentru solarul nostru


• Cu totii ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru sa aiba o durata de viata cat mai mare. Dar durata de viata a foliei nu este singura caracteristica a unei folii profesionale de care trebuie sa tinem seama atunci cand alegem folia pentru solar.

Simpozion Marcoser in Ineu si Mihai Viteazu


• In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea