Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (LEI)
Seminte de varza rosie
RIVA F1

RIVA F1

Riva F1 este un hibrid de varza rosie cu perioada scurta de vegetatie (70 zile), ce tolereaza foarte bine temperaturile ridicate din timpul verii.

Producator: SYNGENTA

2500 SEM

BUC

209,83

AZURRO F1

AZURRO F1

Varza rosie Azurro F1 este o varietate ce se evidentiaza prin productivitate extrem de mare si stabilitate, aceasta prezinta o vigoare si o uniformitate ridicata, insotite de o excelenta calitate a capatanilor. Forma capatanilor este rotunda si prezinta o structura interna foarte buna, cu o greutate de 2,5-3 kg.

Producator: BEJO

1000 SEM

BUC

100,00

REBALL F1

REBALL F1

Varza rosie Reball F1 este un hibrid cu perioada scurta de vegetatie, de pana la 66 de zile, fiind recomandat pentru consum in stare proaspata. Plantele au vigoare medie, frunzele fiind erecte, iar capatanile au forma rotunda, culoarea frunzelor purpurie si greutate de 1,2-1,5 kg.

Producator: SYNGENTA

2500 SEM

BUC

149,70

ROODKOP

ROODKOP

Roodkop este un soi de varza rosie semitimpurie de 70-75 zile, destinat culturilor de vara-toamna, ce formeaza capatani de 2 - 2.5 kg.

7 G

BUC

6,00

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)