Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (LEI)
Seminte de tomate cherry
FERDINAND F1

FERDINAND F1

Ferdinand F1 este un hibrid timpuriu de tomate tip cherry, cu fructe aromate datorita gradelor ridicate de brix (continut de zahar 8 - 9).

Producator: Semillas Fitó

250SEM

BUC

184,99

LANDOLINO F1

LANDOLINO F1

Landolino F1 este un hibrid de tomate tip cherry prunisoara, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru toate ciclurile de cultura. Plantele leaga continuu, formand fructe uniforme, de culoare rosu intens, gust excelent si o greutate de 30 grame.

Producator: SYNGENTA

500 SEM

BUC

490,50

CHERYE F1

CHERYE F1

Cherye F1 este un hibrid de tomate cherry cu crestere nedeterminata, pentru cultivare in spatii protejate, recomandate pe toate ciclurile de cultura.

Producator: SYNGENTA

500 SEM

BUC

758,63

TREDICY F1

TREDICY F1

Tredicy F1 este un hibrid de tomate tip cherry, cu crestere nedeterminata, pentru spatii protejate. Hibridul se remarca prin legare foarte buna, fructele avand un gust foarte bun si o greutate de 15-18 grame.

Producator: SYNGENTA

500 SEM

BUC

660,54

KATALINA F1

KATALINA F1

Katalina F1 este un hibrid de tomate de tip cherry, cu crestere nedeterminata, destinat productiilor extratimpurii. Planta produce 20-50 de fructe la buchet iar fructele sunt uniforme, foarte dulci, au culoare deosebita de rosu intens si sunt foarte rezistente la crapare dupa recoltare.

Producator: SYNGENTA

500SEM

BUC

232,94

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)