Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (LEI)
Seminte de telina
DIAMANT F1

DIAMANT F1

Diamant F1 este o varietate de telina de radacina excelenta pentru consum in stare proaspata si pastrare peste iarna, ce are o perioada de vegetatie de 145 de zile. Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente le crapare.

Producator: BEJO

10000 sem

buc

205,00

PRINZ

PRINZ

Prinz este un soi de telina foarte timpuriu, cu crestere rapida.

Producator: NUNHEMS BAYER

10000 sem

buc

323,73

REX F1

REX F1

Acest hibrid de telina se caracterizeaza printr-o crestere rapida a radacinii, productie ridicata, frunze puternice, erecte si este foarte rezistent la atacul de Septorioza. Radacina se ingroasa rapid, este rezistenta, neteda, se curata usor iar pulpa este alba la taiere.

Producator: NUNHEMS BAYER

10.000 SEM

BUC

356,43

MENTOR

MENTOR

Mentor este un soi semitimpuriu de telina pentru radacina, cu un potential foarte ridicat de productie, structura interna compacta si foliaj mediu. Radacina tuberizata are o pulpa alba, greutate specifica ridicata de 1-1,8 kg si forma rotunda. Radacinile isi pastreaza culoarea si dupa spalare.

Producator: Agrisemen

10000 sem

BUC

100,00

BALENA F1

BALENA F1

Balena F1 este un hibrid de telina ce prezinta o toleranta foarte buna la inflorire si o crestere viguroasa in stadiul incipient de dezvoltare, ajungand la maturitate in 143 de zile de la plantare. Radacinile sunt rotunde, netede, de culoare alba, cu un foliaj compact si foarte bine dezvoltat.

Producator: BEJO

10 000 SEM

BUC

320,00

ELENA

ELENA

Hibridul de telina Elena F1 prezinta o toleranta ridicata la emiterea tijei florifere, fapt ce ii permite plantarea primavara devreme si are perioada de vegetatie de 120 de zile. Radacina hibridului este uniforma, perfect rotunda, cu structura interna densa si culoare alba, atat la interior cat si la exterior.

Producator: BEJO

10.000 SEM

BUC

360,01

MONARCH

MONARCH

Monarch este o varietate de telina cu radacini foarte mari, cu pulpa alba, fara fibre, formeaza un numar foarte mic de radacini secundare si se pastreaza bine peste iarna.

Producator: NUNHEMS BAYER

10000 sem

buc

250,70

ILONA

ILONA

Ilona este o varietate de telina olandeza, din gama Bejo, cu potential mare de productie, ce prezinta radacini rotunde, de culoare alba, avand o perioada de vegetatie de 130 de zile. Radacinile sunt destinate consumului proaspat si pastrarii pe termen lung.

Producator: BEJO

10 000 SEM

BUC

320,00

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)