Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (LEI)
Stimulatori de crestere
CROPMAX

CROPMAX

Cropmax este un fertilizant foliar concentrat, bogat in macro si microelemente, stimulatori de crestere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijarii metabolismului plantelor. Aplicarea acestuia conduce la dezvoltarea rapida a sistemului radicular si cresterea masei foliare, plantele atingandu-si potentialul biologic de productie.

Producator: HOLLAND FARMING

100 ml
250 ml
1 l

BUC
BUC
L

30,41
58,70
185,19

GIBAIFAR

GIBAIFAR

Gibaifar este un fitoregulator de crestere ce stimuleaza alungirea celulelor, stimuleaza dezvoltarea plantei, inflorirea timpurie, obtinerea unei fructificari timpurii si cresterea productivitatii. GIBAIFAR imbunatateste germinarea semintelor, compenseaza cerintele plantei din sezonul rece, induce inflorirea si fructificarea timpurie si stimuleaza cresterea plantei in perioadele de stres.

Producator: Aifar

CUTIE

BUC

130,00

SEDBOR

SEDBOR

Sedbor este un stimulator de inflorire si legare ce stimuleaza tesuturile tinere reproductive ale florilor si in special ale ovarelor. Acesta imbunatateste calitatea polenului si fertilitatea sa si accelereaza dezvoltarea tesuturilor pentru a garanta si stimula legarea fructelor.

Producator: Aifar

250 ML

BUC

75,00

ATONIK

ATONIK

Atonik este un biostimulator de crestere si fructificare foarte utilizat de fermieri din intreaga lume, cu rezultate pozitive in cresterea productiei si a calitatii acesteia. Acesta stimuleaza inradacinarea plantelor, creste germinabilitatea polenului si a tubului polinic, crescand fertilitatea florilor si favorizand astfel o buna legare a fructelor.

Producator: Chemtura chemical b.v.

100 ml
250 ml
500ML
1 L

BUC
BUC
BUC
L

39,79
54,50
146,06
267,05

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)