SUS

Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (RON)
Seminte de plante aromatice & codimentare
AGROMAR

AGROMAR

Mararul Agromar este o planta anuala recomandata pentru consum in stare proaspata si deshidratata, de la care se pot folosi atat frunzele cat si inflorescentele. Mararul se poate semana in amestec cu patrunjel sau morcov, iar in vegetatie, plantele mararului Agromar nu se deranjeaza intre ele.

Producator: AGROSEL

5 G
250 G

BUC
BUC

3,00
15,40

PLAIN LEAVED 2

PLAIN LEAVED 2

Plain Leaved 2 este o varietate semitimpurie de patrunjel de frunza, cu plantele viguroase, tolerante la temperaturi scazute si este folosit pentru consum in stare proaspata. Frunzele sunt netede, de culoare verde deschis, foarte aromate.

Producator: AGROSEL

100 gr
250 gr

BUC
BUC

9,00
21,00

COMMON

COMMON

Common este o varietate de marar ce se cultiva pentru frunzele si tulpinile sale tinere, care se folosesc la condimentarea si aromatizarea diverselor preparate culinare, aroma pastrandu-se chiar si atunci cand acesta este deshidratat.

Producator: AGROSEL

100 gr
250 gr

buc
buc

8,00
20,00

LEUSTEAN IZVOR

LEUSTEAN IZVOR

Aceasta varietate de leustean se seamana incepand cu luna martie sau toamna, la cca. 2 cm adancime iar norma este de 4-5 kg samanata/ha. Distanta intre randuri este de 40-50 cm iar intre plante pe rand este de 25-30 cm. Se recolteaza esalonat si productia de frunze verzi este de 25-30 t/ha.

Producator: Mefim Agro

50 GR
500 GR

BUC
BUC

31,99
239,97

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)