SUS

Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (RON)
Seminte de salata
METEORE

METEORE

Meteore este o salata verde de tip "butterhead", destinata culturii in camp pe timp de vara si in spatiu protejat pe timp de iarna. Avand o toleranta ridicata la temperaturi scazute.

Producator: SYNGENTA

5000 SEM - DRAJAT

BUC

305,00

SHANGORE

SHANGORE

Shangore este o salata de capatana, de toamna tip "butterhead", destinat pentru culturi de toamna tarziu-iarna in spatii protejate si in camp, ce prezinta rezistenta la mana. Plantele au frunze erecte si se recolteaza foarte usor, iar capatanile sunt compacte, cu baza inchisa si de dimensiuni mari (400-600 g).

Producator: SYNGENTA

NEDRAJAT - 5000 SEM
DRAJAT - 5000 SEM

BUC
BUC

107,32
272,50

CENTORE

CENTORE

Centore este un soi de salata timpurie, ce se preteaza la cultivarea la sfarsit de iarna - inceput de primavara. Nu este pretentioasa la sol si la temperaturi scazute si prezinta rezistenta ridicata la mana. Formeaza capatani inchise si compacte, de 250-300 de grame, ce rezista bine dupa recoltare.

Producator: SYNGENTA

5000 sem

buc

104,33

OLEOLE

OLEOLE

Oleole este un soi nou, timpuriu de salata creata, ce prezinta rezistenta ridicata la mana si rezistenta intermediara la virusul mozaicului salatei. Capatana are marime medie, este compacta si uniforma, fiind destinata consumului in stare proaspata. Se cultiva primavara si toamna, in camp si solarii.

Producator: SYNGENTA

5000 SEM - DRAJAT

BUC

233,48

MAFALDA

MAFALDA

Mafalda este un soi de salata de capatana ce prezinta rezistenta ridicata la mana, afidele salatei si rezistenta intermediara la virusul mozaicului salatei. Acesta formeaza capatani mari, voluminoase, usor de recoltat, cu frunze relativ erecte.

Producator: NUNHEMS BAYER

10000 SEM

BUC

131,89

TOUAREG

TOUAREG

Touareg este un soi de salata ce iese in evidenta prin capacitatea de a se adapta la conditii agroclimatice diferite, cu o buna toleranta la frig. Se poate cultiva atat in spatii protejate cat si in camp. Capatanile sunt de culoare verde deschis, stralucitor, compacte si pot atinge dimensiuni deosebite.

Producator: SEMINIS

1000 SEM - NEDRAJAT
5000 SEM - DRAJAT

BUC
BUC

67,58
323,73

TIZIAN F1

TIZIAN F1

Tizian este un soi de salata de capatana, destinat cultivarii in perioada verii, in camp deschis. Se pastreaza bine in stare taiata si prezinta rezistenta la boli si la temperaturi ridicate. Capatanile au 400600 de grame, sunt compacte, cu frunze de culoare verde stralucitor iar interiorul verde-galbui.

Producator: SYNGENTA

5000 sem

buc

111,94

FUNTASIA

FUNTASIA

Funtasia este un soi timpuriu de salata creata, tip lollo, destinat culturii in camp deschis si solarii, primavara si toamna, ce prezinta rezistenta ridicata la mana. Capatana are marime medie, este compacta si uniforma, destinata consumului proaspat.

Producator: SYNGENTA

5000 sem

buc

89,82

SANDRINE

SANDRINE

Salata de capatana recomandata pentru cultura in camp de primavara si toamna, prezinta rezistenta mare la clima nefavorabila.

Producator: CLAUSE

10G

BUC

40,33

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)