Alege categoriile

Alege producătorii

Generează PDF
Imagine Produs / Descriere Ambalaj U.M. Preţ* (LEI)
Seminte de portaltoi
EMPHASIS

EMPHASIS

Emphasis F1 este un portaltoi recomandat pentru altoirea pepenilor verzi, avand afinitate mare la altoire. Prezinta toleranta ridicata la toate rasele de Fusarium. Plantele sunt tolerante la temperaturi scazute si imprima rezistenta la seceta, vigoare mare si imbunatateste calitatea fructelor.

Producator: SYNGENTA

1000 sem

BUC

276,97

CARNIVOR F1

CARNIVOR F1

Carnivor F1 este un portaltoi interspecific, recomandat pentru altoirea pepenilor galbeni si verzi care au un port generativ. Acesta prezinta rezistenta ridicata la: antracnoza cucurbitaceelor si fuzarioza. Are performanta deosebita pe solurile nisipoase datorita sistemului radicular puternic si este usor de altoit.

Producator: SYNGENTA

1000 SEM

BUC

274,33

SHINTOZA F1

SHINTOZA F1

Shintoza F1 este un hibrid interspecific de portaltoi pentru cucurbitacee, ce prezinta rezistenta intermediara la Fusarium 0,1 (Fon: 0,1) si rezistenta ridicata la uscarea vasculara (Va/Vd). Plantele au un sistem radicular foarte puternic si compatibilitate buna cu multe varietati de pepene verde, pepene galben si castraveti.

Producator: Semillas Fitó

500 SEM

BUC

90,00

MACIS F1

MACIS F1

Macis F1 este un hibrid de portaltoi timpuriu, de tip „Lagenaria”, folosit pentru altoirea pepenilor verzi, ce este foarte rezistent si productiv.

Producator: NUNHEMS BAYER

500 sem
1000SEM

BUC
BUC

119,90
253,97

VITALLEY F1

VITALLEY F1

Vitalley F1 este un portaltoi interspecific tolerant la fuzarioza, recomandat pentru altoirea pepenilor verzi si galbeni, precum si a castravetilor

Producator: SYNGENTA

1000 SEM

BUC

256,15

(*) Specificăm că preţurile conţin TVA.
Discountul acordat este în funcţie de modalitatea de plată şi cantitatea comandată.
Preţurile pot suferi modificări fără notificare prealabilă în functie de condiţiile impuse de piaţă (inflaţie, schimbare curs valutar)