SUS

Palisarea castravetilor - Modelul Matca

Lucrare tehnologica de palisare a castravetilor cornichon.

Palisarea ardeilor pe doua brate - Palisare in W

Lucrare tehnologica de palisare a ardeilor pe doua brate. Firul se conduce continuu din aproape in aproape dintr-un capat pana in celalalt al solarului formand intre plante si sarma de palisare litera W. Aceast model se mai numeste si palisare in W.

Operatiunea de plantare a ardeiului capia in solar

Operatiunea de plantare a ardeiului capia in solar, utilizand folie de mulcire alba, sistem de irigare format din tub fara picuratori, tub capilar si pix.

Compozitia unei plante

Detaliata compozitia unei plante din elemente minerale. Secventa preluata din prezentarea de la simpozionul Baleni-Sarbi, sezonul 2015-2016.

Punerea in functiune a vermorelului electric

Vermorel electric (Pompa de stropit), cu capacitatea de 16l, este echipat cu pompa automata, baterie, buton ce ofera posibilitatea de a regla viteza. Este o pompa usoara, perfecta pentru stropire, fertilizare. Poate fi manevrata de o singura persoana.

Montarea foliei pe solar cu ajutorul baghetei tip C

Operatiunea de montare a foliei profesionale pe solar utilizand bagheta metalica tip C si sarma ondulata otelita. Precedeul este unul relativ simplu si se poate repeta la fiecare schimbare a foliei pe solar. Acesta permite prinderea si schimbare cu usurin

Ziua demonstrativa Syngenta la Ferma Marcoser

Duminică, 22 mai 2016, Ferma Marcoser din comuna Matca, și-a deschis porțile pentru legumicultorii din toată țara, fiind gazda celei de a II a ediții a evenimentului „Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser”.