SUS

Aproximativ 100 de persoane au participat joi, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.


Sesiunea demonstrativa de la ferma noastra a debutat cu prezentarea Dnei. Livia Rosu, director tehnic culturi speciale, care a prezentat planul tehnologic pentru cultura de tomate, plan ce a cuprins tratamentele omologate aplicate in functie de faza de dezvoltare a plantelor, de bolile si daunatorii ce pot aparea in cultura de tomate.


Totodata, Dl. Andrei Marutescu, director de comunicare si relatii publice, le-a vorbit invitatilor despre componenta echipamentului de protectie pentru stropit si importanta purtarii acestuia in momentul aplicarii tratamentelor fitosanitare.

In continuare, Catalin Petrache, director de dezvoltare la Marcoser, a sustinut o scurta prezentare cu privire la combaterea biologica a daunatorilor din culturile de legume precum si importanta dezinfectiei solului.

In ultima parte a intalnirii invitatii au fost poftiti in solar pentru a asista la demonstratia practica a folosirii echipamentului individual de protectie precum si pentru a observa importanta calibrarii echipamentelor utilizate pentru stropit.Multumim tuturor pentru prezenta si va dorim recolte bogate si sanatoase!

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

În perioada 17-19 octombrie a.c., Marcoser și Asociația pentru Agricultură Avansată Matca, împreună cu un grup de fermieri din comuna Matca, județul Galați, au organizat o vizită în insula Creta din Grecia, mai exact în orașul Ierapetra, cel mai mare bazin legumicol de pe teritoriul grecesc.

Simpozion Marcoser in bazinul legumicol Vidra

Simpozion Marcoser in bazinul legumicol Vidra

Simpozion de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii de cultura a legumelor in sistem protejat in Bazinul legumicol Vidra

Simpozion Marcoser in Topraisar, 19 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Topraisar, 19 nov. 2014

Cel de al doilea simpozion din seria de simpozioane cu tema „Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole”, organizate de echipa Marcoser in sezonul 2014-2015, s-a desfasurat in localitatea Topraisar din judetul Constanta.

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Aproximativ 100 de persoane au participat ieri, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.

Simpozion Marcoser în Vărăști, județul Giurgiu

Simpozion Marcoser în Vărăști, județul Giurgiu

Joi, 8 ianuarie 2015, echipa Marcoser a organizat în localitatea Vărăști județul Giurgiu, simpozionul cu tema "Tehnologii moderne ;i produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole"

Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017

Simpozion Marcoser in Braila, noiembrie 2017

Pentru al 9-lea an consecutiv, am reinceput seria de simpozioane ce urmează a fi sustinute in sezonul agricol 2017- 2018. Primul simpozion a fost organizat pentru legumicultorii din judetul Braila, o zona recunoscuta pentru potentialul agricol ridicat si pentru initiativele de succes in domeniul legumicol. Aici se cultiva cu succes morcovi, tomate, ardei, cartofi, pepeni.