SUS

Aproximativ 100 de persoane au participat joi, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.


Sesiunea demonstrativa de la ferma noastra a debutat cu prezentarea Dnei. Livia Rosu, director tehnic culturi speciale, care a prezentat planul tehnologic pentru cultura de tomate, plan ce a cuprins tratamentele omologate aplicate in functie de faza de dezvoltare a plantelor, de bolile si daunatorii ce pot aparea in cultura de tomate.


Totodata, Dl. Andrei Marutescu, director de comunicare si relatii publice, le-a vorbit invitatilor despre componenta echipamentului de protectie pentru stropit si importanta purtarii acestuia in momentul aplicarii tratamentelor fitosanitare.

In continuare, Catalin Petrache, director de dezvoltare la Marcoser, a sustinut o scurta prezentare cu privire la combaterea biologica a daunatorilor din culturile de legume precum si importanta dezinfectiei solului.

In ultima parte a intalnirii invitatii au fost poftiti in solar pentru a asista la demonstratia practica a folosirii echipamentului individual de protectie precum si pentru a observa importanta calibrarii echipamentelor utilizate pentru stropit.Multumim tuturor pentru prezenta si va dorim recolte bogate si sanatoase!

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Colibasi, ianuarie 2016

Simpozion Marcoser in Colibasi, ianuarie 2016

Duminica, 10 ianuarie echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Colibasi, județul Giurgiu.

Targul Agraria, 24 - 27 aprilie 2014

Targul Agraria, 24 - 27 aprilie 2014

Luna aprilie a prilejuit desfasurarea celui mai mare targ de agricultura, industrie alimentara si zootehnie din Transilvania.
Targul AGRARIA a fost deschis in perioada 24-27 aprilie 2014 intre orele 10-18, la Expo Transilvania din Cluj Napoca

Simpozion Marcoser în Balta Doamnei, PH

Simpozion Marcoser în Balta Doamnei, PH

Duminica, 18 ianuarie 2015, în localitatea Balta Doamnei, judetul Prahova, echipa Marcoser a organizat un simpozion cu tema "Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

INDAGRA FARM 2010

INDAGRA FARM 2010

SC MARCOSER SRL participa la cea de a 15-a editie a Targului International INDAGRA FARM 2010!

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Instruire privind bunele practici in folosirea produselor de protectie a plantelor

Aproximativ 100 de persoane au participat ieri, 6 iunie, 2019 la sesiunea de instruire organizata de Compania Syngenta la Ferma Marcoser.

Noutati Marcoser la Indagra 2014

Noutati Marcoser la Indagra 2014

Marcoser va participa si anul acesta la cel mai mare eveniment agricol al anului, INDAGRA 2014-Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ce are loc la complexul expozitional Romexpo. Standul Marcoser este amenajat in Pavilionul C4-C5, Standul 91.