SUS

Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Targu Frumos, 20 ianuarie 2017

Simpozion Marcoser in Targu Frumos, 20 ianuarie 2017

Marcoser a continuat vineri, 20 ianuarie 2017, seria simpozioanelor "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", echipa intalnindu-se cu peste 100 de fermieri din Targu Frumos si din localitatile adiacente.

Marcoser a participat la INDAGRA 2017

Marcoser a participat la INDAGRA 2017

In perioada 25-29 octombrie, Marcoser a fost prezenta in cadrul unuia dintre cele mai mari și importante evenimente agricole din România – INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Simpozion Marcoser in Izbiceni

Simpozion Marcoser in Izbiceni

Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.
La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

Vizita fermierilor din Filipestii de Targ si Bratasanca

Vizita fermierilor din Filipestii de Targ si Bratasanca

Un grup de 15 fermieri din localitatile Filipestii de Targ si Bratasanca, judetul Prahova, au vizitat fermele agricole din bazinul legumicol Matca precum si cele doua puncte de lucru ale firmei Marcoser.

Simpozion Marcoser în Târgu Frumos

Simpozion Marcoser în Târgu Frumos

Duminică, 22 noiembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole" in localitatea Targu Frumos, judetul Iasi.

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Simpozion Marcoser in Barcea, decembrie 2015

Vineri, 18 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Barcea, județul Galați.