SUS

Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in  Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Joi, 27 noiembrie, 2014 la Sala de Sport a Scolii Generale din localitatea Glodeanu Sarat, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Sâmbată, 21 februarie, 2015, în localitatea Lungulețu, județul Dâmbovița, echipa marcoser ba organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Duminica, 23 noiembrie 2014, la Caminul Cultural din Cosereni, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema: „Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

 Marcoser va asteapta la Indagra 2015

Marcoser va asteapta la Indagra 2015

In perioada 28 octombrie -1 noiembrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XX a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2015", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 8 a oara consecutiv.

Simpozion de prezentare tehnologii de cultura - CAHUL

Simpozion de prezentare tehnologii de cultura - CAHUL

SC MARCOSER SRL a organizat la Cahul, in Republica Moldova la Consiliul Raional Cahul un Simpozion de prezentare a celor mai noi produse si tehnologii de cultura a legumelor in mediu protejat!

Simpozion Marcoser în Topraisar, CT

Simpozion Marcoser în Topraisar, CT

Duminică, 13 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Topraisar din județul Constanța.