SUS

Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Distribuie acest articol!

Articole similare

Marcoser a participat la INDAGRA 2017

Marcoser a participat la INDAGRA 2017

In perioada 25-29 octombrie, Marcoser a fost prezenta in cadrul unuia dintre cele mai mari și importante evenimente agricole din România – INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Vineri, 15 ianuarie echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Poiana Mare, județul Dolj.

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

Vizita Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova

In data de 22.05.2013 am fost vizitati de un grup de 16 agricultori, membri ai Federatiei Nationale a Fermierilor din Moldova, OR SUD (Cahul). Aceasta este a 3-a vizita in ultimii 5 ani.

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in Braila 2013

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in Braila 2013

Stimati fermieri, duminica 17.11.2013, echipa Marcoser a organizat la Braila un Simpozion de prezentare a unor tehnologii si produse avansate in domeniul legumiculturii

Simpozion Marcoser în Baleni Sarbi, DB

Simpozion Marcoser în Baleni Sarbi, DB

Duminică 22 februarie 2015, în localitatea Băleni Sârbi, județul Dâmbovița, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

INDAGRA Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii

INDAGRA Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii

SC MARCOSER SRL va participa in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie la cea de a 18-a editie a Targului International INDAGRA, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.
Pavilion C5, stand 86.