Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.





Distribuie acest articol!

Articole similare

NOU! Adjuvantul Heliosol si fungicidul Heliosulf pentru agricultura biologica

NOU! Adjuvantul Heliosol si fungicidul Heliosulf pentru agricultura biologica

Nou in portofoliu Marcoser! Adjuvatul Heliosol si fungicidul Heliosulf care satisfac nevoile clientilor ce cultiva in sistem ecologic si nu numai. Completam portofoliul cu 2 produse noi, biologice, devenind totodata unic importator in Romania al produselor Action Pin.

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte sau antivirala

Plasa antiinsecte protejeaza plantele din solar de atacul anumitor insecte care transporta virusi ce pot face pagube insemnate in culturile de legume

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol pentru valorificarea la maxim a potentialului fantastic pe care il are acest domeniu, in viziunea Marcoser.

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Si in acest an am primit vizita studentilor din anul III de la Facultatea de Horticultura din cadrul USAMVB.

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura

Marcoser ofera consultanta profesionala in legumicultura pentru culturile de baza prin intermediul a 3 canale: ingineri, magazin fizic si website

Ce se intampla in legumicultura in luna noiembrie?

Ce se intampla in legumicultura in luna noiembrie?

In luna noiembrie, unii fermieri ingrijesc culturile de iarna, altii se pregatesc sa dezinfecteze solul, sa inveleasca solarul sau sa aleaga semintele pentru urmatorul sezon.