Incepand cu data de 20 martie utilizatorii  pot accesa noua varianta a site-ului nostru www.marcoser.ro,  o varianta care aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Design-ul noului site  este mult mai aerisit, mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta  placuta atunci cand fac cumparaturi online.

Design prima pagina a site-ului marcoser.ro

Noua interfata a magazinului nostru online este una intuitiva, adaptabila pentru orice tip de device (telefon, tableta, desktop), raspunzand astfel la nevoile clientilor nostri.

De asemenea, acum clientii pot comanda mult mai usor, utilizand un sistem de finalizare a comenzii simplificat, avand si posibilitatea de a achizitiona produse fara a se inregistra pe site.

Produsele se gasesc acum mult mai rapid datorita functiei de cautare rapida care a fost revizuita si updatata.

In plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potentialii clienti sa poata gasi in timp util informatiile si, totodata, produsele de care au nevoie.

Afisarea produselor in categorie pe marcoser.ro

In noua versiune a siteului paginile produselor sunt optimizate pentru a se incarca intr-un timp scurt, fiind prezentate intr-un mod cat mai atractiv si detaliat.

Pagina de produs a site-ului marcoser.ro

In designul noului site, clientii isi pot salva produsele intr-o lista de produse favorite, acest instrument fiind menit sa ii ajute la pastrarea, organizarea si urmarirea produselor pe care le doresc dar din diverse motive nu le achizitioneaza imediat.

Lista de dorinte pe marcoser.ro

Tot in noua varianta a site-ului, utilizatorii au acces rapid la doua unelte care le ofera raspunsuri rapide cu privire la necesarul de produse pe care trebuie sa il achizitioneze.

Prima unealta este Calculatorul de folie, care ajuta utilizatorii sa isi calculeze necesarul de folie profesionala de acoperire sau de pereti, in functie de tipul de sera sau solar construit.  

A doua este Calculatorul de instalatie de irigare prin picurare, cu care se poate calcula exact cata instalatie este necesara in functie de cultura, specificul ei si de dimensiunile terenului cultivat.

Calculator folie marcoser.ro  calculator irigare prin picurare marcoser.ro

Va invitam sa explorati site-ul nostru, sa descoperiti avantajele noii interfete si ne-am bucura apoi, sa auzim parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Distribuie acest articol!

Articole similare

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului Marcoser, care raspunde nevoilor clientilor, fiind intuitiva si mai ales adaptabila pentru orice tip de device.

Simpozion Marcoser in Braila, 30 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Braila, 30 nov. 2014

Duminica, 30 noiembrie 2014, in orasul Braila, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".

Simpozion Marcoser in Curtici, Arad

Simpozion Marcoser in Curtici, Arad

Vineri, 6 februarie 2015, echipa Marcoser a organizat în localitatea Curtici județul Arad, simpozionul cu tema "Tehnologii moderne și produse avansate pentru cresterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

Simpozion Marcoser la Băleni

Simpozion Marcoser la Băleni

Duminică, 15.01.2012 a avut loc Simpozionul Marcoser in comuna Băleni, jud Dâmbovița

Simpozion Marcoser in comuna Colibasi Rep Moldova, ianuarie 2014

Simpozion Marcoser in comuna Colibasi Rep Moldova, ianuarie 2014

Va anuntam ca in data de 24.01.2014 am sustinut un simpozion de prezentare a unor produse si tehnologii avansate din domeniul legumiculturii in Colibasi raionul Cahul, Republica Molodva

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in localitatea Baleni Sarbi decembrie 2013

Simpozion de prezentare produse si tehnologii in agricultura Marcoser in localitatea Baleni Sarbi decembrie 2013

In data de 8.12.2013 echipa Marcoser a fost prezenta in localitatea Baleni Sarbi pentru a sustine un simpozion de prezentare a celor mai noi si eficiente produse si tehnologii din domeniul agriculturii.