?>

Nu aveti suficient potasiu in plante, dar vreti totusi productii ridicate? Nu stiti cum sa rezolvati deficienta de potasiu din culturi? Marcoser are cea mai buna solutie pentru fermierii din Romania. Am introdus in portofoliul nostru produsul Ultrasol K Plus.



Ce este Ultrasol K Plus?

Acest produs reprezinta o pulbere de azotat de potasiu, care reprezinta sursa ideala de potasiu pentru culturi bogate. In plus, aduce plantelor azot direct accesibil sub forma de azotat.

Ce mai contine Ultrasol K Plus?

Pe langa potasiu, in concentratie de 46.3%, acest produs are azot nitric in procent de 13.7%. Solubilitatea la 20 de grade Celsius este de 316 grame la litru.

Care sunt avantajele folosirii potasiului?

Acest element esential favorizeaza fotosinteza si producerea de proteine, imbunatateste eficienta utilizarii apei de catre plante, intensifica transportul si depozitarea carbohidratilor si creste eficienta absorbtiei ingrasamintelor cu azot. Practic, ajuta la hranirea si dezvoltarea plantei, pentru productii ridicate.

De ce este bun azotatul pentru plante?

Azotatul este foarte usor absorbit de plante, limiteaza absorbtia clorurii, care ar duce la un stres hidric, favorizeaza absorbtia de cationi (K, Ca, Mg) si transformarea eficienta a aminoacizilor in frunze. Astfel, plantele nu vor duce lipsa de aceste elemente nutritive pe tot parcursul vegetatiei.

Ce alte avantaje are Ultrasol K Plus?

Fermierii nu vor avea batai de cap la folosirea acestui produs, pentru ca poate fi amestecat cu orice ingrasamant solubil în apa. Ultrasol K Plus se dizolva rapid si este recomandat la scara larga si pentru aplicarea foliara, datorita riscului mic de ardere a frunzelor plantelor.

Cum mai poate fi folosit Ultrasol K Plus?

Acest produs face parte din programele de nutritie pentru fertilizarea culturilor in sol, dar si in sistemele hidroponice, din ce in ce mai utilizate in lume.

Cum aflati mai multe detalii despre Ultrasol K Plus?

Compania Marcoser este distribuitorul in Romania a ingrasamantului Ultrasol K Plus, un produs principal al companiei SQM, care este lider pe piata mondiala in producerea de azotat de potasiu de origine naturala, cu cea mai mica amprenta de carbon si fara clor in componenta.

 Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina produsului sau puteti suna la numarul de telefon 0374080808 pentru a primi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.



Distribuie acest articol!

Articole similare

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Vizita studentilor de la Facultatea de Horticultura

Si in acest an am primit vizita studentilor din anul III de la Facultatea de Horticultura din cadrul USAMVB.

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol romanesc

Provocarile, investitiile si noile tehnologii necesare in sectorul legumicol pentru valorificarea la maxim a potentialului fantastic pe care il are acest domeniu, in viziunea Marcoser.

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta in portofoliul Marcoser

Hibrizi noi de tomate de la Syngenta in portofoliul Marcoser

In portofoliul nostru de seminte profesionale am adaugat trei hibrizi noi de tomate de la Syngenta: Kaponet F1, Ciciu F1 si Beldine F1.

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

Nou! Floramec Avance - inductor nehormonal de inflorire

In portofoliul nostru gasiti un produs nou – Floramec Avance, stimulator si inductor de inflorire nehormonal pentru legume si flori, din gama Codiagro

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.

Lucrarile efectuate in legumicultura in luna aprilie

Lucrarile efectuate in legumicultura in luna aprilie

Luna aprilie in legumicultura inregistreaza un varf de lucrari ce se cer efectuate in timp util si cu respectarea unor reguli. Calendarul activitatilor demareaza cu fertilizarea culturilor din sere si solarii, palisarea plantelor si pregatirea terenului pentru culturile ce urmeaza sa se infiinteze in camp.