ZERAIM GEDERA

ZERAIM GEDERA

SC MARCOSER SRL este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume Zeraim Gedera! Zeraim Gedera este una dintre cele mai mari companii de cercetare si dezvoltare a soiurilor de legume. De la infiintarea sa in 1952, compania este cunoscuta pentru expertiza in dezvoltarea soiurilor inovatoare, cu un plus de valoare, ce perminte fermierilor sa semene seminte de produse solicitate de consumatorii din intreaga lume.
Ardei gras
Godzila F1  Godzila F1, ardei gras rosu, cu fructe foarte mari de 250-400 gr, pentru sere si solarii, pulpa groasa, productivitate ridicata.
Seminte de pepeni galbeni
ADIR F1  ADIR F1 este un hibrid de pepene galben tip ANANAS, timpuriu. Fructele sunt ovale cu coaja acoperita de o retea densa de culoare verde. Greutatea fructelor variaza intre 2 si 3 kg, au pulpa de culoare verde, foarte dulce si aromata. ADIR F1 prezinta rezistente multiple la Fuzarioze, viroze si in mod special la fainare.
EYAL F1  EYAL F1 este un hibrid de pepene galben tip ANANAS, semitardiv. Fructele sunt ovale cu coaja acoperita de o retea densa de culoare galbena. Greutatea fructelor variaza intre 2 si 3 kg, au pulpa de culoare crem, foarte dulce si aromata. Eyal F1 prezinta rezistente multiple la Fuzarioze, viroze si in mod special la fainare.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea