Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

ZERAIM GEDERA

ZERAIM GEDERA

SC MARCOSER SRL este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume Zeraim Gedera! Zeraim Gedera este una dintre cele mai mari companii de cercetare si dezvoltare a soiurilor de legume. De la infiintarea sa in 1952, compania este cunoscuta pentru expertiza in dezvoltarea soiurilor inovatoare, cu un plus de valoare, ce perminte fermierilor sa semene seminte de produse solicitate de consumatorii din intreaga lume.
Ardei gras
Mega F1  Mega F1, ardei gras rosu, pentru sere si solarii, pulpa groasa, productivitate ridicata.
Seminte de pepeni verzi
AUBIE F1  AUBIE F1 - hibrid nou de pepene verde foarte mare, 12-16 kg greutate, forma ovala, fructul este de culoare rosu inchis, foarte dulce, foarte rezistent la crapare.
Seminte de pepeni galbeni
ARAVA F1  Hibrid de pepene galben, tip galia, extratimpuriu, leaga bine in conditii de temperaturi scazute, greutatea fructului 0,8-2 kg. Cultivat cu rezultate foarte bune primavara in sere si solarii!!!
facebookGoogle PlusYouTubeVremea