SOLUFEED LIMITED

Solufeed a reprezentat initial numele brandului unui fertilizant utilizat in inceputurile culturilor hidroponice. Prin implementarea unei sere de catre British Imperial Chemical Industries in 1946, s-au pus bazele culturilor hidroponice si a celor cu film nutritiv.Solufeed F, prezent si astazi in gama de produse, a jucat un rol important.
Solufeed Ltd. s-a formatin 1990, inregistrand in timp o crestere semnificativa, acompaniata de exportul produselor in peste 40 de tari din lume. Portofoliul de produse cuprinde ingrasaminte foliare, hidrosolubile si organice pentru agricultura, horticultura si sectoarele de agrement.
Gama de produse pusa la dispozitie de S.C. Marcoser S.R.L. cuprinde ingrasaminte NPK cu microelemente cu ajutorul carora se pot implementa programe de nutritie corespunzatoare.

Produse oferite de producator

Ingrasaminte chimice solide

Ingrasaminte chimice solide

<p><strong>Ingrasamintele solide</strong> sunt surse excelente de nutrienti, asigurand plantei cantitatea optima de elemente pentru o dezvoltare rapida. Lipsa unui singur element mineral fiind suficienta pentru a obtine o scaderea semnificativa a...

6 produse Vezi produse