NICKERSON ZWAAN

NICKERSON ZWAAN

Grupul Nickerson-Zwaan face parte din Limagrain Group, precum multe companii de renume din industria producatoare de seminte. Creata in 1925, compania se evidentiaza prin multa experienta si cercetare efectuate de-a lungul timpului, cu rezultate foarte bune in productia, procesarea si comercializarea unei game largi de seminte legumicole. Produsele se adreseaza in special fermierilor profesionisti, cunoscatori ai culturilor de ceapa, pepeni, varza, conopida, castraveti, tomate, vinete, morcov, ridiche etc. Compania are filiale si distribuitori in multe tari ale lumii cu ajutorul carora mentine un permanent contact cu piata si fermierii. S.C. Marcoser S.R.L. aduce pe piata romaneasca hibrizi de pepeni verzi, varza si vinete, cu rezultate foarte bune.
Seminte de pepeni verzi
VASKO F1  Hibrid de pepeni verzi, tip Crimson Sweet, cu crestere timpurie si greutate cuprinsa intre 10 si 12 kg.
Seminte de varza alba
BOURBON F1  Cumpără Preţ: 112.50 RON
Ambalaj:
Bourbon F1 - este un hibrid de varza alba, 65 zile, forma rotunda, productiva.
SPEEDON F1  Varietate varza cu perioada de vegetatie foarte scurta (50 zile de la plantare) pentru culturi in sere si solarii
LANDINI F1  Varietate de varza alba ce ajunge la maturitate in 85 - 90 zile de la plantare si are o greutate de 3,0 - 5,0 kg
OTORINO F1  Varietate de varza ce ajunge la maturiate in 100 zile de la plantare si poate cantari chiar si 7 kg.
SARMASH F1  Varietate de varza semitimpurie pentru recolta de vara sau toamna devreme cu greutate de aproximativ 2 kg
EMERALD F1  Hibrid de varza creata, timpurie, de calitate premium, pentru culturi atat in camp cat si spatii protejate.
Seminte de conopida
AMSTERDAM F1  Varietate semitardiva de conopida recomandata in special recoltelor tarzii de toamna, cu fructe mari si autoacoperire buna.
LISABONA F1  Varietate de conopida destinata culturilor de vara tarziu si toamna devreme, cu plante viguroase si productie mare.
Seminte de vinete
VALERIA F1  Valeria F1, 300gr, 80 zile, fructe oval-alungite, culoare mov-negricios.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea