Vizita studenților de la Facultatea de Horticultură

Joi, 01 iun 2017

Marți, 31 mai, echipa Marcoser a fost gazda unui grup de studenți de la Universitatea de Stiințe Agronomice și Medicină Veterinară București.
  

În cadrul acestei vizite, cei peste 50 de studenți din cadrul Facultății de Horticultură, au avut posibilitatea de a observa partea aplicativă a informațiilor studiate la cursurile facultății. Astfel, programul vizitei a cuprins vizita la Ferma Marcoser, la solariile în care au fost cultivate varietăți de tomate cu creștere semideterminată, ardei gras galben și roșu, castraveți, ardei iute, ardei capia, cultura de pepene galben palisat dar și cultura de pepene verde din câmp.

  

Temele abordate în prezentarea făcută de reprezentanții Marcoser au fost cele legate de tehnologiile de cultivarea a legumelor în sistem protejat, tehnologii testate și implementate de echipa Marcoser la ferma din bazinul legumicol Matca: mulcirea cu folie transparentă, irigarea culturilor cu ajutorul sistemului de irigare cu tub capilar și pix, avantajele utilizării foliilor profesionale, metode inovative de palisare a legumelor dar și modalități de umbrire a solariilor cu ajutorul produselor speciale din portofoliul Marcoser.

  

Mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm și cu alte ocazii!Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea