Targul International Fruit Logistica, Germania

Vineri, 17 feb 2017

 

 

In perioada 8-10 februarie 2017, la Berlin, Germania, a avut loc a 25-a editie a targului international Fruit Logistica, considerat cea mai mare expozitie europeana dedicata produselor alimentare proaspete.

 

Principalii jucatori de pe aceasta piata sunt prezenti la acest targ, fie in calitate de expozanti- prezentandu-si produsele, serviciile, tehnologiile, know-how-ul, fie in calitate de vizitatori- ca posibili parteneri de afaceri si dezvoltatori.

Targul Fruit Logistica, prin anvergura sa, ofera tuturor participantilor, indiferent de calitatea lor- vizitatori sau expozanti- oportunitati reale de afaceri, de largire a viziunii asupra acestui sector de activitate, de imbogatire a cunostintelor despre acest domeniu.

 

Profilul expozitiei este prezentarea de fructe proaspete, legume proaspete, ciuperci, cartofi, produse organice, fructe deshidratate, seminte, flori, ingrasaminte, sisteme de monitorizare a temperaturii, sisteme de etichetare si verificarea greutatii, tehnici de ambalare, transport, depozitare, sisteme de implementare a controlului calitatii, marketing si consultanta.

 

Am participat la acest targ in calitate de vizitatori, deoarece ne dorim sa fim la curent cu ultimele noutati din domeniu si dorim sa va impartasim din experienta noastra de acolo.

 

Locatia a fost Messe Berlin, expozitia avand o suprafata de peste 117.000 metri patrati si intruneste peste 2800 de companii expozante din 83 de tari. Dintre tarile ce au fost reprezentate la acest targ amintim: Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie, Spania, Grecia, China, SUA, Canada, Rusia, Turcia, Pakistan, Mexic, Peru, Africa de Sud si nu in ultimul rand din Republica Moldova. Din pacate, Romania nu a fost reprezentata la acest targ.

 

In cele 3 zile, peste 70000 de vizitatori din 185 de tari au vizitat standurile companiilor participante.

 

Si pentru ca imaginile vorbesc de la sine, va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile.

  



 

   
 

   


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 



Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea