Simpozion Marcoser in Izbiceni

Joi, 14 dec 2017

 

Izbiceni se află în partea de sud-est a județului Olt. Este o localitate în care agricultura este foarte dezvoltată, în special cultura protejată a plantelor în solarii.

 

Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.

 

La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

  

In deschiderea evenimentului ,d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a prezentat echipa de la simpozion si apoi a a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito precum si portofoliul de folii profesionale pentru sere si solarii.

  

Alte subiecte abordate in cadrul intalnirii au fost: importanta analizelor de sol, planuri de ferilizare in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor si de specificul zonei, importanta mulcirii totale, avantajele utilizarii foliilor aditivate.

 

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

  

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

Pe langa aceste premii s-au mai acordat si 10 premii speciale oferite de Syngenta, premii ce au constat in plicuri de seminte profesionale.

Dorim sa multumim colaboratorului nostru din Izbiceni, domnului Tomel Baetica- Fotovex Srl, precum si domnului Vasilica Hoarca – Director de vanzari seminte legume Romania si Moldova (Distributie) de la firma Syngenta.Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea