SUS

 

Izbiceni se află în partea de sud-est a județului Olt. Este o localitate în care agricultura este foarte dezvoltată, în special cultura protejată a plantelor în solarii.

 

Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.

 

La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

  

In deschiderea evenimentului ,d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a prezentat echipa de la simpozion si apoi a a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito precum si portofoliul de folii profesionale pentru sere si solarii.

  

Alte subiecte abordate in cadrul intalnirii au fost: importanta analizelor de sol, planuri de ferilizare in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor si de specificul zonei, importanta mulcirii totale, avantajele utilizarii foliilor aditivate.

 

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

  

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

Pe langa aceste premii s-au mai acordat si 10 premii speciale oferite de Syngenta, premii ce au constat in plicuri de seminte profesionale.

Dorim sa multumim colaboratorului nostru din Izbiceni, domnului Tomel Baetica- Fotovex Srl, precum si domnului Vasilica Hoarca – Director de vanzari seminte legume Romania si Moldova (Distributie) de la firma Syngenta.Distribuie acest articol!

Articole similare

Modificarea cotei TVA la 9% la pesticide, semințe și îngrășăminte

Modificarea cotei TVA la 9% la pesticide, semințe și îngrășăminte

Din data de 1 august 2016, cota TVA s-a modificat de la 20% la 9% la produsele din categoria semințe, pesticide și îngrășăminte.

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser - 22 mai 2016

Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser - 22 mai 2016

Duminică, 22 mai 2016, Ferma Marcoser din comuna Matca, și-a deschis porțile pentru legumicultorii din toată țara, fiind gazda celei de a II a ediții a evenimentului „Ziua Demonstrativă Syngenta la Ferma Marcoser”.

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

În perioada 17-19 octombrie a.c., Marcoser și Asociația pentru Agricultură Avansată Matca, împreună cu un grup de fermieri din comuna Matca, județul Galați, au organizat o vizită în insula Creta din Grecia, mai exact în orașul Ierapetra, cel mai mare bazin legumicol de pe teritoriul grecesc.

Simpozion Marcoser in Targu Frumos, 20 ianuarie 2017

Simpozion Marcoser in Targu Frumos, 20 ianuarie 2017

Marcoser a continuat vineri, 20 ianuarie 2017, seria simpozioanelor "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", echipa intalnindu-se cu peste 100 de fermieri din Targu Frumos si din localitatile adiacente.

Simpozion Marcoser în Matca, decembrie 2015

Simpozion Marcoser în Matca, decembrie 2015

Miercuri, 16 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Matca, județul Galați.