Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Simpozion Marcoser in Izbiceni

Joi, 14 dec 2017

 

Izbiceni se află în partea de sud-est a județului Olt. Este o localitate în care agricultura este foarte dezvoltată, în special cultura protejată a plantelor în solarii.

 

Duminica, 10 decembrie 2017, Marcoser a organizat o intalnire cu fermerii din localitatea Izbiceni si din imprejurimi.

 

La simpozion au fost prezente peste 110 persoane iar tematica simpozionului a fost Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor".

  

In deschiderea evenimentului ,d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a prezentat echipa de la simpozion si apoi a a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito precum si portofoliul de folii profesionale pentru sere si solarii.

  

Alte subiecte abordate in cadrul intalnirii au fost: importanta analizelor de sol, planuri de ferilizare in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor si de specificul zonei, importanta mulcirii totale, avantajele utilizarii foliilor aditivate.

 

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

  

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

Pe langa aceste premii s-au mai acordat si 10 premii speciale oferite de Syngenta, premii ce au constat in plicuri de seminte profesionale.

Dorim sa multumim colaboratorului nostru din Izbiceni, domnului Tomel Baetica- Fotovex Srl, precum si domnului Vasilica Hoarca – Director de vanzari seminte legume Romania si Moldova (Distributie) de la firma Syngenta.Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea