Simpozion Marcoser in Ineu si Mihai Viteazu

Luni, 05 feb 2018

 In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Ne-am bucurat ca peste 300 de persoane au fost interesate de evenimentul organizat de Marcoser.

 

Simpozioanele au debutat cu o prezentare sustinuta de d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, ce a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

 

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

  

Ca de obicei, in partea de final, participantii si-au expus propriile probleme cu care s-au confruntat sau propriile nelamuriri, iar colegii nostri au incercat sa-i ajute pe cat posibil cu raspunsuri adecvate problemei fiecaruia. Astfel s-a creat un dialog fructuos intre membrii echipei Marcoser si fermierii prezenti la simpozion.

 

Intalnirile s-au incheiat cu o tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special domnului Mihai Oroian Constantin de la firma Supersem SRL si domnului Stefan Gorcea de la firma Plantgo SRL- distribuitori Marcoser - pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea