SUS

 In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Ne-am bucurat ca peste 300 de persoane au fost interesate de evenimentul organizat de Marcoser.

 

Simpozioanele au debutat cu o prezentare sustinuta de d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, ce a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

 

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

  

Ca de obicei, in partea de final, participantii si-au expus propriile probleme cu care s-au confruntat sau propriile nelamuriri, iar colegii nostri au incercat sa-i ajute pe cat posibil cu raspunsuri adecvate problemei fiecaruia. Astfel s-a creat un dialog fructuos intre membrii echipei Marcoser si fermierii prezenti la simpozion.

 

Intalnirile s-au incheiat cu o tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special domnului Mihai Oroian Constantin de la firma Supersem SRL si domnului Stefan Gorcea de la firma Plantgo SRL- distribuitori Marcoser - pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Dragasani, ianuarie 2017

Vineri, 13 ianuarie 2017, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor" in localitatea Dragasani, judetul Valcea.
Evenimentul a avut loc la pensiunea Casa Ana din Dragasani si a reunit peste 150 de persoane din Gradinari, Dragasani, Plesoiu si din alte localitati din apropiere.

Simpozion Marcoser în Zebil, TL

Simpozion Marcoser în Zebil, TL

Sâmbată,12 decembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole" in localitatea Zebil din județul Tulcea.

Desemnare câștigător concurs "Arată-ne succesul din grădina ta!"

Desemnare câștigător concurs "Arată-ne succesul din grădina ta!"

Concursul "Arată-ne succesul din grădina ta!" s-a încheiat.
Câștigătorul a fost desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului random.org.

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Simpozion Marcoser in Matca, judetul Galati

Simpozion Marcoser in Matca, judetul Galati

Joi, 18 decembrie 2014, in comuna Matca, judetul Galati, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole.

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Stimati fermieri, ne face placere sa va anuntam ca in data de 15.01.2014 echipa Marcoser a sustinut un simpozion de prezentare a unor tehnologii si produse avansate din domeniul legumiculturii