Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Simpozion Marcoser in Ineu si Mihai Viteazu

Luni, 05 feb 2018

 In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Ne-am bucurat ca peste 300 de persoane au fost interesate de evenimentul organizat de Marcoser.

 

Simpozioanele au debutat cu o prezentare sustinuta de d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, ce a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

 

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

  

Ca de obicei, in partea de final, participantii si-au expus propriile probleme cu care s-au confruntat sau propriile nelamuriri, iar colegii nostri au incercat sa-i ajute pe cat posibil cu raspunsuri adecvate problemei fiecaruia. Astfel s-a creat un dialog fructuos intre membrii echipei Marcoser si fermierii prezenti la simpozion.

 

Intalnirile s-au incheiat cu o tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special domnului Mihai Oroian Constantin de la firma Supersem SRL si domnului Stefan Gorcea de la firma Plantgo SRL- distribuitori Marcoser - pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea