SUS

 In perioada 13.01.2018- 14.01.2018, echipa Marcoser s-a deplasat pentru a sustine simpozionul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și calității legumelor" in localitatile Mihai Viteazu din jud. Cluj si Ineu din jud. Arad.

Ne-am bucurat ca peste 300 de persoane au fost interesate de evenimentul organizat de Marcoser.

 

Simpozioanele au debutat cu o prezentare sustinuta de d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, ce a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produsele de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

 

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito. In continuare s-au descris pe larg avantajele utilizarii foliilor profesionale de acoperire a serelor si solariilor, a foliilor de dublura cu termicitate si prezentarea tehnologiei de mulcire in solarii la culturile de legume extratimpurii.

  

Ca de obicei, in partea de final, participantii si-au expus propriile probleme cu care s-au confruntat sau propriile nelamuriri, iar colegii nostri au incercat sa-i ajute pe cat posibil cu raspunsuri adecvate problemei fiecaruia. Astfel s-a creat un dialog fructuos intre membrii echipei Marcoser si fermierii prezenti la simpozion.

 

Intalnirile s-au incheiat cu o tombola. Premiile au fost:

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim participantilor la aceste simpozioane si in special domnului Mihai Oroian Constantin de la firma Supersem SRL si domnului Stefan Gorcea de la firma Plantgo SRL- distribuitori Marcoser - pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentelor.Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Simpozion Cosereni, Ialomita, 23 nov. 2014

Duminica, 23 noiembrie 2014, la Caminul Cultural din Cosereni, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema: „Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

Marcoser a participat la INDAGRA 2018

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Duminica, 11 iulie SC MARCOSER SRL a organizat simpozionul cu titlul "TEHNOLOGII SI SOLUTII MODERNE DE COMBATERE A BOLILOR LA CULTURILE DE LEGUME" la sfarsitul careia a avut loc si extragerea castigatorilor la Tombola "MARCOSER 5 ANI"...

Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Simpozioane Marcoser in Colibasi si Baleni Sarbi

Pentru ca "Cine se scoala de dimineata departe ajunge", nici bine nu a inceput noul an 2018, ca echipa Marcoser a si inceput seria de simpozioane din acest an.

Eveniment Marcoser la Ferma Nu Oricum Serv

Eveniment Marcoser la Ferma Nu Oricum Serv

Duminica, 30 iunie 2019, am organizat un eveniment de prezentare a loturilor demonstrative din portofoliul Semillas Fito.

Simpozion Marcoser in Braila, 30 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Braila, 30 nov. 2014

Duminica, 30 noiembrie 2014, in orasul Braila, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".