SUS
Duminica, 3 martie 2019, echipa Marcoser s-a intalnit cu fermierii din localitatea Dragasani, la invitatia noastra raspunzand aproximativ 50 de fermieri din localitate dar si din imprejurimi.

Tema simpozionului organizat la "Pensiunea Casa Ana" a fost Tehnologii novatoare pentru culturile de tomate, ardei si vinete" iar  D-l Ing. Petrache Catalin, Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser a prezentat fermierilor informatii despre controlul biologic al daunatorilor cu produse din gama Bioline Agroscience (pradatori impotriva tripsului, paianjenului, musculitei albe, si tuta absoluta).
Totodata, au fost prezentate si tehnologiile recomandate de Marcoser pentru culturile de tomate, ardei si vinete.

In incheierea evenimentului a fost organizata si o tombola cu premii.

Multumim tuturor participantilor si, totodata, familiei Costea pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului.

Mai jos puteti vedea cateva fotografii de la eveniment:


  Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Peretu, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser in Peretu, ianuarie 2017

Duminica, 15 ianuarie 2017, echipa Marcoser s-a intalnit cu fermierii din Peretu, la invitatia noastra raspunzand peste 100 de fermieri din comuna dar si din imprejurimi.

"Ziua Demonstrativă Syngenta" la ferma Marcoser

"Ziua Demonstrativă Syngenta" la ferma Marcoser

Joi, 21. 05. 2015, echipa Marcoser în colaborare cu partenerii noștri de la firma Syngenta a organizat "Ziua Demonstrativă Syngenta", eveniment desfășurat la Ferma Marcoser.

Participarea la Targul International Indagra 2016

Participarea la Targul International Indagra 2016

Pentru al noualea an consecutiv, am participat în calitate de expozant la cel mai important eveniment agricol al anului, Târgul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2016, desfășurat la centrul expozițional Romexpo, București.

Simpozion Marcoser în Băleni, Ianuarie 2016

Simpozion Marcoser în Băleni, Ianuarie 2016

Duminică, 24 ianuarie 2016, în localitatea Băleni din județul Dâmbovița, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat

Simpozion de Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat

Prezentare Marcoser la Glodeanu Sarat, judet Buzau

Simpozion Marcoser in  Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat, 27 nov. 2014

Joi, 27 noiembrie, 2014 la Sala de Sport a Scolii Generale din localitatea Glodeanu Sarat, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole".