Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Simpozion Marcoser in Comuna Matca, 12 decembrie 2017

Luni, 18 dec 2017

 

Comuna Matca este o localitate renumită prin productia sa de legume, cultivate mai ales în solarii. Aflata la mai putin de cinci kilometri de municipiul Tecuci si la circa o suta de Galati, comuna Matca este zona din judet cu cea mai mare suprafata cultivata cu legume in spatii acoperite. Matca a fost inscrisa si pe „harta internatională” a producatorilor. Si asta pentru ca rosiile de Matca, „marca inregistrată” a localnicilor, au ajuns deja si prin pietele de peste hotare (Republica Moldova, Rusia şi Polonia).

 

Marti, 12 decembrie 2017 a avut loc simpozionul organizat pentru legumicultorii din comuna Matca. Aproximativ 200 de persoane au raspuns invitatiei noastre de a participa la evenimentul cu tema “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor" ce s-a desfasurat la sala de spectacole "Ion Petrovici" din Tecuci, judetul Galati.

 

In deschiderea evenimentului, D-l dr. inginer Marius Petrache, Director General al firmei Marcoser a facut o scurta prezentare a noutatilor din acest an, a echipei, precum si a invitatilor speciali prezenti la simpozion.

  

Agenda evenimentului a continuat cu prezentarea noului card de fidelitate Marcoser, prezentare  sustinuta de Dna. Luisa Dragan- Director de Marketing.

   

Printre invitatii de seama ai intrunirii, s-a numarat si D-l Dr Ing Huciu Valentin - Coordonator al Directiei Fitosanitare Judetene Galati care a sustinut un discurs cu privire la importanta folosirii corespunzatoare a produselor pentru protectia plantelor, precum si despre fenomenul de crestere a rezistentei daunatorilor la tratamentele aplicate.

 

D-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

D-l Director de Vanzari Valentin Tofan,a supus atentiei celor prezenti noua gama de seminte profesionale de legume – gama Semillas Fito.

  

Din partea companiei Summit Agro, D-l Dr. Ing. Anastase Iorgu - colaborator al firmei, a sustinut o prezentare despre importanta dezinfectiei solului.

  

D-l Margarit Nita-Dragomir, director tehnic la Summit Agro Romania a continuat cu importanta respectarii timpului de pauza la produsele de uz fitosanitar.

Din partea companiei BASF, D-l Manager Culturi Speciale Robert Baicoianu si Dna. Carmen Stoica - Reprezentant Vanzari Culturi horticole zona Est au prezentat cele mai noi produse de protectie a plantelor din portofoliul firmei.

  

Simpozionul s-a incheiat cu o tombola la care s-au acordat urmatoarele premii

 

Premiul I - 1 Sac de Top K

Premiul II - 1 Litru de Botryfun + 1 Litru Adimel

Premiul III - 1 Litru de Biovida + 1 Litru Adimel

Premiul IV - 1 litru de Servamite + 1 Litru Adimel

Premiul V - 2 plicuri de seminte de castraveti Passion F1

Premiul VI - 2 plicuri de seminte de castraveti Passion F1

Premiul VII - 2 plicuri de seminte de ardei PWB14003 F1

Premiul IIX - 2 plicuri de seminte de ardei PWB14003 F1

Premiul IX - 2 plicuri de seminte de ardei KAP140502 F1

Premiul X - 2 plicuri de seminte de ardei KAP140502 F1

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea