SUS

Prezentarile Marcoser incepute in luna noiembrie au continuat cu simpozioanele organizate in localitatile Jirlau si Glodeanu Sarat, doua zone importante, recunoscute pentru suprafetele intinse cultivate cu legume.Tematica simpozioanelor a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor". In deschiderea evenimentelor, d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

Totodata, fermierii prezenti au aflat si despre noutatile Marcoser, D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, prezentandu-le hibrizii de legume de la Semillas Fito din Spania, varietati introduse in portofoliul nostru in luna octombrie.


Pentru ca in aceasta perioada se pregatesc solariile pentru noul sezon, colegii nostri au prezentat si gama de folii profesionale, de la Vatan si Sotrafa, din portofoliul firmei noastre.

   

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

 

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim tuturor participantilor si in mod special, domnului Netiata Mihai si domnului Rusu Marian de la firma Ruscosm si pentru ajutorul oferit in organizarea evenimentului.

 

 

 

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Simpozionul si Tombola "MARCOSER 5 ANI"

Duminica, 11 iulie SC MARCOSER SRL a organizat simpozionul cu titlul "TEHNOLOGII SI SOLUTII MODERNE DE COMBATERE A BOLILOR LA CULTURILE DE LEGUME" la sfarsitul careia a avut loc si extragerea castigatorilor la Tombola "MARCOSER 5 ANI"...

Targul International Fruit Logistica, Germania

Targul International Fruit Logistica, Germania

In perioada 8- 10 februarie 2017, la Berlin, Germania, a avut loc a 25-a editie a targului international Fruit Logistica, considerat cea mai mare expozitie europeana dedicata produselor alimentare proaspete.

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului www.marcoser.ro

Am lansat noua interfata a site-ului Marcoser, care raspunde nevoilor clientilor, fiind intuitiva si mai ales adaptabila pentru orice tip de device.

Simpozion Marcoser in  Jirlau

Simpozion Marcoser in Jirlau

Joi, 19 noiembrie 2015, echipa Marcoser a organizat simpozionul cu titlul "Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole" in localitatea Jirlau, judetul Braila.

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Duminică, 8 ianuarie 2017, echipa Marcoser s-a întâlnit cu legumicultorii din Colibași, eveniment care a avut loc la Alejandra Caffe. În ciuda condițiilor meteo extreme, prezența la simpozion a fost generoasă: peste 160 de persoane au participat la întâlnire.

Simpozion Marcoser in Topraisar, 19 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Topraisar, 19 nov. 2014

Cel de al doilea simpozion din seria de simpozioane cu tema „Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole”, organizate de echipa Marcoser in sezonul 2014-2015, s-a desfasurat in localitatea Topraisar din judetul Constanta.