Simpozioane Marcoser in Jirlau si Glodeanu Sarat

Vineri, 08 dec 2017

Prezentarile Marcoser incepute in luna noiembrie au continuat cu simpozioanele organizate in localitatile Jirlau si Glodeanu Sarat, doua zone importante, recunoscute pentru suprafetele intinse cultivate cu legume.Tematica simpozioanelor a fost “Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivități și calități legumelor". In deschiderea evenimentelor, d-l ing. Petrache Catalin- Directorul de Dezvoltare al firmei Marcoser, a detaliat fertilizarea de baza la culturile de legume (gama SQM) si produse de protectia plantelor in cultura bio (gama Servalesa).

  

Totodata, fermierii prezenti au aflat si despre noutatile Marcoser, D-l Director de Vanzari Valentin Tofan, prezentandu-le hibrizii de legume de la Semillas Fito din Spania, varietati introduse in portofoliul nostru in luna octombrie.


Pentru ca in aceasta perioada se pregatesc solariile pentru noul sezon, colegii nostri au prezentat si gama de folii profesionale, de la Vatan si Sotrafa, din portofoliul firmei noastre.

   

In incheierea simpozionului a avut loc o tombola la care s-au castigat urmatoarele premii:

 

Premiul 1- Botryfun + Adimel

Premiul 2- Biovida+ Adimel

Premiul 3- Servamite+ Adimel

 

Dorim sa multumim tuturor participantilor si in mod special, domnului Netiata Mihai si domnului Rusu Marian de la firma Ruscosm si pentru ajutorul oferit in organizarea evenimentului.

 

 

 

 

 Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea