SUS

Cel mai mare și mai important eveniment agricol din România, Indagra - "Târgul Internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei" se va desfășura în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018.

 

Organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Indagra a ajuns la cea de-a 23-a ediție și reprezintă cea mai amplă manifestare de acest gen din România. Cu această ocazie, Marcoser va participa în calitate de expozant, pentru al 11-lea an consecutiv.
Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, vă așteaptăm cu multe noutăți din domeniul legumiculturii: semințe profesionale de legume ce provin de la producători de top internaționali și naționali, gamă variată de folii profesionale pentru sere și solarii, îngrașăminte, tăvi alveolare, ghivece și substrat pentru răsaduri, plasă de umbrire, ață de palisare, sisteme de irigare prin picurare.Totodată, pe parcursul celor cinci zile, membrii echipei noastre vor oferi consultanță în domeniul tehnologiilor moderne adaptate condițiilor locale pentru producerea legumelor în sere, solarii și câmp.Vă așteptăm la Centrul Expozitional Romexpo, standul 99 din cadrul Pavilionului B2, intre orele 10.00-18.00 (miercuri-sâmbătă), 10.00-16.00 (duminică)!

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Targul International AGROMALIM

Targul International AGROMALIM

SC MARCOSER SRL a participat la AGROMALIM – cel mai important targ de agricultura din vestul tarii, eveniment ce a avut loc in Arad, in perioada 11-14 septembrie.

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii - Indagra 2013

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii - Indagra 2013

Ca si in anii precedenti SC MARCOSER SRL a fost prezenta la targul Indagra cu multe produse si tehnologii noi pentru dezvoltarea calitatii si productivitatii culturilor agricole.
Va multumim ca ati fost prezenti si ne-ati vizitat si in acest an!

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Vineri, 16 decembrie 2016, Marcoser a organizat un simpozion cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", în localitatea Jirlău din județul Brăila.

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2017

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2017

In perioada 25 - 29 octombrie, la Romexpo se desfasoara cea de-a XXII a editie a "Targului International de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra 2017", la care compania Marcoser va lua parte pentru a 10 a oara consecutiv.

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca

Simpozion Syngenta-Marcoser in comuna Matca, la noul sediu Marcoser!

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Sesiune de instruire practica la Ferma Marcoser

Joi, 6 septembrie, Syngenta Romania a organizat la Ferma Marcoser o sesiune de instruire practica si teoretica dedicata fermierilor profesionisti privind bunele practici agricole in folosirea produselor de protectie a plantelor.