Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2016

Luni, 03 oct 2016


           În perioada 2- 6  noiembrie,  se desfășoară cea de-a XXI a ediție a 
"Târgului Internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra 2016”. Cu această ocazie, compania Marcoser va fi prezentă pentru al  9 lea an consecutiv la evenimentul care se desfășoară la Centrul Expozitional Romexpo.
                                                                                                                               


        Echipa Marcoser vă dă întâlnire la cel mai cunoscut eveniment de profil din Romania, unde vă așteaptă cu multe noutăți din domeniul legumiculturii: semințe profesionale de legume ce provin de la producători de top internaționali și naționali, gama variata de folii profesionale pentru sere și solarii, îngrașăminte tehnice și minerale, tăvi alveolare, ghivece și substrat pentru răsaduri, plasă de umbrire, ață de palisare, sisteme de irigare prin picurare. 
Totodata, pe parcursul celor cinci zile, membrii echipei noastre vor oferi consultanță în domeniul tehnologiilor moderne adaptate condițiilor locale pentru producerea legumelor în sere, solarii și câmp.

Echipa noastră așteaptă vizitatorii la standul 102 din cadrul Pavilionului C4-C5, intre orele 10.00-18.00 (miercuri-sâmbătă), 10.00-16.00 (duminică).
Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea