Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Marcoser vă asteaptă la Indagra 2017

Joi, 31 aug 2017

Cel mai mare și mai important eveniment agricol din România, Indagra - "Târgul Internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei"  se va desfășura în perioada 25 - 29 octombrie 2017.
Organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Indagra a ajuns la cea de-a 22-a ediție și reprezintă cea mai amplă manifestare de acest gen din România.

 

Cu această ocazie, Marcoser va participa în calitate de expozant, pentru al 10-lea an consecutiv.
Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, vă așteaptăm cu multe noutăți din domeniul legumiculturii: semințe profesionale de legume ce provin de la producători de top internaționali și naționali, gamă variată de folii profesionale pentru sere și solarii, îngrașăminte tehnice și minerale, tăvi alveolare, ghivece și substrat pentru răsaduri, plasă de umbrire, ață de palisare, sisteme de irigare prin picurare.

 

Totodată, pe parcursul celor cinci zile, membrii echipei noastre vor oferi consultanță în domeniul tehnologiilor moderne adaptate condițiilor locale pentru producerea legumelor în sere, solarii și câmp.

 

Vă așteptăm la Centrul Expozitional Romexpo, standul 102 din cadrul Pavilionului C4-C5, intre orele 10.00-18.00 (miercuri-sâmbătă), 10.00-16.00 (duminică)!Răspunde
2000 caractere rămase

Răspunsuri  Comentarii
1956 caractere rămase

facebookGoogle PlusYouTubeVremea