SUS

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

 

Timp de cinci zile am avut ocazia de a ne intalni cu legumicultori din toata tara, de a le prezenta noutatile din domeniu si, totodata, de a le oferi sfaturi practice cu privire la problemele pe care le-au intampinat pe parcursul anului la culturile lor.

 

 

Pe langa noutatile si sfaturile practice in materie de legumicultura oferite de specialistii nostri, cei care ne-au vizitat au avut posibilitatea sa testeze gustul hibridului de tomate Vitara F1.

 

Asa cum i-am obisnuit pe vizitatorii nostri si la editia din acest an i-am asteptat la standul nostru cu multe noutati din domeniu: gama de produse pentru combaterea biologica a daunatorilor - gama Bioline - insecte benefice pentru combaterea daunatorilor din culturile legumicole si o gama noua de seminte profesionale de legume, ce provine de la un important producator de seminte din Spania, Semillas Fito.

 

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat si va asteptam cu drag si la alte evenimente pe care le organizăm sau la care participam!

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Simpozion Marcoser in Braila si Constanta

Simpozion Marcoser in Braila si Constanta

Seria de simpozioane Marcoser a continuat pe 22 ianuarie in Braila, iar in data de 28 ianuarie in Constanta.

Simpozion Marcoser in Zebil (TL), 20 nov. 2014

Simpozion Marcoser in Zebil (TL), 20 nov. 2014

Joi, 20 noiembrie 2014, echipa Marcoser a organizat in localitatea Zebil, judetul Tulcea, simpozionul cu tema „ Tehnologii noi si produse avansate pentru cresterea productivitatii si imbunatatirea calitatii culturilor legumicole”.

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

Vizita la fermele legumicole din Ierapetra, Grecia

În perioada 17-19 octombrie a.c., Marcoser și Asociația pentru Agricultură Avansată Matca, împreună cu un grup de fermieri din comuna Matca, județul Galați, au organizat o vizită în insula Creta din Grecia, mai exact în orașul Ierapetra, cel mai mare bazin legumicol de pe teritoriul grecesc.

Targul Agro Expo Bucovina, 21-23 martie, 2014

Targul Agro Expo Bucovina, 21-23 martie, 2014

Ca in fiecare an, in luna martie, ne-am intalnit cu fermierii din zona Moldovei, la Targul National de Agricultura si Industrie Agroalimentara Agro Expo Bucovina.
Asa cum i-am obisnuit pe fermieri, SC MARCOSER SRL a venit si de aceasta data cu produse specializate in domeniul legumicol, folie profesionala pentru sere si solarii, seminte profesionale, ghivece si tavi alveolare, sisteme si accesorii pentru irigatii, ingrasaminte, plasa de umbrire, folie microporoasa,

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat ianuarie 2014

Stimati fermieri, ne face placere sa va anuntam ca in data de 15.01.2014 echipa Marcoser a sustinut un simpozion de prezentare a unor tehnologii si produse avansate din domeniul legumiculturii

Targul International AGROMALIM

Targul International AGROMALIM

SC MARCOSER SRL a participat la AGROMALIM – cel mai important targ de agricultura din vestul tarii, eveniment ce a avut loc in Arad, in perioada 11-14 septembrie.