SUS

In perioada 31 octombrie- 4 noiembrie, echipa Marcoser a participat pentru al unsprezecela an consecutiv la cel mai important eveniment agricol al anului, Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei –INDAGRA 2018, desfasurat la centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

 

Timp de cinci zile am avut ocazia de a ne intalni cu legumicultori din toata tara, de a le prezenta noutatile din domeniu si, totodata, de a le oferi sfaturi practice cu privire la problemele pe care le-au intampinat pe parcursul anului la culturile lor.

 

 

Pe langa noutatile si sfaturile practice in materie de legumicultura oferite de specialistii nostri, cei care ne-au vizitat au avut posibilitatea sa testeze gustul hibridului de tomate Vitara F1.

 

Asa cum i-am obisnuit pe vizitatorii nostri si la editia din acest an i-am asteptat la standul nostru cu multe noutati din domeniu: gama de produse pentru combaterea biologica a daunatorilor - gama Bioline - insecte benefice pentru combaterea daunatorilor din culturile legumicole si o gama noua de seminte profesionale de legume, ce provine de la un important producator de seminte din Spania, Semillas Fito.

 

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat si va asteptam cu drag si la alte evenimente pe care le organizăm sau la care participam!

 

 Distribuie acest articol!

Articole similare

Vizita echipei Marcoser in Spania

Vizita echipei Marcoser in Spania

In perioada 13-19 septembrie, o parte din echipa Marcoser a efectuat o vizita in Spania, la cei mai importanti furnizori din aceasta tara, Sotrafa – furnizorul Marcoser in materie de folii profesionale pentru legumicultura si Codiagro- principalul furnizor de ingrasaminte.

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Simpozion Marcoser in Lunguletu, DB.

Sâmbată, 21 februarie, 2015, în localitatea Lungulețu, județul Dâmbovița, echipa marcoser ba organizat simpozionul cu tema Tehnologii moderne și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole.

Prezentare tehnologii de cultura a legumelor la Braila

Prezentare tehnologii de cultura a legumelor la Braila

SC MARCOSER SRL a efectuat la Braila, pe 25 Noiembrie o prezentare de tehnologii noi de cultura a legumelor.

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Simpozion Marcoser in Poiana Mare, Ianuarie 2016

Vineri, 15 ianuarie echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Poiana Mare, județul Dolj.

Simpozion Marcoser in Bragadiru, Ian. 2016

Simpozion Marcoser in Bragadiru, Ian. 2016

Joi, 14 ianuarie echipa Marcoser a organizat simpozionul "Tehnologii noi și produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole" în localitatea Bragadiru, județul Teleorman.

INDAGRA Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii

INDAGRA Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii

SC MARCOSER SRL va participa in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie la cea de a 18-a editie a Targului International INDAGRA, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.
Pavilion C5, stand 86.