SUS

In perioada 25-29 octombrie, Marcoser a fost prezenta in cadrul unuia dintre cele mai mari si importante evenimente agricole din Romania – INDAGRA, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.Editia din acest an a fost una aniversara, deoarece am sarbatorit 10 ani de cand participam la acest eveniment, locul unde, o data pe an, dam intalnire legumicultorilor din toata tara.Asa cum i-am obisnuit pe vizitatorii nostri si la editia din acest an i-am asteptat la standul nostru cu multe noutati din domeniu: o gama noua de fitonutrienti - produse marca Servalesa (Vezi gama aici), ce pot fi utilizate cu succes in agricultura ecologica si o gama noua de seminte profesionale de legume, ce provine de la un important producator de seminte din Spania, Semillas Fito (Vezi gama aici).

 

Pe langa noutatile si sfaturile practice in materie de legumicultura oferite de specialistii nostri, cei care ne-au vizitat au avut posibilitatea sa testeze gustul hibridului MCSU 07 F1 (SAHMAT F1), hibrid ce se cultiva in toate marile bazine legumicole din tara.

  

Va multumim ca ne-ati vizitat si in acest an in numar atat de mare, ceea ce ne onoreaza si ne obliga in acelasi timp sa continuam cu aceeasi seriozitate sa va oferim consultanta profesionala si cele mai noi si mai performante produse din domeniul legumiculturii.Distribuie acest articol!

Articole similare

Ferma Marcoser își deschide porțile!

Ferma Marcoser își deschide porțile!

Echipa Marcoser și Asociația pentru Agricultură Avansată Matca, alături de partenerii de la compania Syngenta vă invită la cea de a II a ediție a evenimentului "Ziua porților deschise la Ferma Marcoser!"

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Simpozion Marcoser în Jirlău, decembrie 2016

Vineri, 16 decembrie 2016, Marcoser a organizat un simpozion cu tema "Fertilizarea la tinta in functie de fazele de dezvoltare ale plantelor", în localitatea Jirlău din județul Brăila.

Simpozion Marcoser in Seleuș, Arad

Simpozion Marcoser in Seleuș, Arad

Sâmbătă, 7 februarie 2015, echipa Marcoser a organizat în localitatea Seleus, județul Arad, simpozionul cu tema "Tehnologii moderne si produse avansate pentru creșterea productivității și îmbunătățirea calității culturilor legumicole".

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Simpozion Marcoser în Colibași, ianuarie 2017

Duminică, 8 ianuarie 2017, echipa Marcoser s-a întâlnit cu legumicultorii din Colibași, eveniment care a avut loc la Alejandra Caffe. În ciuda condițiilor meteo extreme, prezența la simpozion a fost generoasă: peste 160 de persoane au participat la întâlnire.

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat, 18 ianuarie 2017

Simpozion Marcoser in Glodeanu Sarat, 18 ianuarie 2017

Miercuri, 18 ianuarie 2017, in fata a peste 90 de persoane, echipa Marcoser a continuat seria simpozioanelor in comuna Glodeanu Sarat, din judetul Buzau. Evenimentul a avut loc la Scoala cu clasele I- VIII din localitate si a reunit participanti din Glodeanu Sarat, dar si din localitatile adiacente.

Prezentare Marcoser la Colibasi

Prezentare Marcoser la Colibasi

Prezentare tehnologii moderne de cultura a legumelor in comuna Colibasi, jud Giurgiu